Güncellemeler
+1 yıl
Ve depremde de arayınca vedalasmadım sesini dahi duymak istemiyorum o laflardan sonra ölümü dirimi bilmesine hakkı olmadığını düşünüyorum zaten eminimki yine engellemiştir beni. Nişan fotoğraflarını görünce içim cız etti o 2. Kızda sırf göreyim canım yansın diye yaptığınıda biliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öyle bir oluyorlar ki hemde. İzledikçe canın daha çok yanar, elindeki ikisinin fotoğraf sayıları çoğalır. Ve sen hayatını ertelemiş ruh sağlığın bozulmuş şekilde izlemeye devam edersin. O yüzden izlemekten vazgeç, beklemekten uzak dur. İlahi adalet cidden var ama sen takip ederken gerçekleşmez. En fazla sekiz yıl içerisinde belki senin çoktan varlıklarını unuttuğun bir günde karşına çıkar.
Ya mesele ne biliyormusun beni rahatsız ediyorlar araları bozuluyor benim faktörü olmamdan çok sıkıldım çekildim köşeme ağlıyorum ne istiyorlar benden
Sevgilisi bana geliyor o ka. ltakta bana saldırıyor sonra barısıyorlar ve zoruma giden su döngünün bitmemesi eğer unutsalar beni bende onları unutucam
Hemde çok mutlu olur sakın mutluluğunu bozma adamın
Peki benim suçum neydi?
7 yılımı çaldı bos geciceğini bilseydim tanımak bile istemezdim
7 yıl beklemeseydin ... sa lak mısın ciddi ilişkiler olacaksa bu kadar uzatilmaz bir ilişki 2 sene içinde adı konmuyor sa. Sorun suçlu sensin
Yanlış anlama benimde başıma geldi bir 9 sene mi çaldı mal mışım .. bana kendini öldür ama senle evlenmem dedi
7 yıldır hayatındayım 2.5-3 yıldır sevgilisiydim ve ilişkimin 5. Ayından beri o kızda varmıs ailesi beni değil o kızı istemiş kızında benden haberi var ve 2. Kız olduğundan da. Sevdiğim adamı o karıyla annesi almıs ben mutsuzluk faktörü oluyorum yani. Hadi geçtim onuda niye her bası sıkıstığında beni arayıp rahatsız ediyor? Ee rahat bıraksın? Bugün depremden yarın yine biliyorum mutsuz olduğunda kapımda olacak
Ve banada nişan için gelecek için vaatler kurup annemle tanıstı beni rezil etti herkese
Konuyu uzatma yerden engelle kendine yeni sayfa aç deprem de gebersin sanane bu saatten sonrası böyle insanların kanını soyunu sopunu seviim
Olan olmuş bende benzer şeyler yaşadım o 3 sene ben arabamla evlenecem dedi sonra adam düğün günü bıraktı bana yaptığı yanına kalmadı
Peki niye yapıyorlar bunları? İnsanlar niye bu kadar kötü? Onlar mutlu sonunda ben ölüyorum mutsuzluktan. Evet evet son nefesimide versem ona dedimki son sözümde seninle hesabımız öteki tarafta kaldı ama bişey olmamıs ona fotoğraflar paylaştığına göre kızla. Yinede beni bilmicek hep o merak içinde kalacak
Oha. Ama iyi olmus dilerim bunu yapan hiç kimse mutlu olmasın aynısını yasasın
Sen iyisin seni kullanıyorlar biliyorlar bu cepte beni seviyor bunun ağzına da.. s. ıçsam bırakmaz sanıyorlar sebebi senden çıkarları olması ama yanlış anlama kimse vazgeçilmez değil Allah korkusu olmasa ben o kızı düt rezilce ederdim ama 9 senemi çaldı dedim Allah bildiği gibi yapsın tanıştık 3 . Gün dedim sen evleneceksen seninle varım sonra durum bu yani olan olmuş.. kapat yoluna devam et 7 senen gitmiş kalan ömrünü böyle pislikler için harcama
Amin amin benim ahım kimseye kalmadı kalmaz adam bildiğin düğün günü kaçıyor sebep yokken 1 ay sonra yalvarıyor evlen mek için kıza ama hangi kız düğün günü terk edildi geri onla evlenir... sonra gelip bana erkekler hepiniz çukuru peşindesiniz. Diyor bunu dedi onu laflarım la s. ikmekten beter ettim.
Sen onu şiiişşşt diktirirdi emin ol artık zar namus çokta önemli şeyler değil yollu olsa sen olmasan baskası olurdu
Yani olan olmuş geçen zaman boşa geçmiş ben 10 senedir yalnızım kimseyede kafamı çevirip bakmıyorum artık
Yine yapardı. KS sansürletiyor yazıları
Diktirsin diktirsin kefen e de cep diktirir bunlar
Anladım sorun yok
Çok basitsin.
Duygularımla oyanaması beni basit yazmaz kardeşim. Kendisi aradı beni ben sanki 15 gün önce nişanlandığını bilmiyordum ama arkadasına ulastım 13 yıllık çünkü biz sevgiliyken hep onun hayatını dinlemek zorunda kalıyordum 7 yıldır iyi kötü bunun hayatındaydım ve sevgililik döneminde birbirimizi iyi tanıdığımız için iyi bir çekim tutku vardı sanıyordum ve arkadasına tek bir kere aradım nişanlandımı dedim evet dedi ve ona söyleme aradığımı dedüm huyunu bilirim banada onada bağırıp çağırır arkadasıda bildiği için merak etme aramızda dedi 4 fünde geçmeden aradı onada sordum nişanlandım dedi ne yüzle aramıssa zarar verme bana dedi helallik istiyormuş insanlık mı yapacakmış ne ben sinirlendim ağzına ettim bunun benden sebepsiz yere ayrıldı çünkü bşde gidersem kapın bana açıkmı diyip gitmişti annesi beni istemiyormuş evet ayrılma nedeni buyken nişanını öğreniyorum herhalde anneside zorla yüzük taktırdı buna
Helallik istemeye sözde aramıs geçmiş bana diyip hatasından arınmaya bana saldırmaya aramasaydı kıza yaptığı olan seyleri ayrıca söyledim iftira atmadım telefonu var ve beni rahatsız ediyor
Yedek telefonu*
Anladım da ben onu kasdetmedim. Senin adına üzüldüm..