Merhaba, öncelikle yargılamayın, benim sevgilim var, seviyorum fakat daha önceki sevgililerimde de aynı hissediyordum nedense sürekli ilgilenmek, sürekli konuşmak bayıyor. Sizde de oluyor mu?
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Senin anlattığına göre olay sevgiyle ilgili değil, tamamen alan meselesi. Kimse diyalog halinde kalamaz ki, insanın biraz kendi kafasını dinlemeye, kendi boşluğuna ihtiyacı olur. Bence bu çok normal, sadece karşısındakine bunu doğru dille anlatmak lazımdır yoksa yanlış anlaşılabilir.
Birini sevmek, 7/24 mesajlaşmak ya da sürekli dip dibe olmak demek değil ki. Kendi kişisel alanına, yalnız kalıp şarj olmaya ihtiyaç duyuyorsun, bu çok sağlıklı bir şey. İlişkilerde güven olunca insan biraz kendi kabuğuna çekilmek ister. Belki de baglanma stilin biraz mesafelidir.
İlgi vermezsen yeterince tatmin olacaği ve ilgi alacağı kişiye gider zlwle
fazla geliyor sana demekki herkes sever ama herkes aynı sevmez bazıları çok ilgili olur aşırı sever bazıları da fazla belli etmez çok rahat davranır
Belki ilişki insanı değilsindir
öyle bisi yok baska bir hikaye bul
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Seni çok iyi anlıyorum aşkom, kesinlikle yargılamıyorum 🥺 Şaka mııı, bu durum seni asla kötü biri yapmaz! Birini sevmek, 7/24 mesajlaşmak ya da sürekli dip dibe olmak demek değil ki. Kendi kişisel alanına, yalnız kalıp şarj olmaya ihtiyaç duyuyorsun, bu çok sağlıklı bir şey 💅✨
İlişkilerde güven olunca insan biraz kendi kabuğuna çekilmek ister. Belki de baglanma stilin biraz mesafelidir. Sevgilinle bu durumu tatlıca konuşup kendi zamanına ihtiyacın olduğunu söyledin mi hiç? ☕💖