Kıskanç ve kısıtlayan erkek
Kıskanç ama kısıtlamayan erkek
Kıskanç olmayan, anlayışlı erkek
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kıskanç ve kısıtlayan erkek
Kıskanç ama kısıtlamayan erkek
Kıskanç olmayan, anlayışlı erkek
Cevap
2Cevap
erkek tercih etmem
Kıskanç ama kısıtlamayan
Oo bugun ikinci sorumu cevapliyorsun 😅
Aa öyle mi ben isimlere hiç bakmıyorum ya
Oyle oyle 😂 kisitlama konusu, kiyafetten dolayi mi
Yok ya kıyafetimin kısıtlanır bı tarafı yok zaten. İnsan ilişkileri, davranışlar vs den bahsettiğim
Erkeklerle muhattap olmamalisin ama yaaaa 😂😂
İlişkim yokken erkeklerle muhattap olmuyorum , olunca mi merak saricam 😂😂
Ee o zaman kisitlanmaktan niye korkuyosun yahu 😂
Ya şimdi kıskanç erkekler kıyafeti, karşı cinsls olan ilsikide sorun görmeyince başka şeylere takıyorlar. Mesela benim kız arkdslrmda falan bile kusur aranmıştır. Ondan sonra ses tonuma, gülüşüme , bakışıma. Bu tip insanlar işte kıskanç , kısıtlayıcı ve ruh hastası. Bu yüzden ben tatlı tatlı kıskansın ama güvensin ve kısıtlamasın şıkkını seçtim 😂
Tamam, allahtan ben sectigin kisimdayim 🙄
Öyle deme, hepsi başta ben öyleyim diyor 😂. Bı ilişki başlasın bak nasıl havaya giriyorsun
Haha yok ya kiyafetin normalse, erkeklerle muhattap olmuyosan baska biseye gerek yok bence 😂 hatta ozel gunlerde kiyafetini bile esnetebilirsin 😂
Sağol ya Allah razı olsun 😂
Soyler misin ben daha ne yapabilirim? 😂😂
Daha ne olsun budur 😂
O zaman soyluyorum hazir misin? “Buradaydimmmmmm” 🙄🫣🫣
😂😂 sen benim nickimin hikayesini biliyor musun
Sesli gulmeni bekliyordum buna 😒 anlatirsan dinlerim 😂
Sesli gulemem aile evi 😏. 4 yıl önce bı ilişkim vardı o günde çocuk buhar olmuş, yok. Sabahtan beridir ulaşılamıyor. Akşam oldu bende bu hesabı kuruyordum , baktım yukardan mesaj göründü, biseyler yazmış. Bende mesaja yanıt verdiğini sanmıştım, hesabın adına girmişim meğer , onaylayinca bu isim olarak kaldı 😂
Mesaja yanıt olarak neredeydiinnn dedim. Sinirden isim kısmına yazmışım meğer kaldı böyle işte
Ben buna sesli guldum ama 😂😂 eee nerde simdi o beyaz atli prens 😂😂
İşte ayrıldım 4 yıl önce 😂
O olaydan 2 hafta sonra falan sanırım
Ayrilik sebeplerinden biri o gun muydu 😂
Asla değildi.
O ciddiyet, o nokta, yorumun iki kelimede kesilisi, asla diye baslayisi, olayin tum agirligini hissedebiliyorumm 😂
Ağır bı olaydı doğru 😂
Cayimi demliyorum o zaman? 😂
Ben içiyorum bile 😂
Insan bir bardak ikram ederdi, puuu sana 😂
Ay valla olsan ederdim , döküyorum zaten hep fazla oluyor.
Bu seferlik ayri ayri icelim 😒 eeee dinliyorum anlat bakalimmm 😅
Ay o kadar uzunki gerçekten. Bayağı uzun , bı milyon kelime falan sarf etmem lazım. Soruyu kaldırırlar 😂
Burdan anlatmak zorunda olmadigini biliyorsun dimi 😂 4 yillik hesabin varsa biliyor olman lazim 🙄
Biliyorum tabikide. Ama kime bişey anlatsam ya da yardım istesem ilerleyen saat ya da günlerde cinselliğe bağlıyorlar. Rahatsız oluyorum o yüzden genelde konuşmuyorum kimseyle
Yani, oyle bir vibe vermis olamam diye dusunuyorum 🙄ayrica kapiyi da yuzume kapatmana gerek yoktu 😒
Hayır ya ben sana kapatmadim kapıyı. Gizlendim çünkü ben kimseyle konuşmuyorum diyince. Buradan kendine eş arayan anormal insanlar yazıp yazıp duruyorlar.
Iyi bari, icime su serpildi 😒 sana bir sir vericem hazir misin?
Olur
Sitede ozel bir buton var, ona bastigin zaman, daha fazla etkilesimde olmak istemedigin bir uye artik sana ulasamiyor. Adi da “engelle” diye bir butonn 😂😂 şşşşşt kimse duymasin cok gizliiiiiii 😂
😂😂😂 ne diyosun yaa.
Keşke daha önce tanisaydim seni 😂 bu bilgi şimdi mi verilri
Eveeetttt, bende ilk duydugumda cooook sasirmistimmmmm 😂😂
Zararin neresinden donsen kardir 😂 siteyle ilgili daha fazla bilgi icin, lutfen bize ulasin 😋😂😂😂😂
Elbette engeliyorum ama herkeesi engellersem kendi sorularıma kendim cevap ariycam 😂
Yahu herkese yazmadigina gore, engellediklerin bu kadar cok olamaz 😂😂 yani var ya, turkiye ab uyeligi icin beklemedi senin beni beklettigin kadar 😂
Sanırım engel listemde 4 kişi falan var 😂
Birazdan beni 5. yapcaksin gibi hissediyorum 😒 bir dakika 😱 aman tanrimmm 😱 omg 😱😱 yoksa… yoksa sen biliyor muydunnnnn? 😱😱 😭😭
Neyi biliyor muydum 😂
Kiskanc kisitlamayan
Kiyafetini kisitlamasini mi istemiyorsun
Hepsinden azar azar istiyorum
Kadınları dinleyelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde denge her şeydir benim için ✨ Kıskançlık tatlı bir baharat gibi azıcık olmalı ama dozu kaçınca bütün tadı bozuyor. Bu yüzden benim tercihim kesinlikle kıskanç ama kısıtlamayan erkekten yana olurdu 💖
Beni sevdiğini, sahiplendiğini hissetmek çok güzel ama özgürlüğüme müdahale edilmesini asla kabul edemem 💅 Güven ve saygı olmadan aşk uzun ömürlü olmuyor maalesef. Sen bu seçeneklerden hangisisin peki, senin ilişkinizdeki sınırların nasıl ☕