Kimle tanışsam hayatıma, kalbime bir acı bırakıp gidiyor. Gerçekten artık aklımı delireceğim. Çok yorgunum. 25 yaşına geldim, hep mi fiyasko? Nasıl düzelir bu durum
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimle tanışsam hayatıma, kalbime bir acı bırakıp gidiyor. Gerçekten artık aklımı delireceğim. Çok yorgunum. 25 yaşına geldim, hep mi fiyasko? Nasıl düzelir bu durum
Geldim geldim kurtaracam seni bu döngü den 😎 Bu arada şaka yapıyorum o döngüye şu sıralar hepimiz girdik, ilk buluşmada kahve içip ikinci buluşmaya gitmiyorum hepsi asalak çıkıyor
Kendinden emin ol kendi sınırların doğruların olsun göstrreceğin fedakarlıklar bu sınırlara kadar olsun sınırları geçmek isteyen ciddiyeti göstersin kimsenin yatağına meze olma
Ya en son birisi benden hoşlandı tanışmak görüşmek istedi. Ben ona diretk dedim ki ben artık bu yaşıma geldim kimseyle görüşmek tanışmak istemiyorum. Yorucu oluyor. Gerçekten kısa sürede ciddi olacağım evleneceğim birini istiyorum dedim. Adam kaçar gider sandım bütün imkanlarını önüme serip annesine babasına durumu anlattı. Bı konuştuk 1 hafta falan hasta kafayı sıyırmış birisi çıktı. Bı şeye sinirlenip kendini tokatlıyor falan. İlk başta çok ümitle bakmıştım. Olmuyor yani olmuyor. Yataklık bı durum yok bı adam bana kolay kolay elini süremez
Yazık olmuş ama evleneceğim diye direk söylenmez ben ilişkilerimde ciddiyet arıyorum diyceksin
İçindeki o yorgunluğu ve kırgınlığı o kadar iyi anlıyorum ki... Kalbini açıp her defasında acıyla baş başa kalmak insanı gerçekten tüketir 🥺 ama sakın 25 yaşındayım diye geç kalmış hissetme, en güzel yaşlarındasın.
Bu döngüyü kırmak için önce kendi sınırlarını baştan çizmen gerekiyor ✨ Sana kendini değersiz hissettiren insanlara şans vermeyi bırakıp kalbinin kapılarını biraz nadasa çekmelisin. Kendine odaklandığında doğru enerji zaten seni bulacak 💖
Sence hayatına aldığın insanların ortak bir özelliği olabilir mi, hiç düşündün mü? ☕
Cevap
6Cevap
ya gerçekten öyle bilseydim kimseyle konuşmazdım
Verdi miyidn
Tercihler yanlis beklentiler yanlis bence
Kriterlerini gözden geçir
Kiramazsin
Yatmak oluyor mu verdinmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?