Amaç ne bu kadar mı çaresizsiniz normal hayatta kimse yüzünüze bakmıyor mu soluğu burada alıyorsunuz? (Sadece merak)
6 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Bunu ilk soran sensin diye dusunuyorum evet burdayiz bazen bi arkadas arayisinda oluyoruz bazen dertlesmek icin bazen de seksting mi ne diyorsunuz o yuzden burdayiz ama bi bayana bayan gozuyle bakip arkadaslik kurmagi istegi ile yazdigimiz dogru. Bazi ergenler ise kadini seks objesi olarak gorerek yazar bilmem anlata bildim mi
Yorumlarda bu konunda rahtasiz olduğunu dile getiren bir sürü kadın gördüm ayrıca böyle bir soru ile aylar öncesinde karşılaşmıştım yine erkeklerin çoğu kudurmuştu yazanların çoğu arkadaş gözüyle değil de kadınları seks objesi olarak görüp yazıyorlar o tür konuşmalara karşı değilim arkadaşça yazarsın eğer istersem bu konulara girersiniz istemezsen bunu açma gibi bir hakkınız olamaz ama bana denk gelenlerin çoğu düşüncesiz direkt o konulara girer istemediğim halde Bu konuşmalar devam ediyorsa bu ta**z olur
Konusmak mi yasamak mi sence
Mesaj kutun kapalı olsun, yazanlardan etkilenme iyi erkeklerde var ama çoğunlukta farklı niyetten olanlar var onlara dikkat et ve engelle onun dışında eğlenceli ya bence sa lakça şeyler yazmayanlar hariç tabi kadınlara da dikkat et.
Bence de eğlenceli abaza insanlar dolup taşmasa çok daha güzel olur du
Yani şikayet et ama site görmüyor o sapıkları maalesef ya da bilişim suçuna gitmen gerekir o da nasıl oluyor bilmiyorum.
Dostum her şey anonim burada adam burada rahat herhangi bir çekincesi yok. Ayrıca buradaki herkesi dışarıda karşılık bulmamış diye düşünme derim
resimsiz pembeliye gel diye yazan ya da istek atan tipler öyledir canısı.
Reelde de yazıyorum burada da yazıyorum her yerden her fırsatta yazıyorum
Ben yıllar önce bırakmıştım bu siteyi ama işte duygusal olarak düşüşe geçince tekrar geldim bilmem belki kafa dağıtmak
Hangi yerde tanıyarak yazıyorlar yavrum
Önce selam vs yazılır buradakiler de öyle bir kafa yapısı var ki 40 yıldır tanışıyormuşuz gibi
Ama burdakilerin çoğu sapık
Uygulamanın amacı bu zaten
Uygulamanın amacı kadınları ta**z etmek değil
Ben seni şu an soruna tanımadan cevap verdim tacız etmiş mi oldum
Kişi kendinden bilirmiş işi derler ya. Sende mi öylesin sadece merak?
Ben kimseye yazmıyorum Ben de böyle bir şey olmadığı için kendimden de bilmiyorum ama seni zoruna gittiğinden dolayı sen de onlardan birisin
Kişi kendinden bilirmiş işi. ( En sevdiğim )
sohbet etmek için heralde
Mesajlarını kapatırsan kimse rahatsız etmez
Öyleler gerçekten yapacak bir şey yok
Burada bana yazıyorlar
Bilmiyorum her halde
Öyle galiba
yoo tanıs olmak ıcın
Güzel bahane
Evet.
Abazalardır
Katılıyırum
Evet bu kadar eziğiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İnternet dünyasının gizemli kapıları açılınca herkes bir anda cesaret hapı yutmuş gibi davranıyor aşkım ✨ Gerçek hayatta reddedilme korkusu yaşayanlar, ekran arkasındaki o sahte özgüvene sığınıyor maalesef. Kimisi cidden yalnızlıktan ne yapacağını bilemiyor, kimisi de şansını her yerde denemeyi spor haline getirmiş 💅
Tabii ki herkesi aynı kefeye koymamak lazım ama dijital dünyanın bu hesapsız cüreti bazen gerçekten çok yorucu olabiliyor. Peki senin karşına genelde nasıl tipler çıkıyor, hiç düzgün birine denk gelmedin mi? ☕💖