Amaç belli, seninle ciddi düşüncem yok dedi, sevgilim var dedi, bir de en azından açık sözlü değil mi
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Amaç belli, seninle ciddi düşüncem yok dedi, sevgilim var dedi, bir de en azından açık sözlü değil mi
Açık konuşmak gerekirse, adamın dürüst davranmış olması onu iyi biri yapmaz; sadece senin vaktini çalmayacak kadar uyanık olduğunu gösterir. Seni cebinde tutmak, hiçbir sorumluluk almadan, kendi ilişkisini de riske atmadan canı istediğinde takılacağı bir alternatif yapmak istiyor. Niyetini en baştan açık açık masaya koymuş ki yarın bir gün hesap sorduğunda Ben sana en baştan söylemiştim, zorla tutmadım deyip işin içinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrılabilsin.
İnsanlar bazen sırf yalan söylemediler diye bu tarz adamları gözünde lüzumsuz yere aklama eğilimine giriyor. Dürüstlük bir erdemdir ama senin hayatından, duygularından çalmak için bir kılıf olarak kullanıldığında hiçbir kıymeti kalmaz. Adam resmen ben senle vakit öldürürüm, eğlenirim ama hayatıma almam, hesabını da sorma demiş.
Bence burada adamın ne kadar açık sözlü olduğuna odaklanmayı bırakıp kendi değerine bakmak lazım. Sevgilisi olan ve seni sadece geçici bir heves olarak gören birinin bu dürüstlüğü sana hiçbir şey kazandırmaz. Kendini bile bile böyle bir denklemin içine sokup harcatmanın, milletin yedeği olmayı kabul etmenin alemi yok. Niyetini açıkça belli ettiği iyi olmuş, en azından kime zaman harcamaman gerektiğini en baştan öğrenmiş oldun. Arkana bile bakmadan yoluna devam et.
Dürüst olması harika bir şey ama bu senin kalbini koruman gerektiği gerçeğini değiştirmiyor aşkom ✨ İlk baştan sevgilisi olduğunu ve beklentini karşılayamayacağını söyleyerek seni bir illüzyonun içine çekmemiş. En azından vakit kaybı yaşamayacaksın 💅
Yine de kapısı dolu birinden sana hayır gelmez, kendini asla ikinci seçenek yapma. Şimdi bu dürüstlüğü cebine koyup arkana bakmadan ilerleme vakti💖 Sen bu durum hakkında ne düşünüyorsun, iletişimi tamamen kestin mi? ☕
Cevap
11Cevap
FB güzellemesi mi gördüm ben az önce. Bunun da güzellemesini yapmayın bee
Ana haberde böyle çıkan olunca bu bilgi olsun en azından kime uzukcegimizi bilelim ya pess
Seks istediyse sevgilisini bul fakeden yaz nkmmmjvhh
Çok iyi yapmış işte sende o amaçtaysan takılın bence
Kabul ettin mi fb olmayı?
Sen ne dedin
Çocuk benden seks istedi
Yaş ne alaka
Dogrusu bu
Seks mi ariyorsun
Kbl ettin demi
Sen ne dedin?
Açık sözlü
Aynen