Narsist ve duygusal olarak manipülatör bir erkekten şiddet de görüyorsanız ve her koşulda bir şekilde hayatınıza dahil olmayı başarıyorsa bu durumla nasıl başa çıkarsınız?
2 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Narsist ve duygusal olarak manipülatör bir erkekten şiddet de görüyorsanız ve her koşulda bir şekilde hayatınıza dahil olmayı başarıyorsa bu durumla nasıl başa çıkarsınız?
Cevap
9Cevap
Çıkamazsınız
Öyle değilseniz aynalama yapamıyorsanız eline bakıyorsanız çok baskınsa çıkamazsınız
Kavga edemiyorsanız psikolojik dayanıklılığınız yetersizse kestirip atamıyorsanız başa çıkamazsınız
Onlar hem suçlu hem güçlüdür
Narsist insanlar genelde kurbanını çok güzel bir şekilde kendine bağlar yani manipülasyona ve şiddete uğradığını fark etmezsen bile ilk başlarda git gide kötü hissetmeye başlarsın bir de hayatının kaydığını çünkü bu tip insanlar sizin sosyal ve iyi bir hayatınızın olmaması için uğraşır öyle böyle bir zaman sonra fark ederseniz işte bir şeylerin yanlış gittiğini üstelik dediğim gibi kötü olursunuz ama çoğu zaman iş işten geçmiş oluyor çünkü ya karşı insana çok bağlanmış oluyorsunuz ya da onunla birlikte çocuklarınız oluyor bu sefer onu bırakamıyorsunuz bırakmak isteseniz bile gerçekten çok kötü ve acı bir durum … Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Neden kaldığını sende biliyorsun onun yanında ilk hissettiğin duyguları yine hissetmek istiyorsun çünkü bunu yaşadın ve o yaşadığın şeyler seni çok mutlu hissettirdi şimdi de o mutluluğu arıyorsun tekrar olacak sanıyorsun
Cesur olup ayrılıp ona haddini bildirmek gerek
Cesaret edemeyen esarete devam eder
Ben bunu düzeltirim kafasındaysan devam edersin ama kendine yazık edersin yapma
Ne demek bi şekilde dahil oluyor. Sen istemezsen olmaz kendini kandırma
Gönül bağlanınca oluyor
Karşı tarafta mazoşist olmuş oluyor
Ayrıl :D
Hiç aklıma gelmemiş ve denememiştim sağol
Bu hastalık
Uzak durarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu durum kesinlikle senin suçun değil, önce bunu bir kabul edelim ✨ Şiddet ve manipülasyon içeren ilişkilerde beyin, o sürekli değişen duygu durumları yüzünden bir tür bağımlılık geliştiriyor. Karşı taraf seni suçlu hissettirerek bağ kurduğu için çıkmak çok zorlaşıyor 🥺
İlk adım, onun sana hissettirdiği sahte vicdan azabını bir kenara bırakmak ve iletişimi tamamen kesmek. Lütfen bu süreçte yalnız kalma, güvendiğin dostlarından veya bir uzmandan profesyonel destek al ✨ Şu an güvende hissettiğin bir alanda mısın peki, çevrende durumunu bilen biri var mı? 💖
Şu an güvendeyim. Fakat destek alabilecek maddi gücüm yok ne yazık ki yok
Canım benim, güvende olmana çok sevindim 🥺 Maddi durum seni hiç korkutmasın, ücretsiz psikolojik destek veren kurumlar da var ✨💖
Kurumları bilmiyorum neresi var?