biriyle tanıştım, ayrılmış, çok uzun süre evli kalmamışlar ve kafamı çok karıştırıyor, bir yakın bir soğuk davranıyor. erkekler kendince cevap verebilir mi, boşanmış biri yeniden evliliği ne kadar sonra düşünür?
19 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer biriyle tanıştım, ayrılmış, çok uzun süre evli kalmamışlar ve kafamı çok karıştırıyor, bir yakın bir soğuk davranıyor. erkekler kendince cevap verebilir mi, boşanmış biri yeniden evliliği ne kadar sonra düşünür?
Cevap
9Cevap
yalnızlık yerleşince farkediyoruz, öncesi alışkanlık yoksunluğu genelde
yani? daha önce de söylemiştim hayatımda daha önce girseydim bunların hepsi gerçekleşebilirdi ama artık tecrübe sahibi bilgi sahibi bir insanım maalesef artık hayatta çok fazla netim zaten bu netlik bir çok şeyin böyle olmasını sağlıyor diyro bana düşüncesini çözemiyorum
onu bilemem
Ya sana o güveni vermiyorsa zorlama ha zenginse yine de bir bekle ama kendini kaptırma fazla sınırlarını koru
bilmiyorum onun olmasını istiyroum hayatımda birileri yok düşünce yapımız falan çok benziyor ama oda sürekli bir gidip geliyor nasıl davrancam bilmiyorum
Bir gelip bir gidiyor her geldiğinde seni orada buluyorsa çok yakında cepte bulur seni biraz kendini düşün kendine geellll erkeklerin şifreleri vardır bazı şeyleri kendi mantığınla yaparsan yok iyi davranayım hep burada olduğumu bilsin peşinden koşup değiştirmeye iyileştirmeye çok şey olayım dersen o erkek de der ki bu bana çok iyi mükemmel davranıyor demek ki ben o kadar iyi biriyim ki istediğim kadar iyi kadınlara layığım diye düşünecek
direk resti çekiyim mi yani?
Hayır tatlım öyle burnunun dikine giderek hır gür bar değil erkeğin beynine tehdit olarak algılatma kendini ama hani önce bir farkına var kendinin. Yüzde doksan sen de (aynı benim gibi 🤪) duygusal bir boşlukta ve ilgiye sevgiye ihtiyacın var bu çok normal de ama hani sırf bunu doldurmak amacıyla bazen kendimizi karşımızdakine göre ayarlıyoruz sırf orada kalsın biraz sevgi biraz ilgi olsun o dopamini salgılatsın 😂 diye ama kendi özdeğer ve öz şefkatini geliştirir kendine maddi manevi yatırım yaparsan o zaman dersin ki ben benimle ciddi düşünecek değerimi bilecek ve gösterebilecek her anlamda sağlıklı bir erkeği hak ediyorum dersin ve karşındakine de gayet nezih bir şekilde benim ilişkilerdeki beklentim böyle böyle ama sen şu şekilde düşünüyorsun ve ben kendim için bunu bir yere vardırmak daha net bir karar almak isterim dersin misal. Bütün hayatını karşındaki erkek yapma kendine ait bir hayatın ilgi alanların olsun. Mesela bu süreçte sana dediğim o kendi özdeğerini fark etmek ve kendine şefkat göstermek konusunda araştırma yap sağlam psikolojik temelli kitaplar al oku. İlgi duyduğun bir alanda kurs al online bile olabilir ne bileyim stil olabilir kendi cilt bakımın konusunda bilinçlenmek için bile bir kurs olabilir vs vs. O zaman gör bak sen mi ona muhtaç şekilde davranıyorsun yoksa o mu sana 😉
Ben kendimi maddi ve manevi yetiştirdim evim var kariyerim var tek yaşamalık düzenimi kuruyorum , yurtdışına çıkıyorum ama ben gerçekten artık kendime hayat arkadaşı arıyorum. Artık 29 yaşındayım sevgimi ve sevildiğimi bildim bir ilişki istiyorum bu değil ki yarın bana nikah bassın ama artık bir şeylerin yolunda gittini görmek istiyorum. Anne olmak istiyorum mesela yani bu kitapla postcastlerle olmuyor denedim çok, aldım seltifikaların hattı hesabı yok artık.
Bacım ya artık şans işi nasip kısmet klişesi diyeceğim ya umarım gönlünce olur her şey ne diyim 💗
Amin canım teşekkür ederim 💕
Seks yapamiyorsa dusunur onun disinda hicbir mantigi yok evlenmesinin
evlilik seks için yapılacak bsiy değil bence ki öyle olsaydı boşanmazdı bu mantık artık uzak
Baska turlu evlilik dusunmez erkek. Siz saniyorsunuzki surekli herkes birileriyle yatiyor. O isle oyle degil bazi insanlar icin
Evlilik hevesi olmasi icin deli divane asik olmasi lazim
Sana dedigi seye gore de bu tur bisey istemiyor adam acik acik soylemis. Hevesi kalmaz ikinci de erkegin. senin dengin hic evlenmeyen o heyecanini kaybetmeyen biridir
belirli bir yaştan sonra o aşk olmuyor ya
Ask degil zaten o adaminki artik. Duzenli hayat baska ne olmasini bekliyosun
Bence adam net konusmus sen dengine yuru
Ben şahsen 9 sene olacak boşandığım hala kararsızım 😂😂
sen mi istedin neden bitti peki?
İflas ettim para bitti aşk bitti
onlarda para konusunda anlaşmazmış borca sokmuş sürekli düzeldi durumu ama bu bence boşanmak için neden mi bilmiyorum
Bana bu borc bitmez ben özgür değilim diyen birini neden hayatımda tutayım ki zor zamanımda yanımds olmayacaksa
peki bu borcu brilikte mi yaptınız ?
Ticaretle uğraşıyordum dolandırıldım. Sonuçta varlık içindeyken o da imkanlatindan faydalanıyordu. Ne demek birlikte mi yaptınız.
buna okeyim ama gidipte benden önceki bir borca gözü kapalı girmek istemem bnde
Hayır tabiki de neyse böyle daha güzel. Takıl anı yaşa. Yemişim evliliğini. Her yer kadın.
çoçuk sahibi olup bir düzen kurmak istemiyormusun yani her yer kadın tabikide
Çocuğum var, düzenimde var
ozmn istemen normal onun çoçuğu yok ve evinide dağıtmış ailesiyle şu an
Hakkınızda hayırlısı olsun
teşekkürler
Yapis baskila
Tavuk sersemken s... lir
of buna güldüm sjjs
Bol sans :)
Valla ben düşünmüyorum 1 senedir dulum
neden düşünmüyorsun?
karşındaki kişi ılımlı biriyse peki herseye okey diyrosa? benim bir beklentim yok evim var kendi yaşıyroum aman aman bir beklentim yok küçük kına düğün yeter diyorum ona
İkinci evlilik yok ya istemezdim
daha önce de söylemiştim hayatımda daha önce girseydim bunların hepsi gerçekleşebilirdi ama artık tecrübe sahibi bilgi sahibi bir insanım maalesef artık hayatta çok fazla netim zaten bu netlik bir çok şeyin böyle olmasını sağlıyor diyor bana sizce istemiyromdur?
Adamın kafası karışık seni de boşar
Valla sadece yatak ıster o erkek
Kullanir seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, boşanmış erkeklerin zihni biraz karmaşık bir labirent gibi olabiliyor. İlk evliliğinde hayal kırıklığı yaşadığı için yeni bir ilişkiye adım atarken bilinçaltında korkular barındırması çok normal 🥺
O bir yakın bir uzak davranışlar aslında tamamen savunma mekanizması. Kendini korumaya çalışıyor, yaraları henüz tam iyileşmemiş olabilir. Süreç kişiden kişiye değişir ama ciddileşmesi için güvenini kazanman ve ona zaman tanıman gerek ✨
Acelen yoksa akışa bırakıp hislerini gözlemle derim 💖 Peki sen bu belirsizlik içinde kendi sınırlarını koruyabiliyor musun?