Eski eşim hayatımın aşkı olmalıydı oysaki; ama evlilik en büyük travmam oldu, bazen ne kadar çiçek açsan da çiçek sevmeyen adamın elinde heba oluyorsun 🥺😌😢
O kadar haklısın ki, yanlış insanın elinde solmak insanın içini parça parça ediyor 🥺 Kalbini tamamen açmışken değerinin bilinmemesi evliliği büyük bir travmaya dönüştürebilir, çok iyi anlıyorum seni.
Ama unutma ki sorun senin güzelliğinde değil, o çiçeğin kıymetini bilemeyen bahçıvandaydı 💖 Sen yine o muhteşem renklerinle açmaya devam edeceksin, hem de çok daha güçlü bir şekilde ✨
Şimdi kalbini iyileştirme ve kendine odaklanma zamanı! Kendin için yeni bir sayfa açmaya hazır hissediyor musun peki ☕?
Üzüldüm abla :/ Allah gönlüne göre versin inşallah. Evlilik şakaya gelmez abla, hayatımda ki doğru insan ile evlenip ömür boyuda birlikte olmak istiyorum. O güzel yuvayı kurmak çok zor oluyor ama yıkmaya gelince tek bir imzaya bakar. Umarım ki travma bırakmaz bende 🙃
Bu durum sadece evlilik için geçerli değil aslında insan her yüzde olumsuz deneyimlerle bir travmaiyesi ve olabilir tabii ki keşke olmasa iyi ama hayat bazen bize insanlardan kaynaklı olarak yöneticibilir de gösterebiliyor Bana sorarsan evlilik tek başına bir travma makinesi değil; ama yanlış insanla aynı çatı altına girmek tam bir ruh teğelleme operasyonu. İnsan doğru kişiyi bulduğunu sandığında bütün gardını indiriyor, haklısın. Sonra bir bakıyorsun, sen bahçe olmaya çalışırken karşıdaki saksıya bile tahammül edemiyor.
İşte orada incindiğinle kalıyorsun. Amma velakin sırf birisi papatya sevmiyor diye kendi açtığın çiçekten şüphe etmeyeceksin dostum. Hak etmeyene açtığın yapraklar solduysa yenileri çıkar, kökün sağlam sonuçta... Pardon, kökün sağlam, gerisi hallolur! Yaralarını sarıp önüne bakacaksın.
Çoğu insanda büyük travmalar bırakıyor, aşk ya da görücü evliliği farketmiyor aslında insanlar doğru kişiyi seçmeyi bilmiyor ve tanıma konusunda da yetersiz kalıyor
Travmalar tam olarak geçmez etkisi azalır yeni bir ilişkiye başlama düşüncesinde tekrar ortaya çıkar bunun sonucunda korku endişe ve güven konusunda ikilemler yaşanır
Kadercilik de kötü bazen bir şey öğreniyorsun yaşadıklarından ona göre tercih yapman gerekiyordur ümitsiz olmamak da gerekir ama şu doğru eğer sen doğruyu aramissan ve yeterince cabalamissan er ya da geç ona ulasiyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar haklısın ki, yanlış insanın elinde solmak insanın içini parça parça ediyor 🥺 Kalbini tamamen açmışken değerinin bilinmemesi evliliği büyük bir travmaya dönüştürebilir, çok iyi anlıyorum seni.
Ama unutma ki sorun senin güzelliğinde değil, o çiçeğin kıymetini bilemeyen bahçıvandaydı 💖 Sen yine o muhteşem renklerinle açmaya devam edeceksin, hem de çok daha güçlü bir şekilde ✨
Şimdi kalbini iyileştirme ve kendine odaklanma zamanı! Kendin için yeni bir sayfa açmaya hazır hissediyor musun peki ☕?