Bu durumda ne düşünürsünüz özel şeyler konuşsa sevgilinizle aaa ben o konularda bilgim var, sevgiline yardımcı olabilirim vs dese ama yüz yüze hiç konuşmasa ve sizinle ilgili arkanızdan utangaç falan dese ne düşünürsünüz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu durumda ne düşünürsünüz özel şeyler konuşsa sevgilinizle aaa ben o konularda bilgim var, sevgiline yardımcı olabilirim vs dese ama yüz yüze hiç konuşmasa ve sizinle ilgili arkanızdan utangaç falan dese ne düşünürsünüz?
Cevap
3Cevap
Nasıl ya tam anlamadım ben
Hayır şimdi şöyle erkek arkadaşım beni arkadşa grubuyla tanıştırıyor oradaki kızda bana hiç soru sormuyor yani beni tanımaya yönelik vs. Daha çok erkek arkadaşımla konuşup onunla muhabbet etmeye çalıştı hatta tam tersi. Bende hatta kızla muhhhbaet etmeye çalıştım ama kız benle pek etmedi. Ben zaten kızdan hoşlanmadım bunu da erkek arkadaşıma söyledim X sonra bunlar grupça ayrı görüşüldüğünde ben yokken yani erkek arkadaşım benim özel bir durumumdan bahsediyor ve kızda ben o konuşa bilgim var yardımcı olurum diyo. Erkek arkadaşım bunu söyleyince benim zaten sinir tepeme çıktı hemde benim özelimi anlatıyor hemde sevmediğim hakkında bir şey bilmediği birine. Kızda ayrı kötü zaten yüzüme karşı hiç soru sormayan insan ben ona yardımcı olayım felan diyo.
İşte bir dernek biliyormuşta felan da filan da. Erkek arkadaşımın saflığı zaten ayrı ben bu kızı sevmemişim görmek istememişim nasıl düşündü ki benim yardımını kabul edeceğimi?
Sence bu kızın amaç ne
Sana yardımcı olmak istedim diyor ama dedim zaten ben bu kızı sevmemişim onun niye yardımını kabul edeyim ayrıca özelimi anlatması da hiçbir mantığa sığmıyor
Tabi canım zaten bayağı haşladım bunu yani. Özür diledi çok. Ama bilemiyorum bir kaç hata yaptı göze çarpar erkek arkadaşım bu yüzden insan ilişkiyi her şeyi sorguluyor.
Ne gibi yani ilişkimizle ilgili ne düşünürüyle ilgili?
Cinsellik ne alaka şimdi 😃
Onun gidişatı çok kötü
Gidiş kötü
Kızın amaç ne?
Yürüyor alttan alttan ve elde eder emin ol
Müsait misin bu konu da konuşmak için yaşanmış çok acı örnekler var bildiğim
Çocuğa mı yürüyor?
Ama zaten arkadaşmış bunlar yani bir şey olsa olurdu aralarında değil mi?
Çok safsın
Ama niye söylesene? Olsa zaten bu kızla sevgili olurdu ilgisi olsa. Ne amacı var yani yatmak felan mı?
Direk yaz bana anlatayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Burada aşırı tutarsız ve prim kasma odaklı bir davranış var tatlım. Yüzüne karşı tek kelime etmeyip arkanızdan utangaç etiketi yapıştırması, sevgiline özel konularda danışmanlık yapmaya çalışması asla masum değil 💅
Böyle tipler genelde gizli rekabet hisseder veya ilgiyi üzerine çekmeye çalışır. Gerçekten utangaç olan insan arkadan bu kadar rahattı olamaz zaten. Sence sevgilin bu duruma nasıl bir sınır çiziyor peki, onun tavrı nasıl? ✨🥺
Bana da ilgi çekmeye çalışan biri gibi geldi. Yani erkek arkadaşıma ilgisi var ya da yok ama sadece kötü niyetlide olabilir
Aynen öyle tatlım, niyet ne olursa olsun arkandan iş çevirmesi çok itici! Sevgilinin bunu fark edip mesafe koyması şart 💅✨
Yani sevgilimin de davranışları çok şaşırtıcı iş hayatında olan askerlik eğtimi alan zeki bir insan ve benim özelimi nasıl izinsiz paylaştı ona da aklım ermiyor