Birisi benden hoşlanıyor diyelim ne zamanki ben ondan hoşlanmaya başlıyorum, tam yavaş yavaş sevgili olacağımızı düşünüyorum o insan benden vazgeçiyor, bu neden böyle?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bunun birkaç nedeni olabilir ama ben bunu sende bir sorun varmış gibi görmezdim çünkü bazen insanın hoşlandığı kişiyle karşılıklı bir şey oluşmaya başladığında işler tam tersine dönebiliyor Belki karşı taraf ilgiyi seviyordur ama ilişki ciddileşmeye başlayınca geri adım atıyordur belki de başta seni elde etme heyecanı varken senin de hoşlandığını anlayınca o heyecanı kaybediyordur Böyle insanlar maalesef var Bir de bazen senin ilgini geç fark eden kişiler oluyor sen başta mesafeli durduğun için daha çok çabalıyorlar sen karşılık vermeye başlayınca da zaten seni kazandıklarını düşünüp geri çekiliyorlar Ama bunun sürekli tekrarlanması insanın kendini sorgulamasına neden olabilir Ben olsam burada karşı tarafın ilk baştaki ilgisinden çok devamlılığına bakardım Çünkü gerçekten isteyen biri sadece seni kendisine çekmeye çalışmaz sen karşılık verdiğinde de aynı ilgiyi göstermeye devam eder Hatta ilişki ihtimali ortaya çıktığında daha net olur Eğer her seferinde sen hoşlanmaya başladığında gidiyorlarsa belki de sana gerçekten yaklaşan kişileri daha en baştan gözlemlemek ve hemen duygusal olarak bağlanmadan biraz zaman tanımak iyi olabilir Çünkü senin sevgin karşı tarafın kaçmasına sebep olmamalı doğru insan senin de onu sevdiğini öğrenince uzaklaşmak yerine sana daha çok yaklaşır
Öyle biri daha karşıma çıkmadı🤕
Bu durum tamamen kovalamaca psikolojisiyle alakalı tatlım 🥺 Bazı insanlar sadece ulaşamadıkları zaman heyecan duyuyorlar. Sen duygularını açıp netleştiğinde, o gizemli ve avcı ruhlu havaları bir anda yok oluyor. Sorun kesinlikle sende değil, karşındakinin bağlanma korkusunda ve özgüvenini senin ilgine bağlamış olmasında ✨
Sen kendini geri çektiğinde veya daha mesafeli durduğunda o heyecan yeniden canlanıyor mu, hiç bunu fark ettin mi? 💖
Cevap
5Cevap
seni seveni seçeceksin sende
Beni sevenlerede ben o gözle hiç bakmadım.
Belki tanıdıkça uygun olmadığınızı düşünüyordur
Tanımıyorlar ki, olaylar 1 gün falan içinde oluyor
Hmm, bunu düşünücem
Karşılıklı beğeni veya hoşlanma yok gibi ya da niyeti farklı
Nasıl niyeti farklı!
Nasıl niyeti farklı?
Hee anladım , teşekkürler
Sen senden her hoşlanandan hoşlanıyor musun?
Hayır
O zaman başkalarından da bunu beklemen saçma bence.
Galiba tam okumamışsınız yazdığımı, diyorumki ilk hoşlanıyorlar ben hoslanmaya başlayınca gidiyorlar, benim derdim herkesin benden hoşlanması değil, sadece nedenini bilmek istedik
İstedim
Pardon detayı okumadım sadece başlık üzerinden yorum yaptım. O zaman bilmiyorum flört aşamasında belki olumsuz düşünceler oluyordur. Bide yeni moda gençlerde çabuk sıkılma falan var.
Sorun değil, teşekkür ederim
baska erkek bulursun kasmaya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?