Bu böyle devam edecek, İslami açıdan doğrusu böyle diyor. Ben 22, o 28 yaşında, ikimiz de muhafazakarız ama ben ona göre daha az muhafazakarım, açığım falan. İlişki böyle yürür mü?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu böyle devam edecek, İslami açıdan doğrusu böyle diyor. Ben 22, o 28 yaşında, ikimiz de muhafazakarız ama ben ona göre daha az muhafazakarım, açığım falan. İlişki böyle yürür mü?
Cevap
9Cevap
Çok güzel yürür, tam istediğim. Sevgili olunca sanki kocam oluyor mk. Hemen bi beklenti içine giriyorlar hshsbs
Ohh ne güzel ahlaklı, edepli adam. Millet dizilerdeki adam denilen ama adam olmayan çapkın figürlere, namussuz kişilere alışmış
Haklısın
Teşekkürler ☺️🤍
Yürümez ayrıca sevgilim bana da cinselik benim için bir ihtiyaç değil diyordu üç sene ona dokunmadım ama öyle de çok zor
Cinsel ilişki ikimizde evlenmeden düşünmüyorum ama yinede insan ayda yılda bir sarılmak istiyor
Aynen öyle doğru ben evliyken bile dokundurmadı
Nasıl yani
Evlendik üç sene evli kaldık cinsellik benim icin ihtiyaç değil dedi yanaştırmadı
Yok konuşuyoruz evlilik hakkında eşimin bana karşı çok istekli olmasını isterim falan diyor ama bilmiyorum
Yanlış anlama da bir erkek için bir kadına üç sene dokunamamak ne demek
Yürümez, ilişki de dini görüş ve yaşantı önemli bir faktör. Evlenince hobileriniz eğlence anlayışınızda çok farklı çıkar
Yürür abii ki zaman ver
Dokunmadan olmaz ki. ben 2 günde dokunurdm 😅
Dokunulmak, hissetmek istiyorsan böyle gitmez
Daha önce hayatıma girenler olmuştu hiç böyle hissetmemiştim bu çocuğu garip bir şekilde arzuluyorum
Yürür neden yurumesinki
Bende ister istemez arzu oluyor elini tutmak sarılmak istiyorum ama olmuyor
Elini dahi. Tutmuyormu
Hayır
Bu ilişkide sana kıyamadım flört aşaması sadece çay kahve degilki dimi
Cinsel bir şey bende düşünmüyorum ama en azından bi el tutmak bi sarılma
Düşünüyorsun demedim yanlış anlama sevgililer telf bile olsa sexting yapar bir şekilde konu oraya gelir
Senin sevgilin onu dahi yapmıyomu yani
helal olsun ona dogru olan işte
Bizede böyle bir ilişki nasip olur inşallah
Helal la çocuğa
Mantığıma uymadı pek
Çekingen mi
Çekingenlikten değil yanlış buluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sana olan saygısından ve kendi değerlerine olan bağlılığından dolayı böyle davranması aslında çok ince bir hareket ✨ Ama ilişkide iki tarafın da beklentilerinin uyumlu olması şart. Sen bu durumdan biraz rahatsız gibisin. Tam bir iletişim kurup hislerini açıkça konuşmalısınız.
Eğer bu kural senin duygu bağını engelliyorsa zamanla yıpranabilirsin 🥺 Ortak bir noktada buluşabiliyor musunuz, yoksa bu sınır seni tamamen uzaklaştırıyor mu? 💖