Eşimle katıldığımız bir davette arkadaşı beni dansa kaldırdı, eşim de bizi izledi sizce neden böyle bir şey yapabilir?
12 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eşimle katıldığımız bir davette arkadaşı beni dansa kaldırdı, eşim de bizi izledi sizce neden böyle bir şey yapabilir?
Cevap
45Cevap
Eşinden önce sana soralım; sen neden bu dans teklifini kabul ettin? Yok istemiyorum diyebilirdin sonuçta. Sen öylece kabul ettin sorun yok, eşin öylece izledi sorun mu oldu? :)
Yok artık sende kalktın mı yani ve eşinde baya genişmiş adam dans ederken ellese bi yarlarine dokunuyordur da zaten eşim öyle izledi mi yani sadece adam seni oynatırken ve bişey daha soracak
Arkadaşın yerinde olsam elini kalçana atardım
Gvtlık başlangıcı sonrası sıkıntı haberin olsun
Bişey derdimde burada olmaz şimdi işte gizli olmasan neden oldgumu söylerdimsana
Eşinin arkadaşı bu cesareti nereden buluyor ve eşin niye megavatlığa meraklı?
Bence cok dogal davranmis. Insan bazen esini uzaktan izlemek ister, guzelligini seyretmek. Arkadasina da guveniyorsa, keyifli olmustur onun icin
Birincisi hiç bir adam yanında kocası olan birine emin olmadan öyle bişi yapmamaz (avrupalı değilise) ikinci olarak eşinin arka kapı az çatlak bence
Eşin düzgün değil sende onu denemek için dansa kalktın bir şeylere zemin hazırlıyorsunuz
Yakında seni onunla paylaşacak demek ki alt yapı yapıyor.
sana güvenmiştir ten tene değmediyse sorun yok demiştir. eşin niye seninki kaldırmadı sen de onuki kaldırsaydın
Aklında değişik fanteziler var o akşam seks olduysa zaten burdan bellidir
Eşin güzel kardeşim onda hemfikiriz de eşinin arkadaşı neden seni dansa kaldırıyor, dans ederken nasıldınız
Hoşuna gitmiştir kesin
Genişlik sezdim
öyle eş mi olur
çok yakınmısınız da arkadaşı ile?
Bu gerçekse çok kötü. Sende kalkmasaydın ayrıca.
Yakında eve de davet eder
Hoşuna gitmiş herhalde
Dans ederken hissettin mi? Hoşuna gitti mi?
Hoşuna gitmiş demek ki
Seni izlemek hoşuna gitti demek ki
Sen neden kabul ediyorsun madem
Yatağa bakmak lazım
Sen niye dansa kalktın o zaman?
Sıfir kıskançlık
Öyle şey mi olur be
Cuckold
Neyse sövmücem
Zevk almıstır sarılsaydı bide
Paylaşımci
Eşin boynuzlu
Kocan genis in önde gideni
Sen etkilendin mi dusun cevap ver
neredeydiniz
Geniş bir eş
Arkadaşı evli mi?
midesizzz
Kimm
esin olacak *ptal
Demekki arkadaşı seni öpse gene ses etmez
Bence bellide :)
Dikkatli ol
Sergiliyor
Ne yapsin esin
Ultra gavvat
g*vat
Sen niye dans ettin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin bu kadar sakin kalması ilk bakışta garip gelebilir ama altında tamamen sana ve arkadaşına olan sonsuz güveni yatıyor olabilir ✨
Gittiğiniz ortamın rahatlığı veya eşinin o anki özgüveni de bu durumu tetiklemiş olabilir. Kıskançlık krizine girmek yerine anın tadını çıkarmanı istemiş 💖
Yine de içini kemiren bir şey varsa bunu ona tatlılıkla sorabilirsin. Sen o an rahatsız hissettin mi peki 🥺