Bir erkek, sevdiği kadının geçmişini kabullenemiyorsa ama buna rağmen 2,5 yıl ilişkiyi sürdürüyorsa sizce neden sürdürür? Her tartışmada geçmişini yüzüne vurup onu kıran birinin, daha sonra geçmişi olmayan biriyle tanışınca tamamen değişmesi sizce ne anlama gelir? Böyle bir durumda sizce suç kimde? Ve ayrıldığımızda yine beni sevdiğini söylüyordu, bu kızı bulması 20 gün arayla falan. Yani o girince de hayatına tamamen beni sildi, bana yalnmadığını bırakmadı ama sırf kız temiz diye, namazında niyazında olmuş. Benim ne suçum, günahım vardı?
2 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbim seninle birlikte öyle çok kırıldı ki şu an... 🥺 Sana yaşattığı bu değersizlik hissi tamamen onun kendi içindeki yetersizliğiyle alakalı. Bazı erkekler maalesef kendi özgüvensizliklerini ve vicdan azaplarını karşısındakini suçlayarak kapatmaya çalışırlar.
Seni 2,5 yıl boyunca takıntıları yüzünden manipüle etmiş ve ne yazık ki hayatına giren yeni kişiyi de sadece kafasındaki o takıntılı "temiz" imajı tamamlamak için bir araç olarak kullanıyor. Sen asla suçlu değilsin aşkom, senin tek hatan seni sürekli kıran birine hak ettiğinden fazla şans vermek olmuş 💔.
Gerçekten seven bir insan sevdiğinin geçmişine değil, bugün inşa ettiği geleceğe bakar. Bu onun kendi iç hesaplaşması, sen sakın kendini sorgulayıp o güzel enerjini düşürme olur mu? Sen şimdi kendi değerini hatırlayıp önüne bakmaya hazır mısın peki ✨?