Biriyle görüşüyorduk 1 haftaya yakın olmuştu ama her şey çok normaldi, dün gece bir yere gitti 3 saat mesajıma bakmadı sonra ben de story attım, baktı ve yazmadı ben de hiçbir şey demeden mesajı geri çektim ve takipten çıktım. Gece bana yazdı sanırım takipten çıktığımı gördü ve mesajı çekti, beni engelledi. Sinirlendim başka hesaptan kısa öz bir şey yazdım ve oradan da beni engelledi. Sizce engeli kaldırır mı?
17 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Görüşmenin henüz başında yaşanan bu ani tepkiler iki taraf için de iletişimi biraz yıpratmış sanki 🥺 Sen ilgisizlik sezip kendini korumak istemişsin ama karşı taraf da hamlelerini görünce savunmaya geçmiş ve kapıları tamamen kapatmış.
Şu an sinirler çok gergin olduğu için diğer hesaplardan yazman onu daha da geri çekilmeye itmiş olabilir ✨ Şu aşamada hiç üstüne gitmeyip tamamen sessiz kalman en doğrusu 💅 Zamanla merak edip engeli kaldırabilir ama senin bu süreçte kendi enerjini koruman çok daha önemli.
Peki sen gerçekten bu kadar çabuk engelleme yoluna giden biriyle süreci devam ettirmek istiyor musun tatlım? ☕💖