AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sevgi de bir rizik nasip olmuyor bazen bilemeyiz senin için öyle değildir Allah bilir zamanı vardır olacaktır zamanı geldiğinde Nasip olmaması da en kötüsü ne yaparsan yap ne kadar çok istersen işte olmaması en kötüsü Inşallah sen de olur
Ben artık Allah'a gücendim ona karşı güvenim sarsıldı
Öyle deme
Sanırım Allahin emirlerinin güncellenmeye ihtiyacı var sevgili günah diye uzak durdum şimdi isyanın esigindeyim
Konuşmalarında tuhaf bende çok sıkıntı çektim çok zor şeyler yaşıyorum herkesin derdi kendine ağır geliyor Allah için böyle şeyler söylüyorsun ben bazen çektiğim sıkıntıdan dertten üzüntüden bazen isyan ediyorum bazı şeyler söylüyorum sonra çok pişman oluyorum neden öyle söyledim diye imanimi sorguluyorum kendimi çok günahkar hissediyorum böyle şeyler söylediğimiz icn Allah vermiyor belkide böyle imtihan ediyor ben bunu düşünüyorm
Bu geldiğim son nokta
Hep bahane hep bahane
Adamlar sevgili yaptı Allah yardım ediyor
Demekki sevgili yapmak günah değil boşuna sakınmisim kendimi
Benimde öyle ama insan kendini bilir nerde hata yaptığını bilir ben biliyorum
Namazdan da soğudum herşeyden sogudum
Hayır madem bir yasak koyuyorsun onu cigneyenler nasıl mutlu oluyor cignemeyenler niye isyana sürükleniyor
Ben razı degilim
Allah günah işleyip tövbe edenleri daha çok seviyor
İşimizi hep Allah'a bıraktık o yüzden böyle oldu o yüzden güvenim de kalmadı dua edecek istek de kalmadı
Allah dua etmeyi bile nasip etmiyor diye üzülüp ağlıyorum acı çekiyorum bende iyi durumda değilim çok dert sıkıntı cekiyorum ama buna ragrmn dua edemiyorum o kadar yoruldum ki hiç bir şeye gücüm kalmadı
Ben zaman zaman Allah'a karşı çok ofkeleniyorum haşa guceniyorum resmen beni isyana sürüklüyor
İstersen sende anlat bak benim dini bilgim vs herşeyim iyidir
Iyi mi ama neden isyan ediyorsun öyle seyler söylüyorsun o zaman
Ben nediyorum sana ben hala namaz da kiliyorum ergenlik çağından beri ama artık bu sene bıktım kazaya birakiyorum bazen kılmıyorum
Ibadet ayrı
Bilgi de var merak etme o yüzden sorguluyorum
Hep bir bahane cevap var sevgili yapsa ayrılsa ibadetlerini yapmadın ondan oldu günah işledin ondan oldu. İbadetleri yapsan Allah imtihan ediyordur. Bahane bitmiyor
Allah hırsızlık yasak dediyse bu dünyada da zararları olduğu için yasak diyor madem sevgili yapmak zina etmek yasak niye yapanlar odullendirilirken yapmayanlar cezalandiriliyor
Ne yapmak istiyorsan onu yap herkes kendinden sorumlu herkes bir şeyleri yapıyor diye bu onun doğru olduğu anlamına görmez
Peki sen söyle bakalım senin derdin ne
Benim asıl derdim kız bulamamk ya da evlenememk değil Allah'a olan güvenimin sarsılması ve herşeye karşı hevesimi kaybettirmesi
Ben tükendim
Ne olduğunu anlat
denk geldiğinde zaten evleneceğin kişinin o olduğunu anlayamayacaksın
Niyetin evlenmek mi yoksa sey mi?
Evlenmek
O zaman bekle nasip kolay gelmez sen otur dua et birde artik iyi insanlar bile 30 dan sonra anca evleniyor
Bende tam 30 yaşındayım ve artık çok moralim bozuldu illa herkes gibi mi olmam gerekiyor du
Hayir sen onlarin hayatlari mutlu mu saniyorsun tabiki degil
Bu tamamen kendimizi avutma şeklimiz ben de mutsuzum onlar en azından sevdikleriyle mutsuz
Sen öyle san seni tanimam etmem hayatin nasil bilmem ama ibadet et, etmiyenlerin hayati güzel diyorsan onlarin dünyada güzel
Ben ergenlik çağından beri ederim çekmediğim sıkıntı kalmadı sadece nerde zina eden kişiler var Allah onların karşısına helal de haram da çıkardı ben ise 30 yıldır yalnızım günah diye sevgili yapmamanın bedeli olarak Allaha olan güvenim sarsıldı
Sacmalama bekle dua et en güzeli senin olucaktir insallah
30 yaşına kadar her türlü sıkıntıyı çek bunları tek başına hallet bu süreçte de her türlü haltı yiyenlerin herşeyi elde ettiğini gör sonra da isyan etme
Bu saatten sonra verse nolucak benim güvenim sarsıldıktam sonra hevesimi kırdıktan sonra
Mesela ben bi çift biliyorum, böyle normal düz insan ibadet etmiyor her nys bunlar mutlu cocuklariyla iyi yasiyorlar bunlara bakinca aklima geldi dünyada cennet gibi yasiyorlar acaba neden böyle ki diye düsündmde ama öldükten sonra da onlarn hesaplari basliyacak.. bu işler böyle... imtihan bunlar senin benim kuzenlermde kac yaslarnda hala evlenmediler sabrediyorlar bekliyorlar
En iyisi günah işleyip tövbe etmemiş yoksa benim gibi isyana sürüklenirsin
Ben süper bir hayattan bahsetmiyorum bir ihtiyactan bahsediyorum peygamber zamanında sınırsız cariye 4 tane eş ve muta nikahı varsa ben niye günah diye bir tane kadını elde edemeden 30 yıl bekliyorum
Abicim bu sorun tek sende yokki emin ol kadin erkek cogu bu sorunu cekiyor
Beni onlarla karıştirma ben daha bir tane kıza elim değmedi sevgili yapmadım bir sürü sevgili yapıp da kız bulamıyorum diye ağlamıyorum