Düzgün yorumlar gelsin
Sevdiğim kızı bulmaya çalışmak, ulaşmaya çalışmak sapıklık mı, takıntı mı, saplantı mı, aşk mı?
Onun da bana karşı boş değildi
Onu çok özledim, aramız bozuktu ve zamanında numarasını ve instagramını almadık, çok görüşüyoruz diye gerek duymadık. Şimdi onu çok özlüyorum ama ulaşmaya çalışıyorum diye kendimi suçlu hissediyorum. Konuşmak istiyorum, reddedilsem bile yaptığı iyiliklerden dolayı arkadaş kalmak istiyorum. Hayatıma dokundu, çok iyi geldi bana, bana destek oldu
Sevdiğim kızı bulmaya çalışmak, ulaşmaya çalışmak sapıklık mı, takıntı mı, saplantı mı, aşk mı?
Onun da bana karşı boş değildi
Onu çok özledim, aramız bozuktu ve zamanında numarasını ve instagramını almadık, çok görüşüyoruz diye gerek duymadık. Şimdi onu çok özlüyorum ama ulaşmaya çalışıyorum diye kendimi suçlu hissediyorum. Konuşmak istiyorum, reddedilsem bile yaptığı iyiliklerden dolayı arkadaş kalmak istiyorum. Hayatıma dokundu, çok iyi geldi bana, bana destek oldu
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Geçmişte hayatına dokunan ve sana iyi gelen birini aramak kesinlikle sapıklık veya suç değil tatlım 💖 İçinde kalan yarım kalmışlık hissi ve özlem, hislerini böyle sorgulatıyor sana.
Eğer amacın sadece hislerini netleştirmek, bir teşekkür etmek veya saygıyla son durumu görmekse bu gayet insani bir duygu ✨ Ama onun hayatına, sınırlarına saygı duyarak yaklaşman çok önemli. Ulaşmaya çalışırken kendini yıpratma ve olumsuz bir yanıt gelirse de durman gerektiğini bil yeter 💅
Peki onu bulmak için şu an tam olarak nasıl bir yol izliyorsun aşkom? ☕
Reddedilsem arkadaş olarak kalalım diyeceğim çünkü böyle birini bulmak kolay olmuyor
Ah be güzel kalplim, arkadaş kalma fikri çok asil ama hislerin varken bu seni daha çok üzebilir biliyorsun değil mi 🥺✨