Of ya bütün hepsi evlenmiş, boyum kadar çocuğu olmuş, kiminle flörtleşeceğim ben, genç erkeklerle flörtleşsem ne olur 🙄
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Of ya bütün hepsi evlenmiş, boyum kadar çocuğu olmuş, kiminle flörtleşeceğim ben, genç erkeklerle flörtleşsem ne olur 🙄
30 yaşına gelmiş ve hayatında ciddi bir ilişkisi olmayan insanların 30 yaşından sonra ciddi ilişki kurmaktan zorlandıkları bir gerçektir.
30 yaşına gelmiş ama evlenmemiş kadın bence gayet normal. herkesin zamanı, düzeni, isteği farklı. kimisi erken evlenir mutlu olur, kimisi geç evlenir yine mutlu olur. önemli olan evlenmek değil, doğru insanla karşılaşmak. bazen o da zaman alıyo.
30 yaklasan kızı kim napson çoktan evde kaldı 🙄
artık ömrüm flörtleşerek geccek
Ben 40 a yaklaştım ben de evde kalmış sayılıyor muyum?
Endişe ve korkuya kapılıp evlenemeyeceğim korkusu insana hata yaptırır. Çevrenizde güvendiğiniz insanlara durumu açın mutlaka düzgün bir adam çıkacaktır. O kadar takmayın kafanızı. Herkes bir şekilde evleniyor. Türkiye’de kadınlar daha şanslı yeterki yapıcı olun
ciddi ilişki karsıtıyım 🙄
@ormandakikızreyhan ciddi ilişki sorduğu için öyle söyledim. Herkesin kendi düşüncesi. Dost hayatı yaşamak isteyen de kendi bilir. Herkesin kendi hayatı.
Ne kadar büyük derdin var canım sen iyi misin?
herkesin derdi kendine
Elbette. diyorum ki bunun için dertlenme çözümü var demek istemiştim.
ah çözümü yokki yaşıtlarım boyunca çocukları olmuş bunalıyom konuşucak biri bile yok daha bir sürü derdimde varda napim kader
Öyle düşünme canım. Neden hep tersinden bakıyorsun olaylara anlamadım ben
ay niye dertlerim ciddi ilişki sevmiyorum zaten ama flört bile bulamıyom sıkılıyom
çoktan evde kaldık🙄
Buluruz canım bende öyleyim ama o kadar dert edinmiyorum kendime 😂😂😂
kim bulmak istiyoki ciddi ilişki karsıtıyım aynı degiliz 🙄
Ben ciddi mi arıyorum dedim anlamadım ki 😂😂😂
Siz niye anlaşamadınız ya 😂
ne bilim piskolojisi bozuk
O kadar da değil ya sadece farklıyım biraz 😂😂
Burcun ne
Kova ama başak gibi hissediyorum kendimi sen
yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep
ay ikiside hiç sevmedigim burclar ondan anlasamadık
Ben o kadar bakmadım canım nasıl öğrenirim bana anlatsana merak ettim
detaycı eleştirici bunlar Allah'ım çok sıkıcı gelçyo
Aaa öyle mi gerçekten hiç bilmiyorum ben o tarafını olabilir ama farklı insanlar daha iyi anlaşmaz mı
farklı burclarla anlasabilir belki ama yayla yok anacım yengeç koç kova balık akrep başak Allah'ım sana geliyorum yani bunlar çok iç daraltıcı burçlar hiç cekemem
Neyimiz varmış bizim böyle ya kendimi mi tanımıyorum acaba 😂😂😂😂
Düzgün adam kalmadı haklıyız
sende mi evde kaldın 🙄
Ee yani 30 um
Kafaya takılacak bi durum yokki niye bu kadar dert ettin ki
@GGwrRespectGG ben mi dert ettim. İnan etsem bu zamana kadar evlenirdim
Niye evlenmedin peki
@GGwrRespectGG liseden sonra birkaç çalıştım üniversiteye geç gittim zaten okulum geç bitti. Kimseye muhtaç olmayalım atanalım derken baktık adam kalmamış ortada😂
insan ne boook yiyicegini şasırıyo basına gelmeden anlamıyor bu yeni nesilde cok hızlı çıktı ha ortada adam bırakmamıslar aynı yamyam gibiler
Valla çok dogru ama inşallah gönlünce olur
@GGwrRespectGG 🙏
Hepsi kocacı 😂 Senin nasibinde de vardır elbet biri. Allah herkesin gönlüne göre versin
Aynen öyle
Ay kocayı kim napson Allah korusun isteyene mümkünse versin🙄
30 yaş dönüm noktası gibi gelse de aslında hayatın en olgun, ne istediğini bildiğin güzel bir dönemi 🌸 Kendini kısıtlanmış hissetmeni çok iyi anlıyorum ama aşka yaş sınırı koymak doğru değil. Saygı ve beklentiler uyduğu sürece yaş farkı olan ilişkilere açık olmak çok doğal 🌿 Önemli olan karşındaki insanla ruhunun uyuşması 💛 Şu an sadece yalnız kalma korkusuyla mı yoksa gerçekten bağ kurmak istediğin için mi birini arıyorsun? 🎨
Cevap
125Cevap
Seç beğen al bak burada bile 50 kişi gelmiş
Eğer, istediğin bir şey gecikiyorsa onda bin hayır ara ben de çok istiyordum evlenmek ama hala önümü göremiyorum ve erkeklerin kadınlara gerçekten değer vermediğini düşünmeye başladım ve bende değer vermiyorum açıkçası, hepsinde pasif veya doğrudan kibir, aşağılama var ve amaçları içgüdüsel mi bilmem ama kadınları köle yapmak her konuda, bu yüzden kimle evlenicem diye yakınmak yerine kendini geliştirmeye bak annem hep şunu der evlilikte kadın her zaman erkekten önde olmalı meslek, bilinçlilik konusunda diğer türlü kadın her zaman eziliyor
açıkcası ciddi ilişki karsotıyım 🙄
yaş önemli değil ve küçük erkekler bu arada daha iyi 😂😂 neden biliyor musun çünkü görüşleri bakış açıları daha farklı , bulursun sen birilerini yazmandan direk anladım bunu 😄 26 ve altını bşver tavsiyem bu yönde 😁😁
yok ya🙄
sübyancı degilim flört edemem
Ben evli değilim. Hiç evlenmedim.
Kızların hepsi de ağız birliği yapmış gibi " Biz sadece arkadaşız" dediler.
Askerlik arkadaşı gibi davranınca da "dalga mı geçiyorsun benimle " oldu.
Sizin de benzeri olabilir mi?
Yalan söylemeyin ya herkes yalancı olmuş yorumlarda. Kadınlara aşırı bir talep var bu ablamızda 180 üstü işi gücü karakteri cart curt atmosferik kriterlerine uymayanları adamdan saymadığınız için kalmamıştır tabiki.
Kadınlar akıllı. 20 lerinde hemen uygun aday bulup seçiyorlar. Kalanlar ise ya sevgili yapmayacak kadar asosyal veya işe yaramaz tipler.
Yine en iyi ortamlar arkadaş ortamları. Oralardan bulabilirsin.
etrafın evlenmesi insanı bi anlık darlıyor ama genç biriyle ilişki kurmak genelde kafa dengi olmuyor, yaş farkı bi yerden sonra bayağı sırıtıyor.
Harbiden ya son dönemde iyi olanları 20-25 yaş arasında kaptılar gibime geliyor. Zamanında yanlış insana değer vermeseydim ben de şimdiye evliydim. Bakalım hayat önümüze ne getirecek, kısmet.
Öyle düşünme bnc. Doğru kişiye de değer verseydin, bir prüz çıkacaktı hep ve bugüne kadar evlenmemiş olacaktın. Çünkü kaderinde yokmuş. Kısmet bu işler. Bazen çok zorlarsın, okadar zorladığın için ve zaman harcadığın için aslında başından batık bir hisseye yatırım yapmaya devam edersin ama olmaz. Bazen- günü gelince, kısmetin seni bulunca- o sana bakar, sen ona bakarsın ve diğer her şey hizaya girer makul bir şekilde.
Hayırlısı olsun kısmet kimse bekliyorum artık
Tanışabiliriz bence
Hayır
Elini erken tutan kıxlar erkekleri kapatıyor. Devir artık böyle olmuş. Bizim devirde biz arıyorduk kızları evlenelim diye. Zamane erkekleri evlenmek istemiyor
Flört falan boş iş. Sohbetini et, uzun süre iletişimde kal, olacağı varsa oluyor zaten. Yeter ki konuştuğun kişiye ayırdığın zamanla gösterdiğin samimiyeti gevşek gibi her önüne gelene ayırıp gösterme.
Ney olucak🙄
Hayatını akışta yaşarsın. Birileri girer çıkar, iletişime önünde sonunda geçer. O kişilerden bir tanesi ile iletişim uyumu ve benzerlik yakalarsan sohbetin devam eder. Flört ederek darlamaya ya da ille bir şeylerin adını koymaya ne gerek var? Zaten iletişimdesin. 6-7-8 ay bu iletişim devam edince o uyumdan dolayı kendiliğinden zaten bir şeyler olur. Tutturmuş herkes bir flört de flört diye. Abi flört ede ede ota b**ka enerjinizi harcıyorsunuz, boşa zamanınız gidiyor. 50 kişiyle deneyip ruhunuzu hallaç pamuğuna çeviriyorsunuz. Kimseye flört gözüyle bakma. Akışta iletişim halinde olduğun varsa onunla sohbet etmeye devam et. Onun dışındakilere aynı zamanı ayırma ve samimiyeti gösterme. Onunla ilerlerse sohbet 6-7 ay sonra ilerler. İlerlemezse de en azından kaliteli bir sohbetin olur. Onunla olmayacağını anlayınca bir müddet sonra zaten biriyle iletişime geçersin. Hop o olmadı diğerini deneyim diye diye ayda 4-5 farklı kişiye zamanınızı ayırıyorsunuz. Germeyin beni germeyinnn
ay sanane🙄sen git cidli ilişki millet sana bişey diyo mu sanki
Şu aralar ilişkiden daha önemli şeylere kafa yoruyorum
e napim 🙄
İnsan eti ye
Evlendikte neoldu kiz , 31 yasinda kocayi bosadik 🙄
Dünyamıza hoş geldin. Şimdi dikkat edeceğin konu evli etkekler tarafından bekârım yalaniyla kandırılmamak.
Bizi kapamadıklarına göre durun o kadar da vahim değil ☺️
Cidden milletin şakasız üç beş tanesi var sjdjjd karısı olup üstüne sevgilisi olan var böyle bir düzen oldu da kalanlar ne olacak acaba
Sıkıntı büyük, uyanık olmak lazım dı geçmiş artık, iyi bir ikinci el bulursan, sahibinden, temiz , az yıpratılmış.. Kaçırma bari.
30 yaşı büyük mü sanıyorsunuz. Özgüvensizliğe gerek yok 😀
küçük mü 🙄
Allah başka dert vermesin. İnsanlarda ki derde bak.
Şu kıtlık bilincinden çıkın hdjd dünyada milyonlarca insan var
yeni kızlar aynı yamyam gibi flört edicek bi kişi bile bırakmamısşar🙄
acele etme bunlar seni bekliyo 🤣🤣
Fena piyasa yaptın he. Bu soruyu görenlerden düşürmüşsndür 50 tane 😂
yo düşürmedim🙄😂
sorularım tutar geneldede senin dediğin bu seyler benim dramım
@ormandakikızreyhan N ne? Sen kimsin nereden çıktın. Bu soruyu sen mi sordun ki?
evet
@ormandakikızreyhan öyle olsa nickinin olduğu yerde "soran" yazar ve gizli olursun. Senin nasıl hesabın görülüyor?
30 a yaklaşırken diyorsan hala gençsin çevren öyleyse başka çevreden bul sende geç kalmadın
3 ay 13 gün sonra 34 olacağım nasipse. Bekârlığa devam.
Hepimiz aynıyız artık kedi köpek seveceğiz ilişki işleri bitti
acaba kıyamet alametindeki gençlerden biri bizmiyiz 🙄
evet güzel yakısıklı kişilerin kaderide bu oluyor galiba🙄
ay evet🙄
burcun ne
benimde yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep
Geçmiş olsun buradan sonra yok kimse. Biraz daha beklersen boşananlar çıkıyor gerçi ortaya
boşananı kim napson🙄
@ormandakikızreyhan biz yine de büyük konuşmayalım daha evlenememişken 😂😂
ciddi ilişki karsıtıyım benden coktan gecti 🙄sen ama evlenmeden büyük konuşma
@ormandakikızreyhan benden de geçti öyle bir beklentim yok
e o zaman neden böyle bi cümle kullandın evlilik demekki hala aklında bi yerde var ne bilim Şu an kendinle çeliştin🙄
@ormandakikızreyhan büyük konuşursak başımıza gelir diye zaten
kimse büyük konuşmuyo olanı söylüyoruz 🙄
patlagı ve boşanını hangi genc kız napsın allah için kendi gibilerle takılsınlar
Yapacak bişi yok, ama kıyıya köşeye iyi bskınmakta fayda var. Belki vardır bir kaç kişş
Senin devrin kapandı. Zamanında red etmeyecektin erkekleri işte.
Flörtleşmeye okey ama ciddi ilişkiye no
Kabul edersen başlayalım
Ne yaparsan yap kimse kimsenin umrunda değil
İllaki vardır birisi, belki o da seni arıyordur. Karamsar olma bence.
37 yaşındayım bu yaşıma kadar beni hiçbir kadın kapmadı demekki yetersizim hiç çekiciliğim yok
34 bedenli küçük memeli isen bizim iş olur kız bak 😝
Kıyamam sana canım ya. Yalnız mı kaldın sen. Ponçiğimm
Daha iyi olur ama olgun erkek daha iyi hissettirir.
Ben de 28 im de dediğin doğru. üniversitede sevgili yapmaya çalıştım ama en takıntılı sı bana denk geldi. Ağzıma etti şimdi kimseye cesaret de edemiyorum.
Flört edip dünyayı gezmeye devam. Ben öyle yapıyorum
o erkegins enden bir beklentisi de olacak ama
Sübyancı olup adın lekelenmesin. Sonra milfci akımına kurban gidersin, demedi deme.
30lara yaklaşıyor olmanda seni genç yapıyor zaten :D
Bende kimseyi bualamadım, biraz daha yalnız kalırsam kuzenimle flörtlescem artık
30 yasimdayim toksik ilişkiden cikamiyorum biliyorum ki ondan ayrılınca daha kötüsü gelicek
Aynisi
Nerden biliyorsun acaba. Kız ömrünü çürütme, ayrıl gitsin.
Bekara koca boşamak kolay
@DeadMansBody yoo değil.
Evli misin?
@DeadMansBody Artık değilim.
Kac yil surdu
Erkeklerden hayır yok bacım gel beraber flortleselim😂
Flörtleşmek kimseyi doyurmuyor. Şeye hazır değilsen, hazır olanları izlersin dışarıdan
Olgun erkekle olmak istemez misin, 36-37 yaşında?
Neden evleniyorsun ki? Birini sevmiyorsan, bence bunu hiç deneme. Hayatın tadını çıkar
Bişey olmaz bebeğim ikimiz flört leşe biliriz naber nasıl sın cemil ben sohbet etmek istermisin benimle tanışmak takılmak ne dersin
Ben de edemiyorum
sanırım kaderimiz bir🙃
Ben evliyim la hala duramıyorum vurkaç takdiğiyle devam 😂😅
Burdayım be burdayım ne evlenmesi evlenecek birilerini arıyorum
Cidden ya neden böyle oldu. Biz birilerine kapılı kaldık diye galiba böyle oldu
Senin yaşına geldiğimde bekar kalmayı çok isterim abla bence böyle dusunme
bilmiyorum 30 yaklastım diye sendrom mu yaşıyorum acaba 😓
@ormandakikızreyhan evlenip mutsuz olmaktan iyidir evet birçok kişi erkenden yuvasını kurma peşinde ama hayatına yuva kurmak istediğin biri girmediyse ne anlamı var ki sendrom mu bilmem ama takma çok sana çok ozeniyoruum
Bu saate kadar bişey olmadıysa bu saatten sonra da bi cacık olmaz. :):
ay öyle deme🙄
Bence flörtleşebilirsin daha heyecanlı daha güzel olabilir senin için
Ben burdayim ama yasitis genc sayılmıyormuyuz artik be 🤣
ileride ben de öyle olucam en güzeli
of kız flörtleşmeyi unuttum ya 🙄
kaç yasındasın burcun ne ciddi ilişki yapmıyon mu
abla ben daha 19 yasındayım ciddi iliski yapmaya kalksam 1 seneye dayanmaz benim yaşıtlar hiçbiri ciddi düşünmüyo
ay ne kadarda güzel kızmıssın bu yaşlarında sana abla tavsiyesi çok eglen gül sonra bi deprosyon süreci yaşıcan insallah atlatıcaz bakalım iç huzur keyfim yok
tesekkür ederimm o depresyonu çoktan atlattım 18 yasımdayken okulu işi ne var ne yok bırakmıstım simdi akıllandık sükür gaoshwmsjwks
insallah iyi şeyler olur bu saatten sonra bişeyler olsada hevesim yok huyum mu değişti ne bilmiyorum ne yapcam hiç bişey hissedemiyorum çok tuhaf hiç huzurum yok
aynı durum bende de var birisi ile konusuyorum çok iyi niyetli bana çok deger veriyor iyi de anlasıyoruz ama ben ona karşı en ufak bi şey hissetmiyorum hissederim belki diye bekledim ama yok olmuyor
a niye böyle oluyo aynı şey diger insanlara karsıda öyleyim biri etrafımda mutlu olunca batıyo çok donuk bi insanım ne içimden gülmek nede bişey yapmak geliyo isterse sınırsız zengin olsaydım gene aynı
tuhaf tuhaf ölüm rüyalarımı tabutumu görüyorum iç daralması yaşıyorum yemek yiyorum ama sonra gene aynı burasıda tiktokda olmasa kafayı yicem 🙄
biz aynı kisiyiz galiba bende de sürekli iç daralması var sevdiğim seylerden bile sıkılıyorum tiktoktan çıkıp yine tiktoka giriyorum arkadaşlarım evlenmeye nisanlanmaya basladı benim kafamda hic yok kendi isteğim bi yönden aslında ama üzülüyorum yine de
bu arada rüyalarını anlatmamanı tavsiye ederim anlatınca daha sık görüyosun
ben hiç birinin nişanına dügününe gitmedim hemen sacma sapan seyler arkamdan demişlerdir öyle bi iç daralması yaşıyorum ki elimi kaldırmaya bile mecalim olmuyo iç sesim zaten ölceksin sürekli diyo niye böyle oldu anlamıyorum
burcun ne
kendimize hobiler bulmamız lazım elimiz bos olunca kafa sürekli düşünüyo strese giriyor
akrep
ay oha benimde burcum yay yükselenim ikizler ay burcum akrep mars terazi Venüs oglak Kuzey ay düğümü aslan stelyumumda akrep
dogum haritamda birden fazla akrep var
masallah ben bi tek burcumu biliyorum 🤗
Ben dogum haritamda baktırmıştır galiba bizde sans yok allah nasıl bi kader yaxdı ya bize böyle olmamalıydı
kız tövbe de böyle astrolojiye falan takma çok hayatın bitmedi kaderin güzeldir belki diğer senelerin
valla hiç bilmiyorum iç daralması sürekli yaşıyorum nereye girsem ölümle ilgili seyler çıkıyo piskolojim bozuldu 🙄 hislerim kuvvetlidir
bu iç daralması ne zaman gecicek ya içim hiç rahat degil
psikoloğa git içini dök
Onu gittim hiç fayda olmadı🙄
o zaman yeni hobiler edin yürüyüse falan çık spora git
Sen napıyon
ben kpss hazırlık konser var yarın orada çalısıcam şu sıralar yoğunum
hım kafanı dagıt bakalım
Ben varım
30 yaşındayım
Gel birbirimizi tanıyak ciddi niyetle
ciddi ilişki karsıtıyım 🙄
Gel birbirmizi tanıyak 2 yıl içinde evleniriz bu sure zarfında sevgili oluruz sen ne zaman kendini hazır hissedersen
ya bi git patlakı napim sen kendine ev kızı bul
Patlak nedir
Sordum
Sadece
baska kızlarla kırıştırmış yatmış erkoya denir🙄
Ben öyle biri degilim
Zina yapmadım yapmam
git kendine hanım hanımcık kız bul napim 🙄
annene söyle bulur sana
Sen düzgün bir kızsın geçmişin umrumda değil desemde boş inat etmişsin uğraşamam
Ay kesin burcun kova filan🙄
10000 den fazla erkekle flört ettim şeylerini yorumladım farklı siteden🙄
Yengeç bilemedin
Romantik
Duygusal ve sadık erkeğiz
ay hiç sevmem yengeç erkosu ablamın kocasıda yengeç 🙄
Bende sana değiş diyorum
Ben evlenmeden bel altı dahi konuşmam
kesin tipsiz bişeysin burada kız aradıgına göre
Uzak dur senden olmaz
tipsizsin işte 🙄
Ay napim git küçük kızlarla takıl
Bende 30'a yaklaşıyorum. Ve sizinle aynı şeyi kendi içimde düşünüyordum zaten. Yanlış anlamazsanız tanışabilir miyiz ?
Sonsuza kadar eline mahkumsun Sıdıka
ne eli🙄
Sorun olmaz erkekler sınır tanımıyor
Bir şey olmaz
Derde bak ama 😂😂
siz hiç flört etmek istemiyomusunuz🙄
@ormandakikızreyhan O pp ne öyle
begendim yaptım ne olmuş yani🙄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?