Teşekkürler ♥️♥️✨✨✨✨
Evli insanlar neden eşlerini aldatma ihtiyacı duyar?
Teşekkürler ♥️♥️✨✨✨✨
Hani ben hiç evlenmedim hiç de aldatmadım Çünkü doğru düzgün bir kız arkadaşım olmadı bir daha Aldatıldım kadın aldattı Bilmiyorum ya yani hani o sıcacık iki bacağın arasında girip o göğüsleri sahipse kadın ne bileyim hepsi de aynı olduğunu düşünüyorum Bir şey diyemiyorum o kadar çok isteğim oluyor ki benimle yani birinin arasına gireyim de bir rahatlığın şey bu kadar çok istiyorum ki ama bir erkek neden aldatır ki bulduğu hazır kadını bulmuşum bir tane zaten Çığ üzerine istediğini yaşa O kadınsa da sana veriyordur yani doyuruyordur seni bilmiyorum ya hani aldatır mıyım aldatmaz mıyım Allah büyük olmasın konuşmamda merak ediyorum kendimi ama aldatmakta asla istemem Yapmam da
Bende aynı durundan muzdaribim çok seviyorum eşimi onlada herşeyim iyi ama yine başka kadınları çok arzuluyorum. Kendi elimde inan değil bam başka duygu 100 kadınla birlikte olsam eşimin tırnağı olamaz ama insan yine bir başka kadını isityor🤷♂️
Eşimi seviyorum sesi titresin ağlasın dünyan başıma yıkılır. Ama bir başka kadınla takılmayı çok seviyorum. Oysa eşimle aramda çok iyi sebebi seks için başka kadınla farklılık yaratmak. Yoksa aşkından deli divane olmam bir kadın için. Dünya güzeli olsun bir başka kadın onunla gezer tozarım ama şunu derim içimden evdeki hatunumun tırnağı olamazsın.
Cinsel olarak o beni beğenmiyorum demesin diye onlayım açıkçası arzulamıyorum onu ama ilk tanıştığımız zamanlar öyle değildik. O ilk zamanlara o kadar çok dönmeyi isterimki anlatamam. Evlilik, sevgililil vs özünde çok sağlıklı cinsellik yatar ben bu işin kitabını yazdım o kadar netim. Sağlıklı cinselliği olmayan her ilişki her geçen gün zayıflar aksini kimse iddia edemez.
Rica ederim iyi geceler👋👋
İlgisizlik, cinsellik , farklı heyecan bunlardan biri olabilir
Bu ihtiyaç değil karaktersizlik ya
Cevap
48Cevap
Çünkü evlilik sekse en uzak şeydir. Zaten belli bir yıldan sonra artık zerre kadar arzun kalmıyor ona.
Monoton hayatını o şekilde bir aksiyon ile heyecanlı hale getirmek istiyorlar sanırım
Erkekler genelde tek kadına bağlı kalmak istemez, her kaidnin ayrı bir güzelliği , isvesi cilvesi var. Hayalindeki gibi biri ile evlenmiştir, aile baskısı , geçimsiz bir hayat vesair çok neden var ama aldatmak doğru değil. Bosanmali
İhtiyaç duyduğu cinsel çekimi ve ihtiyacı karsilamiyorsa, haydi yapalim deyince hep bahane uyduruyor kaçıyorsa, kendine iyi bakıp eşine güzel görünüp çekiciliğini kullanmiyorsa oda başka şeyler dusunebilir
Herkes hayatında ne eksikse onu dışarıda arar
Sonuçta aldatmalar çoğu kez tek taraflı değildir. Taraflara sorulduğunda herkesin kendine göre haklı sebepleri var.
Cinsel açıdan başkasını istediği için madem onunla evlenseydin shshsh
Araları kötüdür, artık biriey hissetmiyordur, cinsel açıdan yaşadıkları yeterli gelmiyordur falan filn.
Karaktersiz ve şerefsiz olanlar öyle bir ihtiyaç duyar.
Oysaki yaşadığımız zamanda o kadar çok seçenek var ki
Doyumsuz orta doğu zihniyeti taşıyan mal oldukları icin
Ahlaksız , kişiliksiz ve karaktersiz oldukları için. aldatırlar.
İman olmadiktan sonra neden aldatmasin ki. Kadinlar guzel onlarin da nefsi var canlari cekiyor firsat ellerine gecince imanlari da saglam degilse neden yapmasinlar ki? Sonicta bedava rglence..
Eşinden beklediğini bulamıyor çünkü. Evde hoş davranmıyor
İlişkide monotonluktan bu tip arayışa giriyor çiftler
Galiba sıkılıyorlar anlaşamıyorlar uyum olmuyor
Birbirlerine yetmiyolar demekki ya da duygularını anlamamışlar
Aldatan tarafın sebebi ne olursa olsun o haltı yiyeceklerse hiç girişmesinler evliliğe
Heyecan kaçamak arıyorlar veya yapamadıklarını yapmaya çalışıyorlar.
Bir taraf cinsel olarak diğer tarafın isteklerine cevap vermediği zaman ya da ittiği zaman normal aldatılır garantilidir
İlgisizlik, rutinlik, bakımsızlık üç Kelime ile özet
Evli değilim ama bakımsız ilgisiz cansız bir kadın sıkıntılı
Değersiz hissetme durumunda ilgisiz kalınca kadınlar genelde bunu yapma ihtiyacına düşer
toplum kokuşmuş anam ondan
1 duygusal bosluk
2 cinsel boşluk bu yüzden
Gergin ayni yemek yenir mi ama
İhtiyaç duymazlar. Sadece bazı kansızlar yapar
İhtiyaç değil kahp*lik
Kadınlar ilgi sonrası boşlukta aldatıyor
Karaktersiz oldukları için
İlgi görmüyor veya doyumsuz
Aslında niey aldatmak değildir...
Evlilere sormak lazım
Kendilerini aldatıyorlar onlar.
Ruhlarında p***çlik yattığı için.
Bende anlamış degilim
Senin cevabini merak ediyorum
Demekki mutlu edemiyorlar
cünki karakterlerinde problem var
Birinden iyisi birden fazlasıdır çünkü
kanı bozuk mö nngdkları m
Farklı kişilerle olmak için
Rahat batıyor
İhtiyaç? Bunun adı ihanettir ihanetin affı olmaz.
Doyumsuzluk
Temel nedeni eşler arası iletişimsizlik
Sana bu konuda birkaç bişey anlatabilir miyim
Takip eder misin
Sizce neden
Karaktersizlik
Şerefsiz oldukları için
Şeref yoksunlugu
Tamamen heyecan ve ac gozlulukten
Tatminsizlik
Hiç anlamam yani neden ki
Karakter bozukluğundan dolayı