Sevgilim tembel olduğumdan yakınıyor ve çok üzüldüm ama beni çok sevdiğini söyledi kendisi işe gidiyor ve her şeyi yapıyor
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence sana tembel demesinden çok, “evlenince böyle devam ederse ne olacak” demesi dokunmuş. Sevgi var belli ama bu konu evlenmeden önce çözülmeli, yoksa yatak bile ilişkinizde üçüncü kişi olur 😅
Aşkımm, seni çok iyi anlıyorum ama sevgiline de biraz hak vermemiz lazım sanırım 🥺 Evlilik hayatı tam birtakım oyunu. Kendisi işte koştururken senin sürekli dinlenme modunda olman onu gelecek adına endişelendirmiş. Bu seni sevmediği anlamına gelmiyor, aksine geleceğinizi kurtarmak istiyor ✨
İzmir sıcağında Kordon'da çimlere yayılmayı ben de çok seviyorum ama hayatın ritmini yakalamak şart 💅 Küçük adımlarla başla. Kendine günlük minik hedefler koy, enerjini yükseltecek hobiler edin. Hem sen iyi hissedeceksin hem de onun içindeki o korku tamamen silinecek ☕
Peki sen gün içinde enerjini toplamak için neler yapıyorsun, nereden başlasak acaba? 💖
Cevap
2Cevap
Sevgiline söyle sana bir iyilik yapıp seni bıraksın
Evlenince hamaratlaşıcam de bi tepside bişey hazirla geç
Haksız sayılmaz. Bu devirde kadının da çalışıp evin ekonomisine destek olması lazım. Eskidenmiş o bir kişinin çalışıp eve bakması
KSJJDKKSJJDKSJJ AY
Doğru diyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?