Konuştuğu varken neden başkasıyla konuşmaya da başlayınca diğerine soğuk yapıp yedekte tutuyor. Gerçekten çok kırıcı. Şahsen ben tüm konuştuklarıma da eşit davranırım. Hiçbirine soğuk yapmam. Böyle yapanlar, neden böylesiniz
3 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Bence bunun sebebi her zaman erkek olmakla alakalı değil bazı insanlar aynı anda birkaç kişiyle konuşmayı seviyor ve birini seçmeden diğer ihtimalleri de açık tutmak istiyor ama bunu dürüstçe yapmak yerine birine ilgisi azalınca soğuk davranıp tamamen kaybetmemek için de kenarda tutuyorlar bence en kırıcı tarafı da bu zaten çünkü karşısındaki insanı gerçekten tanımaya çalışmak yerine seçenek gibi görüyorlar bir yandan yeni biriyle konuşurken diğerine eskisi kadar ilgi göstermiyor ama tamamen bırakmıyor ki işler yolunda gitmezse geri dönebilsin ben bunu hiç doğru bulmuyorum çünkü karşındaki insanın da duyguları var ve sen onunla konuşurken sana güveniyor olabilir benim için birden fazla kişiyle konuşmak başlı başına sorun değil eğer ortada ciddi bir ilişki yoksa herkes birbirini tanımaya çalışabilir ama bunu yaparken herkese karşı dürüst ve saygılı olmak gerekiyor birinden hoşlanmıyorsan açıkça söylersin devam etmek istemiyorsan bitirirsin ama sırf yedekte dursun diye soğuk sıcak yapmak bana çok çocukça geliyor bence insan karşısındakine nasıl davranılmasını istiyorsa aynı şekilde davranmalı
Bende aynı fikirdeyim ve gerçekten çok kırıcı oluyor hepsine eşit davranmak lazım
Gülsem mi gülmesem mi kendi yaptığı da kötü diğeri de kötü
😂😂 bence benimki daha iyi. En azından kimseyi üzmüyorum çünkü birbirlerinden haberleri yok. Ve hepsine de samimi tatlış bir insanım😊
😂🤣
Karakterleri oturmamış
Doyumsuz gözü dışarda erkek sal gitsin öylesin
Çok eşlisin demek
😂😂. Bazı erkekler neden diğerini aldatıp ve üstüne soğuk yapıyor çok kırıcı
İradesi zayıf çünkü
Nasıl yani
Net olamıyor çünkü
Net değilse diğerine niye hemen soğuk yapıyor
Çünkü net değil insan biriyle konuşur onunla evlenir olması gereken budur ama başkası gelince öncekine soğuk yapıyorsa iradesi zayıftır ama birini cebinde de tutabilir niye soğuk yapıyor ki
Aynen bencede çok kırıcı mesela bak bana hepsine ilgim aynı hiçbiride demez ilgisizsin soğuksun vs diye çünkü hepsini tanımaya çalışırım en çok hangisi sararsa diğerleriyle bitiririm
1 aydır hepsini de tanımaya çalışıyorum😂😂
Anladım
😂 o kadar sallamıyosunki beni ayıp ayıp
Bu arada profildeki sensen maşallah yakışıklıymışsın
Teşekkür ederim evet benim ama konuştuğun kişilerin birbirinden haberi var mı onu anlamadım
Yok. Zaten birine tek çok ilgim vardı ama o da zaten aldatıyomuş yedekte tutuyomuş. Beni direkt sildi ben yazmasam yazmıyor ama takipten de çıkmıyor. Bende yneilerle konuşuyorum en çok kim ilgiliyse diğerlerini bırakırım bakma böyle soru sorduğuma
Hm anladım inşallah sadık kafa dengi bulursun diğeri de ayıp etmış
İnşallah. Yoksa benden sadığı yoktur ama artık biriyle tanışır tanışmaz diğerlerini hemen silmiycem biri olmazsa diğeriyle deniycem
İnşallah sende sadık kafa dengi bulursun
Hayırlısı olsun ben 8 yıl konuştum sonra da evlendim bu işler bazen de nasip yani
Maşallah ne güzel. Nerden tanıştın reelden mi
Liseden biraz karışık ya 😄
Vay bee 8 sene boyunca sevgiliydiniz demek. İyi sürmüş maşallah
Sağol darısı başına inşallah
Teşekkürler aminn inşallah
Azgındır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum tam bir toksik davranış örneği tatlım 🥺 Haklısın, kendini yedekte hissettirilmek gerçekten çok kırıcı. Bazı insanlar maalesef net olmayı ve sorumluluk almayı beceremiyor. Yeni bir heyecan bulduklarında eskisini tamamen kaybetmek istemedikleri için soğuk davranıp bir kenarda bekletiyorlar.
Senin herkese eşit ve açık davranman harika bir empati ama lütfen enerjini seni yedekte tutan biri için harcama 💅 Kendine odaklan ve sana hak ettiğin ilgiyi veren insanlara şans ver ✨
Sen hiç böyle bir durumda kalıp anında iletişimi kestin mi yoksa şans verir misin? ☕💖