AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Genelde kadınların yaptığı en büyük hata bu
Kardeşim Bir sorun varsa ufaktan samimiyeti azaltacaksın az geliyorsa biraz daha azaltacaksın daha da az geliyordu bayramda seyran'da görüşeceksin ama bir şekilde kendini izole edeceksin
Abi ediyorum cidden de iç huzursuzluk var ya o insanı bitiriyor ya.
Hiç huzursuzluk derken eşin taraf mı tutuyor onların yolundan mı gidiyor mesela sorun nedir
Tabii Özel değilse
Yok sağ olsun o bu konuda aşırı rahatlatıyor beni ama ben saygın sevgili en ufak şeyde bile birbirimize teşekkülerimizi kendi çekirdek ailemizde bile içtenliği koruyan bir ailede, sülalede büyüdüm. Biz de gelin kendini dış hissetmesin rahat hissetsin diye çok samimi içten davranırız. Ama gelin geldiğim aile öyle değil hep bi daha fazlasını isteme durumundalar iyi bir şey derken bile araya kötü bir laf sıkıştırıp senin moralini bozuyorlar. Çok enerjik güler yüzlü gittiğim anlarda mutlaka bi iğneleyici söz duyuyorum. Ben bunu hak etmiyorum ki
Ben de evliyim evlendiğin ilk günden beri eşime söylerim kendini kesinlikle ezdirme ne anneme ne kardeşlerime tabii saygını da kaybetme...
Ve kesinlikle bana şikayet için değil dertleşmek için gel...
Sen de ezdirme kendini ne kadar sessiz kalırsan o kadar ezilirsin iyilik yapayım sevinsinler diye uğraşma sen de mutlu olmak zorundasın kendin için çocuk varsa çocukların için eşin için
Abi valla çok iyi demişsin aynı benim eşim de böyledir. Benim sorunum şu hem ezdirmiyorum kendimi günün sonunda istemediğim şeyi bana yaptıramamış oluyorlar (mâkul şekilde tabii ki) ama benim sorunum hassas olmam hani başkası olsa yerimde yapmam gerekeni yaptım gerisi onların sorunu banane surat asarlarsa assınlar soğuk davranırsa davransınlar der. Bunu diyebilsem çözülecek her şey
Bence bunu demen lazım bak bu var ya çok tehlikeli bir durum
Biriktirirsin biriktirirsin sonra birden patlarsın her şekilde haklı olsan da haksız olsan da kötü sen olursun
Ve gerçekten ciddi anlamda ailene zarar verir karı koca ilişkilerinizden bahsediyorum
O yüzden bazı şeyleri erteleme sineye çekme her şey yerinde ve zamanında güzel bir iki kere yap sen de alışırsın bünyen de alışır onlarla 😊
Zaman geçtikçe daha becerebiliyorum sanırım bunu. Ben zannederdim ki güler yüzlü ahlâklı anlayışlı edepli saygılı bir insan olmak her şeyi çözebilir aklımın ucundan geçmezdi kayın valide vs sorunları yaşicam. Hiçbir zaman ön yargılı da olmadım. Ama bizim yaşam tarzları da biraz farklı onlar da köy kültürü var bizde yoktu ona rağmen elimden geleni yapıyorum ama daha fazla daha fazla bekleniyor 🙃 Siz çoktan oturtmuşsunuzdur abi ama yine de söyleyeyim biz kadınlar Baba evinde huzursuz olduğumuz için veya mobilya takımı için evlenmiyoruz gerçekten sevdiğimiz insanla hayat birleştirmek için o yüzden bunu düşünerek davran eşine olur mu
😊 yeni yatınca teşekkür ederim güzel kardeşim 😊 İstanbul Berlin'de huzursuz olsun ister koltuk için mobilya evlensin benimle hiç problem değil eğer ben aldıysam ezdirmem ezilmesini de istemem...
Biz evlendiğimizde yeni bir semte taşındık ona dediğim ilk şey sakın burada kimseye kendini ezdirme harklı da olsan haksız olsan ben her zaman yanındayım arkandayım...
Bir erkek kadından ne kadar sahip çıkar ezdirmezse akıllı ahlakli bir kadında kocasını o kadar yüceltir yanlış bir şey yapmaz düşüncesindeyim 😊
Evet çok haklısın. Şükür bizim de evliliğimiz ilişkimiz iyi. Zaten onun olmadığı zaman benim canımı sıkacak şeyler diyorlar. O varken diyemiyorlar. Eşim de aynı senin dediğin gibi diyor bana. Zaten o da öyle olmasaydı ben ya kafayı yerdim ya kesin ayrılırdım.
Mutluluğunuz daim olsun
Eşine çok fazla şikayetçi olma arada bir dertleş ama kesinlikle şikayet etme
Ve ailevi kaynana görünce konusunda kendi işini kendin hallet bezdirme kendini kimseden destek bekleme hak edene hak ettiğini ver tabii büyüklerine saygıyı korumak kaydıyla haklıyken haklı duruma düşme 😊
Her şey gönlünce olsun 😊🌹🙏🏻
Teşekkür ediyorum abi sizin de öyle. Tavsiyelerini deneyeceğim. İyi geceler 🙃
Rica ederim teşekkürler iyi geceler 🙏🏻
sanmam
alış kimden bozuluyor
aklın
Annesi kardeşleri yaptıklarımla yetinmiyor kıymet bilmiyor güler yüzle gittiğim yanlarında istedikleri bişeyi yapmamışssm (onlarla köye bağa bahçeye gitmek ve hunharca iş yapmak) suratlar asık ben yokmuşum gibi. Ben de hiç bozuntuya vermeden çıkıp gidiyorum. Eve sen gelmişsin hoş gelmişsin hiç bişey yok. Bazen iyi bazen böyleler işlerine yaramazsan onların normlarına uyumazsan durum bu ben de bunu hazmedemiyorum
onların tümünün #### ..
Valla öyle de işte sevdiğin adamın ailesi ne yapacaksın...
eşine sevgin nsll
Çok seviyorum her açıdan şükürler olsun iyi bir evliliğimiz var. Severek evlendik zaten
yaş uyumu iyimi
Normal
kaçç
Bitirmem ya