Az önce oyunda evli bir polis memuru bana numarasını verdi. Açıkça da evliyim ama senden hoşlandım dedi. Hayırdır kardeş?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Az önce oyunda evli bir polis memuru bana numarasını verdi. Açıkça da evliyim ama senden hoşlandım dedi. Hayırdır kardeş?
evlenmeden önce farklı farklö kişilerle ilişki kuran kimselerin evlenince bunu bırakabileceğini mi düşünüyorsunuz doyumsuzluk falan değil bu alışkanlık ilk örnek olarak yemeğin ilk lokması ile son lokması arasında lezzet farkı vardır ilk lokmada lezzet daha fazla hissedilir yani ilk yaşadığı ilişki evlendiği kişiyle yaşarsa 2. 3. 5. nin tadını bilmez ne olduğunu da bilmez ama aynı duyguları farklı kişilerle yaşadıkça duygudan ziyade zamanla sadece kendini tatmin etmeye başlar farklı farklı kişilerle ilişkisi olduğu için son durak evlendiği kişi genelde olmaz onu eşi tatmin etmemeye başlayınca farklı birilerini arar çünkü bu alışkanlık olmuş ama evlilik dışı ilişki yaşamayan kimseler ilk defa o duyguları yaşayacağı için 2. nin nasıl bir şey olduğunu bilmez nasıl ki sigara içmemiş bilinçli biri sigaraya ihtiyaç duymazsa buda aynı ama sigara içen biri onun eksikliğini hisseder bu merakın kaynağı budur birde çok fazla Türk dizisi izlemişlerdir malum normal bir şeymiş gibi dizilerde hep bu senaryo var milleti bu tarz şeylere alıştırım aile yapısını kültürünü bozuyorlar az biraz bilinçli olan biri Türk dizilerini izlemez
yemeğin ilk birkaç lokmasını yedikten sonra lezzet faktörü ortadan kalkar sona doğru sadece doymak için yemek yenir bu da aynı
Demek ki neymiş? KS'deki evlenme meraklılarına dert niteliğinde bir olay. Erkeklerin derdi tek kadın değil; her kadından faydalanma arzusu. Yani bitmiyor ki istekleri başkalarına da dokunmak istiyor. Bekarlık sultanlık yeminle. Evli erkeklere hayran olan bekar kadınlar da cabası zaten, onlara da akıl sır ermiyor.
ders*
KS'de bile var, oyunda olmasına şaşırmam. Eşini uyutup da neler yapanlar.
Aldatma dürtüsünü hep merak ettim, bunun psikolojik olarak bilimsel açıklamasını. Yani o kadında olmayıp başka kadında ne oluyor? Yani bedenler değişince alacağın zevk daha mı farklı acaba. Hani beyaz renginden laciverte mi dönüşüyor yoksa süre mi uzuyor? Ya da amuda mı kalkıyor orası, erkek olarak halen anlayamadım bu dürtüyü. Ruhen seni seven; seni sen olduğu için kabullenmiş mis gibi seni anlayabilen birisi varken tamamen yabancı ve tam bilmediğin bir insana karşı abuk subuk anlık bir zevk uğruna evliliği tehlikeye atacak riske girmenin ne gibi mantığı olabilir.
Ayrılma kartını kullanmıyor. Yani olay şu şekil işliyor herhalde. Karımı seviyorum ama başka heyecanları da istiyorum ya da karısı tatmin etmiyor ama evde bana iyi bakıyor; o cepte olsun ben diğer kadınla tatmin olayım. Ne bilim ya çözemedim ben bunu. Yani biz evli değilken bile sevgiliye başka koku sürmeye korkarken namusun olan evli bir insana bunu yapmak enteresan. Ya ben farklı bir yerden gönderildim ya da onlar normal; ben anormal.😂 Kadın ahı almaktan korkan birisiyim ya da.
Evli olunca bunda bi iş var ki kapmışlar bunu mantığıyla çalışıyor bazı kızların kafası. Bunu bilen çakallar da bekar kızları yemliyor kendince. Ava giderken avlanan nice bekar kızlar heba oldu bu uğurda akıllanan yok.
Karakter meselesini evlilik sıkıcı kılıfına uydurmaya gerek yok. Sorumluluk almaktan kaçan, özsaygısı olmayan insanların ucuz tatmin arayışı bu. Midesi geniş olan evlenmesin, kimsenin hayatını p*ç etmesin.
Gerçekten aşırı garip bir durum dostum. Bazı insanlar hayatlarındaki heyecanı kaybettiklerinde veya karakter yetersizliği yaşadıklarında maalesef bu tarz saçma yollara başvuruyorlar. Oyun ortamında bile böylesine denk gelmek tam anlamıyla oyun zevkini baltalayan bir durum. Sen hiç moralini bozma, direkt engeli basıp geç kanka, en temiz çözümdür. Sen daha önce hiç böyle tuhaf bir durumla karşılaştın mı başka bir oyunda? 🎮👾
Cevap
10Cevap
insanlardaki bu doyumsuzluk olayını ben de anlamıyorum, evli barklı adamların bu kafaya girmesi tamamen karakter meselesi, yazık gerçekten.
Heyecan arıyolar ablası ama sonunda heyecan değil utanç bulacaklar
Evliyim sitedeki kızlar arkadaşlıkdan öte bir şey düşünüyorlarsa benden uzak dursunlar
yani işte polsi bile bunu yapıyorsa
Doyumsuzluk.
O* diyerek noktayı koyalım.
ALdatmak çok keyifli🙈
Ve seni görmediği halde dimi
Anladim
Bence ona sormalıydın...
Önce sorup, fırçanı atıp sonra irtibatı kesseydin ;-)
Peki👍
Çıldırmışlar dostum 🎳
Utandık diyelim
Yolla gitsin mlbb mi oynuyon
Jung mainim
Güzel kanka
Böyleleri yok olsun
Olsun
Amin o zaman valla erkek olarak nefret ediyorum
doyumsuzluk
Mamara
Yazık