Sevgilim çok ilgisiz ama buluşunca da beni aşırı seviyor ve ilgiye boğuyor?

6 aydır birlikteyiz. Aynı iş yerinde çalışıyoruz. İlk zamanlar işten çıkmadan gelir plan yapardı akşam bir şeyler yapmak için. Zamanla azaldı. Bu süreçte canını sıkacak şeyler olmuştu. Ben bu uzaklaşmayı yaşadığı sorunlara bağlamıştım. Şimdilerde ise iyi olmasına rağmen bana çok soğuk. Buluşalım diyen hep ben oluyorum. O ise sadece kendi istediğinde buluşuyor. Buluşunca çok iyi aramız. Hatta bu soğukluk hakkında üzüldüğüm şeyleri anlatıyorum ve her seferinde özür diliyor pişman oluyor. Ama hiç değişen bir şey yok. Hala aynı. Önceliği asla ben olamıyorum. Ya bir işi ya bir arkadaşı ya dinlenmesi daha önemli oluyor. Kaç kez ayrıldım hep gelip af diledi. Sevmiyorsan bitsin dediğimde çok sevdiğini bir daha yapmayacağını dikkat edeceğini söylüyor. Ama çok yoruldum. Ayrılsam da seviyorum ve bir sözüne yine barışıyorum. Bugün kötü bir gün geçirmiştim ve dışarı çıkalım istedim. Ama bana işinin çok yoğun olduğunu söyledi buluşmadı. Çok kırıldım. Trip dahi yapmıyorum artık ama değerimi anlamıyor. Bu kişi nasıl yola gelir? Ayrılmak bile çözüm değil aynı iş yerinde yine aynı şekle dönüyoruz. Bana düzelmesi gerek. Ne yapabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Çok önemliiii
Sevgilim çok ilgisiz ama buluşunca da beni aşırı seviyor ve ilgiye boğuyor?