Kendileri yabancı kadınları öve öve bitiremezken bir türk kızı onlara en ufak karşı çıksa anında "sen kıskançsın, onları kıskanıyorsun" demeye başlarlar ama Türk kızı yabancı bir erkeği övse Türk erkekleri hemen o kızı ve övdüğü erkeği eleştirmeye, kötülemeye başlıyor. Kendileri yabancı kızları överken iyi, Türk kızları yabancıları överken kötü oluyor. Ve her karşı çıkışı kıskançlık olarak görüyorlarsa o zaman kendileri de yabancı erkekleri kıskanıyorlar 😃
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Tr kizlari kabullenmiyor erkekler kabulleniyor mesela italyan erkekler yakisiklidir bizden ama rus kizlari tr kizindan cok daha guzel boyle deyince cogu kiz kuduruyor
İtalyan erkekleri aşırı şahane boyları posları var aşırı yakışıklı ve çekiciler tc erkeğinden kat kat daha yakışıklılar ama bunu türk erkeklerine söyleyince onlar da hemen kuduruyo
yok italyanlar öyle değil onlar içici kadınlarına değer vermezler vs diyor tc erkekleri ama asıl kendileri kadınlarına değer vermiyor tek dertleri cinsellik
Sanki İtalya'da yaşadınız ya
türk erkekleri de sanki rusyada yaşadılar ya
11 ay kaldım
Ve şunu bil dünyanın en kötü yerleri
Erkek yok yüzde 80 gay İtalya'nın
Türk erkeği diye boşuna dünya kadinlari demiyor kıro diyorlar Türklere ama erkek gibi erkek turkler
aşko senin o ölüp bittiğin rus kızları bile türk erkeklerini sadece para için kullanıyor bunu rus arkadaşım bile söylemişti 🤣🤣🤣🤣 kimse size hasta değil tüm dünya italyan ve fransız erkeklerinin yakışıklılığını biliyor ve gay olsalar bile sorun değil hepsi gay değil türkiyede de gaylar var.
Tamam küçük hanım sen biliyon tamak
Benim Rus kizlarinida sevdiğim yok anladın
Türk kızı seviyorum
Tamam iste rus kizlarini da biz cok begeniyoruz tr kizlarindan 10 kat guzeller dogallar sarisinlar sen italyan begen ne yapim
rus kızlarının çoğu doğal sarışın değil bu arada 😃😃 çoğu siyah saçlı ve sonradan saçlarını boyuyorlar
ve güzel dediğin rus kızlarının çoğunun aylık kuaför bakım paraları senin ev kiranın on katı 🤣🤣
Sanane lan sanane rus dusmani ruslarin tirnagi etmezsiniz hemen kudurmaya basladin ben italyanlarla ilgili bir sey dedim mi? Bide siyah sacli diyor ya ahhahahah
hayır o kadar cahil ve rus merakından körelmiş bir zihniyetsin ki ben sana sadece gerçekleri söyledim. ddd
Sen italyanlari begenince sorun yok ben ruslari begenince cahilim :d
rus arkadaşım var türk erkeklerini hintlilere benzetiyor sşmdpsjdhe hindistana gidince nasıl insanlar bön bön bakıyorsa türkiyede de erkekler bize bön bön bakıyor diyor 🤣🤣🤣
Italyan erkekleri de size bayiliyor sanki ne alaka yani ben onlari begeniyorum diye onlar beni begencek diye kural yok tr kizlarindan daha iyiler kudurup durma
Abartma abartma o kadarda
Hintle türk ne alaka lan
Senin o Rusa söyle fazla yemiş turkten Türkler evlenmemiş onla zoruna gitmiş senin rusun tatlım
kudurduğum yok italyan ve fransızlarda sizden daha iyi
knk sana bişey diyim mi türk erkoları kızın peşinde tanışmak istiyorlar kız onlara yüz vermiyor 🤣🤣
Benden daha iyi değil
kız türk erkeklerine yüz veren hayatı boyunca hiç ilgi görmemiş ruslar gibi değil
Seni. Çevrenden belki iyi benden iyi olamaz
Ukraynali koreli kizlarda sizden iyi tr kizlarinin cogu estetik ve makyajli dogal olup guzel olan cok az var birde boyunuz kisa hala tr erkegine laf atiyorsunuz
korelilere bir şey diyemem onlar gerçekten doğal güzeller
ve her 10 rustan en az 6'sında estetik var abi burunları dudakları yapılı hep ahahah
Bide size bak her 10 kizdan 9u estetikli o zaman sjshsjdh
aramızdaki fark şu siz erkekler onları sadece cinsellik için seversiniz size hangisi verirse o iyidir ama biz adam olanı seviyoruz
yoo çevremde hiç estetikli bir kız yok ve hepimiz de dogal güzeliz dikkat çeken tipleriz
Heee italyanlar cok adam sanki hepsini tanidin ya duhdhdhd
sokağa çıktığımız an tc erkoları hiç kız görmemiş gibi bakıyorlar süzüyorlaR ahhaha
sosyal medyada bile karşıma hangi italyan fransız erkeği denk gelse takip ettiklerine bakıyorum neredeyse hiçbirinde yarı çıplak kadın yok ama ne zaman bi tc erkeğine baksam takip ettikleri full karı kız ve çoğu onlyfans kullanıcısı ŞSÖXŞSĞXNEPDJDHW
Ben bakmiyom valla hatta mesefe koyarim kizlara onlar yaklasmaya calisiyor (tabi bazilari) gordugumde de yuzumu ceviririm abazalar cok maalesef o yuzden her kiz kendini guzel saniyor
işte o abazalar genelde kendi ülkelerindeki kadınları kötüleyip (aynı zamanda da peşlerinden koşup) yabancı kadınları tanrıça olarak görüyorlar
Italyanlar seks yapiyor cunku tr kizlari ayni genden geldigi halde tr erkeklerini begenmiyor sexe ulasamayan erkekler de kendini tatmin ediyor iste fakat kizlara yurumek yanlis bunun disinda sekste ihtiyactir
Italyan kadinlari tr kizlari gibi egolu degil kendi irkindaki erkegi begenir ama bizim kixlar begenmez ego yapar sebebi de abazalarin yazmasi
bunun seksle bir alakası yok siz her şeyi sekse bağlıyorsunuz
erkekler adam gibi yaklaşmasını bilse onları terslemeyiz. selam verme amaçları bile hep +18 konular
Yav seks de lazimdir avrupa ulkeleri bizim gibi degil erken yastan yapiyorlar sonrada akillari orada kalmiyor iste
Birak Seksi sevgili olmak bile zor kizlarla bu zamanda
bir insanın adam olması için, sapık olmaması için illa seks yapması gerekmiyor. adamlar kültürlü oldukları için her kadına sulanmıyorlar kendi hallerindeler.
ayrıca bir defa seks yapan hep yapmak ister yani bir süre sonra bundan uzaklaşmaz.
Siz gittiniz mi yabancı ülkeye niye atiyoniz sadece kulaktan duyma ile?
birçok yabancı arkadaşım oldu
Byegelmedimsay yurt dışı ile burası birmi orada seks hep var bura gibi değil orada katı kurallar yok bekâret yok sadece insan gibi davransın diyorlar
yabancı ülkede yaşayan akrabalarım da var onlar bile insanların ne kadar kültürlü olduğunu anlatıp duruyor
Ee kizlari da kulturlu demek ki bizim erkek kiz ayniyiz kizlarin akli da sekste bu ulkede? Ama sadece yakisikli olanlarda sanki kadinlar cok kulturlu gibi konusma
Ayirca tr kizlari kulturlu erkek aramiyor italyanlardan bahsederken bile daha yakisikli diyorsunuz be kulturu lan?
ee kızlar yakışıklı erkek peşinde olunca bu anormal ama erkekler her kızın peşinden koşunca özellikle de dekolteli en ufak bir yeri açık olan kadın gördüklerinde salyaları akınca bu normal mi
Şimdi kültür farklı cinsellik başka bir şey deme
ee kardeşim sende ruslardan bahsedince onlar tc kızından kat kat güzel diyorsun?
bende ona göre italyanlar yakışıklı diyorum bu mu sorun oluyor?
Şimdi ordaki kızlar lisede başlıyor evlenene kadar kaç tane erkekle yatıyor burada türk kızı öyle olsa evlenmez kimse binde bir anladın konuyu
Geniş rahatlar onlar sekste onlarda şeref namus kavramı farklı
Konuyu sen actigin icin olabilir mi acaba? Cogu tr erkegi tr kizini ister emin ol ama egonuzdan dolayi istemiyorlar
police cidden öyle. yabancı kızlarla seks yapma hayali kuran bu tc erkekleri her erkeğin altında yatan bir kızla evlenmek veya ciddi ilişki kurmak istemezler
kendi kız kardeşleri şu öve öve bitiremedikleri yabancı kızlar gibi olsa öldürüp bir köşeye atarlar
Bu ulkede 150 kiz bile 190 boy erkek ariyor esmer cirkinler bile cok iyi tip ariyor
eee türk erkekleri de manken arayışında? yok bembeyaz teni pembe âmı büyük kalçası dik memesi vs vs diyince onların arayışları normal oluyor değil mi?
Ahahaha boyle diyecegini biliyordum onlar palavra numara yapiyor tr kizlari istesin yalniz kalmaz ama erkekler red yiyor cok azinlik belki bakiyordur oyle seylere
o zaman tc kızlarının da uzun erkek sevdası palavra¿
erkekler daha çok dış görünüşe meraklı
Tabik hepsi illa uzun olsun demiyor ama bu ulkede bir kiz yalniz kalmazken erkekler yalniz kaliyor sebebi kiz cirkinde olsa yakisikli istiyor ama erkekler dengine bakiyor yani cogu boyle yani bir cok kizda hem boy hem tip takintisi var bazilarinda sadece bir tanesi var erkeklerinde var ama cogunluk degil azinlik boyle
yok işte o öyle değil
şimdi ilişkilerin neredeyse çoğunda gerçek sevgi yok, sadece cinsellik için birbirlerini kullanıyorlar ve bir kız çirkinse bile erkek onu kullanabilmek için seviyormuş gibi yapıyor
Kizlarda ayni ki yakisijliysa cinsellik dusunuyor tipine bir sey olsa ya aldatcak ya da terk etcek yakisikli olmayini hicbiri istemiyor zaten
@byebyehicgelmedimsay canım seni hangi Türk erkeği bu kadar üzdü?😂
aşko tc erkoları beni üzemez ki sokağa çıksam hepsi bakıyor tanışmak istiyorlar 😂🤣🤣🤣🤣 ayrıca sen harun abisin sgg kendine erkek hesabı aç rol yapma awcık
Ne alaka bunları konuşuyorum diye Harun abi mi oluyorum?😂
evet çünkü normal şartta hiçbir kız gelip bana bu karşılığı vermez
anca senin gibi harunlar gelip beni tersler
Malsın 😂
ahahhah mal olan sensin Harun
Hala harun diyor hfhjfik 😂
bir kendini zeki sanıyorsun ama bu sitede senden çok var ezik erkek
oğlum profilin bile fake ne anlatıyorsun sen
Kıskanıyorlar zaten hatta Türk olup sevilen bir erkeği bile çekemeyen çok fazla. Kime semicenkin sesini de tarzını da çok seviyorum desem nesini seviyon şu tipsizin küpeli top bilmem ne zirvalayan dolu
Valla kanka gerçekler bu, dürüst değilsiniz çünkü hiçte popülizm kadınlardan nefret etme filan değil, sadece gerçekler kendinizi ifade edemiyorsunuz bir ton da tabunuz var hala o yüzden yalanınız gırla bu da ailenizden kaynaklı