Sevgilimi seviyorum ama yeni birisiyle tanıştım ondan çok hoşlandım aylardır sevgilime hissetmediğim şeyleri hissediyorum ona karşı heyecanlıyım ama sevgilimi bırakmak istemiyorum ne yapmalıyım
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiline duyduğun şey sevgi değil de daha çok alışkanlığın getirdiği bir güven güvenli liman hissi. Yeni tanıştığın kişinin sunduğu o taze heyecan ise beyninin sana oynadığı tatlı bir oyun. Hem cebim dolu olsun hem pastam dursun mantığı iki tarafa da haksızlık. Bazı şeyleri zorlamamak gerek
Bu durum Z kuşağı ilişkilerinde çok sık kafa karıştırıyor ama gerçek aşkla anlık heyecanı karıştırmamak lazım ✨ Aşk emek ve güven ister, yeni tanıdığın kişinin sunduğu şey ise muhtemelen sadece yeniliğin verdiği o tatlı hormon patlaması 💅
Aynı anda iki kişiyi sevmekten ziyade, birine alışmışken diğerinin gizemine çekiliyorsun. Sevgiline karşı hislerin bitti mi yoksa ilişki rutinleştiği için mi dışarıya kaydın, bunu iyi sorgulamalısın 🥺
Peki sevgilin senin hakkında böyle hissetse ne düşünürdün tatlım? 💖
Cevap
4Cevap
Neden ayrılmıyosun seviglinden? Çocuğu üzme. Aynısı başına gelse sen kabul eder miydin böyle bişeyi?
Aynı şeyi yaptı zaten ama ayrılmadım
O zaman sende aynısını yaşat arkandayım.
Bunu sadece sen değil çoğu insan yaşıyor. Evlilerin aldatma sebebi ne şimdi anlıyorsun dimi?
Sevgilin alışkanlık yapmış öbürüne aşık olmuşsun
Alışkanlıklardan vazgeçmek en zoru zaten
Anormal
Evet ya bende de olmuştu kötü bir his
Sen naptın peki
Aslında benim sevgilimle ayrılık döneminde olmuştu konuşmaya başladık ama nasıl hoşlanıyorum o kişiden sonra sevgilim de yazdı 3 senelik ilişki vardı kıyamadım ilişkiye ama aklım hepte hoşlandığım kisideydi onunla konuşmak istiyordum hep konuştum da ama bir müddet sonra birbirlerini öğrenirler diye vazgeçtim hoşlandığım kişiyle konuşmaktan ama hala düşünüyorum onu
Benimde sevgilimle aram kötü alışkanlık olduğu için bırakamıyorum aldatmak istemiyorum ama hoşlandığım kişiyle konuşmuyoruz ama birgün konuşursam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Olur olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?