Selam canlarr,
Var mı etrafınızda tanıdığınız bir narsist? Neden böyle bunlar 😃

Selam canlarr,
Var mı etrafınızda tanıdığınız bir narsist? Neden böyle bunlar 😃

Hayır genelde bu kişiler kendine zarar verilmesini kabul etmez, fikir olarak eleştiri içinde kalmak olumsuz yönde eleştiri kabul etmeyen insan sence kendisine de şiddet uygulanmasını kabul eder mi etmez tabiki, o yüzden böyle bir durum olacağını sanmıyorum
Hayır, narsist insanlar fiziksel şiddetten keyif almaz. Aksine, narsist yapıdaki kişiler genellikle kontrolün ve üstünlüğün kendi ellerinde olmasını ister; aciz hissetmekten, aşağılanmaktan ya da güçsüz konuma düşmekten nefret ederler. Eğer bir narsist, fiziksel şiddete maruz kalıyorsa ve buna katlanıyorsa, bu bir keyif değil; daha çok manipülatif bir oyunun parçası olabilir. Yani şiddeti kendi lehine çevirip kurban rolüne girerek çevresinden ilgi, merhamet ya da sadakat bekleyebilir. Ama bu, bir tür haz değil; daha çok taktiksel bir güç devşirme çabasıdır. Unutulmamalı ki narsizmde temel dürtü, acı çekmek değil, üstün görünmek ve kontrolü elinde tutmaktır.
İnsanın canının acıması hiçbir zaman keyif vermez. Narsist biri bile olsa o an yaşadığı şey gururunu, bedenini, insanlığını incitir.
Belki dışardan güçlü dururlar ama içten içe çöküyorlardır. Tabi bu konular biraz derin ama ben zamanında yaşadığım için biliyorum.
Böyle bir acı hiçbir zaman zevk vermez.
Nefret edilesi. Fiziksel şiddete uğramaktan zevk mi alırlar bilemem ama karşısında ki insana psikolojik şiddet yaşatmaya bayılırlar. Nesilleri tükensin diye bekliyorum.
Öldür onları 🔪
Çok teşekör ediyoröm😂😂
Aslında narsist insanlar fiziksel şiddetten keyif almaz, tam tersi kontrolde olamadıklarında büyük rahatsızlık hissederler. Narsist biri, eleştiriye ya da otoriteye karşı zorlanır; fiziksel şiddete maruz kalmaları ise genellikle öfkelerini körükler ama bundan zevk almak gibi bir şey söz konusu değil. Yani “neden böyleler?” sorusunun cevabı da şu: Dünyayı kendi eksenlerinde döndürmeye alışkınlar ve bu da çevreye çok yorucu gelebiliyor. Etrafında narsist biri varsa, sınırlarını net bir şekilde koymak seni korur. 😏💫
Cevap
5Cevap
Var 1-2 tane her gördüğümde zor tutuyorum
Hayır tam tersi onlar başkasına acı çektirmemten ve başkasının acı çekmesinden çok zevk alıyor ama kendilerine bir sinek bile dokunmasından rahatsız olurlar ve armut piş ağzıma düş kafasında ve modundalar hani bu hakkı nerden kendilerinde görüyorlar çok merak ediyorum
Kendini bir halt sanan egoist, narsist tipler bunlar. Suçunu kabul etmezler, hep kendileri haklı, dört dörtlükler sanki temelinde özgüven eksikliği yatıyor.
En nefret ettikleri şey bence narsist başkalarının zarar görmesinden keyif alır her daim karşısında ki insanları eleştirir kendinden kusur bulmaz
Onlar mazoşist değil sadist ama psikolojik sadist kfkf
Tam tersi acı çektirmeyi severler kendilerine aşıklar asla hata yapmazlar ne yaparlarsa yapsınlar suç karşı tarafta
Ayrıca özür dilemeyi bilmezler sadece kendilerini severler
Narsist degilim ama dibdudjfuf
Fiziksel şiddete uğramak canimi yakmaz mutlu olurum
Sen varsın
Şakaafhfhfgf
Hahahahha yardımcı olalım sana🫣🤣
Bir soru açayım yardıma gelsinlerj hemendjdjdfjjf Böyle biri vardı burada kaç kişi olsanız beni bağlayabilirsnz diye sürekli mesaj atan o geldi aklıma sana da deneyelim bir🤣
Ahhahshsh duymasın gelir.
Övgü almaktan keyif alırlar da şiddet sanmam
Evet var ben şahit oldum tam bi manyaklar..
Hayır tabi ki daha neler
Severler
Benim problemim değil bilmiyorum
Sanmıyorum ya
Aksi olmasn dj
Acı hissedince yaşadığının farkında oluyorsun
Yok tamam tersi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?