28 yaş civarı erkeğin flörtöz ve arkadas canlısı olması normal mi? Bi süre sonra veya evlendiğinde, askere gittiğinde oturup düzelir mi yoksa bu karakter meselesi mi?
yorumunuz nedir
28 yaş civarı erkeğin flörtöz ve arkadas canlısı olması normal mi? Bi süre sonra veya evlendiğinde, askere gittiğinde oturup düzelir mi yoksa bu karakter meselesi mi?
yorumunuz nedir
Hayır, 28 yaşında biri flörtöz olmak için geç kalmamıştır. Flörtöz olmak, herhangi bir yaşta öğrenilebilir ve geliştirilebilir bir beceridir. Flört etmek, karşı cinsi etkilemek ve ilgisini çekmek için kullanılan bir dizi davranıştır. Bu davranışlar, sözlü veya sözsüz olabilir. Sözlü flört, şakalar yapmak, iltifat etmek veya ilgi çekici konular hakkında konuşmak gibi davranışlardır. Sözsüz flört, göz teması kurmak, gülümsemek veya dokunmak gibi davranışlardır. Flörtöz olmak için öncelikle kendinize güvenmeniz gerekir. Kendinize güvendiğinizde, karşı cinsle iletişim kurarken daha rahat ve özgüvenli olursunuz. Flörtöz olmak için yapabileceğiniz bazı şeyler şunlardır: Kendinize güvenin. Kendinize güvendiğinizde, karşı cinsle iletişim kurarken daha rahat ve özgüvenli olursunuz. İlgi çekici olun. Konuşkan olun, ilgi çekici konular hakkında konuşun ve karşınızdaki kişinin ilgisini çekmeye çalışın.
Gülümsemeyi unutmayın. Gülümsemek, karşınızdaki kişiye kendinizi daha çekici ve arkadaş canlısı göstermenize yardımcı olur. Kişisel alannıza saygı gösterin. Karşınızdaki kişinin kişisel alanını ihlal etmekten kaçının. Flörtöz olmak için geç kalmak diye bir şey yoktur. Herkes, istediği yaşta flörtöz olabilir. İşte 28 yaşında flörtöz olmak için bazı ipuçları: Yeni insanlarla tanışmaktan korkmayın. Yeni insanlarla tanışmak, flörtöz olmanın en iyi yollarından biridir. Eğlenceli olun. Flört etmenin amacı, eğlenmek ve karşınızdaki kişiyi eğlendirmektir.
Kendiniz olun. Kendinizi başka biri gibi davranmaya çalışmayın. Gerçek kişiliğiniz, karşınızdaki kişinin sizi daha çok sevmesini sağlayacaktır.
28 yaşında flörtöz olmak için yapabileceğiniz birçok şey var. Kendinize güvenin, eğlenin ve kendiniz olun.
tamamen karakter meselesi bende o yaştayım ama istesemde flörtöz olamıyorum ve bu yeni bir şey değil yani hep böyleydim konuşmalar ve espriler sıkıcı geliyor bana bir kızla konuşurken kendimi rahat hissetmiyorum ve hissetmediğim içinde asıl beni yansıtamıyorum sonuçta sıkılıyorum ve konuşmayı noktalandırıyorum bana benim gibi ağırbaşlı biri lazım sanırım yoksa yaşla ilgisi yok 50 yaşında bir sürü kızla flört etmeyi beceren bir sürü kişi var tanıdığım.
Genelde bazı şeylere geç başlayanların başladıkları şeyleri bırakıp, terketmesi zor oluyor. Yıllarca sigara içmeyip sonradan sigara başlayan tanıdıklarım var. Halen kullanıyorlar.
Ama erken yaşta hızlı yaşayıp durulan, sakin yaşamlarına devam eden tanıdıklarımda var.
Kişinin askerliği bile bu zamana kadar yapmaması ilginç geldi doğrusu. Aynı soruyu kendime bende soruyorum ve sonra basit kadınlar aklıma geliyor arkadaşlık etmemin bile yanlış olduğunu düşünüp kimse ile arkadaşlık kurmuyorum. Basit kızlarla mutluyum ben
Cevap
38Cevap
Düzeliyor bir süre sonra. İnsan kendini işe güce veriyor.
Eşim de evlenmeden önce öyleydi. Aynı anda kaç kızı idare ediyordu. O zamanlar arkadaştık bana hiç batmıyordu. Sonra bi gün bi silkelendi kendisini yalnızca işine verdi ben de bastım nikahı 😂😂😂 evlendiğimizde 24 yaşındaydı ama çok çok olgundu artık. Yaşla ilgili değil bence bu. Düzele de bilir düzelmeye de ama evlenip düzeltmeyi bekleme derim yalnış olur. Kendi hayat düzenini değiştirmek isterse değişir istemezse zor
o yaşta karakter düzelmez değişmez. o yaşa nasıl geldiyse öyle gidecektir. 30larına doğru karakteri kökten değişip tamamen pozitife dönen insan sayısı çok azdır. kadını erkeği farketmez
Flörtün kelime anlamı oynaşılan kimse. Böyle biriyle bir ilişki içindeyseniz ve netlik istiyorsanız ama karşılığı yoksa uzak durun sizin için daha hayırlı olacaktır :D
İnsanlar değişmezler bunu unutma şu an nasıl tanıyorsan evlenincede aynı olur
28 yaşına kadar kendini düzeltemeyen erkekten bir şey olmaz
Flörtöz değilde ciddi ilişki zamanı gelmiş bence
Kadin kesinlikle gec kalmistir erkekler yas aldikca muqolasiyor kendine dikkat eden tabiki
Ben valla inşallah hayatımın sonuna kadar flörtöz olmayı düşünüyorum
Hiçbir yaş geç değildir. Doğru zaman doğru yer çok önemli
Erkek için her yaş uyugundur yaşla değil kafa ile alakali
Karakter meslek. Düzelmesini bekleme pişman olursun
35 yaşındaki bir adam da flörtöz olabilir yaşı yok bunun, aura meselesi
Flörtöz nedir? Fritöz gibi bir şey mi bu Türkçe'den sıkıntınız nedir sizin başka yerinizden yeni kelimeleri üretme merakınız?
Bunun yaşları hiç ilgisi yok, kendinize baskı yapmayın.
28 yaşına gelmiş bir gün karakteri oturmuştur bence, şu an neyse 38'inde de aynıdır
Bende onu düşünüyorum 2 ay sonra söz olacak umarım yanlış yapmıyorumdur
Ne kadar süredir sevgilisiniz ve baska kızlara mı bakiyor
@hadiordan16 başka kızlara bakmıyor ama ortamci bi tip 3 aydır sevgiliyiz
Senden önce kac kızla sevgili olmuş ve kaç kızla yatmış
@hadiordan16 sormadım ama fb takıldığı bile olmuş işte
He anladım ozaman işin zor
Sizin cinsel hayatınız nasıl peki
Hayatta herhangi bir şey olmanın yaşı olmadığı gibi flörtöz olmanın da yaşı yoktur.
@halidecayci vardır
@İnatçıbirkoç neden?
Zamanı geçer
Düzelir yani ne olacak bekar iken cnin istiyor işte
Kişiden kişiye göre değişebiliyor. Bazıları bırakıyor bazılarıysa nasılsa öyle devam ediyor. Biraz karakter meselesi bence.
En İyi Cevap