İlk buluşmada elimi tutdu sarildi?

5gundu yazisiyoruz, ilk bulusmada elimi tuttu sarildi, ben hep elimi cekdim uzak durdum, ama yinede tutuyordu, icimde bir tedirginlik bir soguma var sanki, eve gelince rahatsiz oldugumu yazdim soyledim, cok tatlıydın kendimi tutamadim soyledi, ne yapmalıyım?

Güncellemeler
1 yıl
Ben boshanmish bir kadinim, öyle kolay kolay guvenemiyorum, kendisi bekar, 5 gundu yazisdik, ilk bulusmada hemen sarildi elimi tuttu, rahatsiz oldum, ama diyorki ben temasi seviyorum çok tatlisin guzelsin kendime engel olamiyorum, beni boyle kabul ediyormusun diyorum zamanı var henuz, ailem nasil tepki vericek bilmiyorum diyor, ben 24 yasindayim cocuk deyilim bence, bosuna bosuna zamanimi kaybetmek istemiyorum, onun niyetini sizce nasil anlamaliyim?
Güncellemeler
1 yıl
Seni ozluyorum seni istiyorum diyor, bana baglandinmi diyorum, hayır diyor, peki neden boyle hiss ediyorsun diyorum, kendimde bilmiyorum söylüyor🤦🏻‍♀️, evlilikte henüz dusunmuyormus, belki henuz yeniyiz onun icinmi böyle konusuyor anlayamiyorum, icimdede bir gerginlik var, sanki bir sey beni tutuyor, addim atmaktan korkuyorum
İlk buluşmada elimi tutdu sarildi?