2.5 yıldır beni aldattı şimdi çok mutlu olur mu?

Her defasında aslında ilk ben vardım sanıyordum ama hep yedek olarak görmüş ve 2. Kızla yüzüğü takıp beni hiç sevmemiş gibi köşeye attı şimdi de hayatına bakıyor deprem den 1 hafta öncesinde helallik istedi tersledim beddua ettim kapatıp engellemişti kıza saldırdım ve bana deli gibi ulasmaya çalıstı telefonu kapattım engelledi ve yedek telefonunu uzun zaman sonra kapattırdı simdi ulasamıyorum gizliden kapatmıs beni engellemiş her yerden ama depremde deli gibi aradı oda görev yerindeyken doğu depremini yasadı peki sahiden o fotoğrafta gösterdiği gibi mutlu mu? Eğer mutluysa neden son ana dek benide kendiyle sürükledi neden yalandan bir hayal dünyasında seviyorum ondan ayrılacağım diyip vaatler kurdu? Bugün zarar verme yeterki ben onunla bir yoldayım diyor canım çok acıyor

Güncellemeler
+1 yıl
Ve depremde de arayınca vedalasmadım sesini dahi duymak istemiyorum o laflardan sonra ölümü dirimi bilmesine hakkı olmadığını düşünüyorum zaten eminimki yine engellemiştir beni. Nişan fotoğraflarını görünce içim cız etti o 2. Kızda sırf göreyim canım yansın diye yaptığınıda biliyorum
2.5 yıldır beni aldattı şimdi çok mutlu olur mu?