Sevgiliniz size ağır argo söyleyip sonra özür dilerim aşkım deyince içiniz soğur mu, güven sarsılır mı?

Sevgiliniz olan kişi size o.. diyecek bir konudan ötürü (biliyorsunuz o argoyu) sonra sen durumları anlatacaksın baya da uzun dil dökeceksin sonra özür dilerim diyecek sonra ama içinizde ona karşı bir uzaklık hissedeceksiniz çünkü insanın o anda o argoyu duymayı hiç istemez.
Her şeyi sakinlikle konuşmak varken araya argo koyup seni bastırmaya çalışan insanlar gerçekten soğukluk etkisi yaratıyor.
Sen olanı anlattığında onları tutuyorsun deyip seni al aşağı etmek yerine konuyu anlayıp hadi neyse boş verelim konu kapatalım anımızı bozmayalım demek yerine argo kullanmadan seni de kalbini kırmadan sakinlikle olayı yatıştırmak varken neden argo kullanılır bir insan?
Sonra da hiç olmamış gibi özür dilerim aşkım deyip sanki yaşanmamış veya kalbi kırılmamış ben gibi kestirip atıyor biliyorsunuz ki affediciyiz diye o an affedişimle geçiştirmiş olabilir ama ben argo cümlelerden etkilenen bir insan olduğumdan bunun etkisini kolay kolay atamam argo kullanan insanlar neden kendini affettirmek için bu kadar basit sadece "özür dilerim" diyebiliyor bilmiyorum kendilerine argo kullanılsa kalbi kırılacak karşındaki insanın bunu söylemesine hangi konuda olursa olsun hoş olmayacağı için kendisi açısından bir karşıt tepki olarak görüldüğü için o da argo kullanacak, bana deniliyor ve ben affediyorum argo söyleyen huylu huyundan vazgeçmiyor ben ne kadar kalbim bir şeye canım sıkılmışsa onu konuşarak halletmeyi uygun bulurum ama argo kullanmak moda olmuş günümüzde 😒
Sevgiliniz size ağır argo söyleyip sonra özür dilerim aşkım deyince içiniz soğur mu, güven sarsılır mı?