Çok seviyorum. Sıkmadım işe yaramadı, ilgi gösterdim işe yaramadı, ağzımla kuş tuttum yine olmadı. Adam abazanlıktan ölecek, yine de kadınları kullanmanın peşinde, hayatında kimseyi istemiyor. Bu adama arkadaşça bile yaklaşabilsem büyük bir gelişme olacak benim için. Fikirlerinizi bekliyorum. Çok çaresiz durumdayım.
Cevabın nedir?
+1 yılBoşanmış bir erkeği diyerek çok hafife alıyorsunuz. O kişi ise abazalıktan ölecekse beter olsun kusura bakmasın. Boşanmış birisi neden boşandı ise o duygusunu o güvenini kaybetmiştir. sorunun derinliği, seni çok seviyorum senin için ölürüm senden vazgeçemem diyen bir kadınla bittiyse ilişkisi o kişiyi kendinize bağlayamazsınız. Ama bu sorunları tek taraflı ağızdan yani sadece erkek ten dinlemekte yanlış, boşanma sebebini iki taraflı öğrenme ihtimali var ise EVLİLİK ÇOCUK OYUNCAĞI olmadığı için o imkanı kullanın.
Ama kendi ağzından dinleyip, o duygu eksikliği, o güven eksikliğine yoğunlaşırsanız kişi kendini belli eder zaten.
Ben 3 yıl oldu boşanalı ve "eski" eşim 1 yıl daha düzeltmek istedi, 4 üncü kez açılmış bir boşanma davasından artık geri dönüşüm yoktu. Fakat, son denemesinde de en son kapıların kapalı olduğunu anladığından 2 ay sonra biriyle nişan yaptı.. Eee ? Güvenmek o kadar basit bir kavram değil.
Ben size sorayım hatalı mıyım?
Koca 3 yıl içinde ciddi düşünerek sadece 3 kişi ile çıkmış biri olarak, benimde mi onla bunla gönül eğlendirmem günü birlik ilişkilere davet çıkarmam mı gerekiyordu bahsettiğiniz kişi gibi, yoksa her şeye rağmen güvenmeyi isteyerek acaba diye flörte açık olmam mı?
Dikkat ederseniz iki taraflı açıklama yaptım, Evlilik gibi kutsal bir değeri hafife almayın, o kişi ise şu an güvensizliği yüzünden başkalarıyla geçici ilişkiler içinde ise, şu an onun için SORUMLULUK çok uzak bir kavramdır ve zararlı çıkarsınız.
Devam Ediyorum...110 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten "" Adam abazanlıktan ölecek, yine de kadınları kullanmanın peşinde, hayatında kimseyi istemiyor "" bu cümleniz onun nası bir karakter olduğunu açıkladı yani.
Bu yüzdendir, boşanan kadın kendini kötü hisseder dışardaki erkek geçinenlere karşı, bu yüzdendir boşanan erkek kendini kötü hisseder kendi milletinin adi düşünceleri sebebi ile. Be pislik insan, sende evlenirken namusun yokmuydu !
Şimdi siz dikkatini çekseniz ne olur çekmeseniz ne olur, onun gibi değilseniz onu hakettiğinizi nasıl düşünüyorsunuz ki?
Soran+1 yılHafife niye alayım, hafife alsam zaten uğraşmazdım kardeşim.
Soran+1 yılBoşanan ben değilim adam, sen nasıl okudun soruyu.
- +1 yıl
Son cümlemi düşünün derim o zaman. O sizi hakediyor mu? kendinize dert edecek başka birini bulun, boşanmış ya da değil. ama hakedeni bulun. Onla bunla gönül eğlendiren yani kısaca zinanın içindeki birinin ilerde bunların hesabını verirken ( ölmeden önce rızkla, hastalıkla, dikiş tutturamamakla sınanma günleri ) siz onun yanında olmayın..
Soran+1 yılOnun beni hak ettiğinden emin misin peki, beni tanımadan nasıl böyle ön yargılı cümleler kuruyorsun ki.
- +1 yıl
Seni Onla bunla çıkan bir bayan olarak görmediğim için olabilir mi? ÖNYARGI kelimesi birisinin yapmadığı bişeyle kınanmasını ifade eder. Ben seni kınamadım dikkat edersen? Ya baştan beri yanlış okumuş anlamışsın ya da ben de onun gibiyim diyorsun. Bu da sen onun gibi isen tek cümleyle ifade edebilirsin uzatmaya gerek yokki? sorunun içine koyaydın bunu, bende onun gibiyim ama onda durulmak istiyorum falan..
Ben sana herhangi bir yakıştırma yapmadım.. Önyargı da yok, aksine herkesi kendim gibi gördüğümden kaynaklı bunca yorum yazdım ve o insanın karakterinin ne kadar basit olduğunu anlatmaya çalışarak seninde boşuna o insanın dikkatini çekmeye uğraştığını söyledim.
BOŞUNA diyerek ÖNYARGI diyorsan sen onun gibisin. Bence iyi düşün.
Saygılar. - +1 yıl
Ya sen boşandın demiyorum sen nasıl okudun cevabı. lütfen bir daha oku :) birdaha diyorum bak.
Soran+1 yılBaşını okudum, onun gibi olsaydım eğer, onun beni kullanmaya çalıştığı gibi onu kullanırdım.
- +1 yıl
İşte bu, o zaman lütfen açıklamamı bir bütün olarak oku ve ONUN GİBİ OLMADIĞIN İÇİN vazgeç ona dertlenmeyi. Hatta bu soruyu hiç sormadın say :) UNUT.!
En İyi Cevaplar
Git emin önüne en büyüğünden olta ala :D ya tamam tamam dalga geçmicem ama gerçek ne biliyon mu ne yaparsan yap istersen ağzınla kuş tut eğer bir erkek sana baktığı zaman kalbi titremiyorsa hiçbirşey yapamazsın.. Belki bir kaç geçe yatağını süslersin ama hepsi onla kalır...
01 Yorumla
Soran+1 yılsen o yap o dediklerini.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim de böyle bir derdim var biz eski sevgiuiz şimdi boşandı yeniden arkadas olarak başladık ama artıkyazmıyor bana sorun bana da faydalı olacak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılKelim merhemi olsa kendi başına sürerdi:(((((
Cevap sahibi+1 yılHaklısın bacım :)
Siz kolaysınız onun gözünde simdi
Kendinizi çekin biraz.01 Yorumla
Soran+1 yılGeri de cektim kendimi yine olmadi:(
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
+1 yılAblacim Manyakmisin ya Bu sorunun tek bir cevabi var. d Paran Onun gozunu doyuracak kadar var mı ki sanmiyorum bu yuzdende ilgi duymuyor sana. d Bide su ihtimal var erkek is icin kadindan uzaklasir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılişiçin kadından uzaklaşır ne demek?
Abazaysa ne işin olur yaa boşanmıssa bir şey fark etmez ki normal yaklaş ilk önce ne yapmaktan hoşalnıyor nerelerde takılıyor hayatını araştır sonra inceden yakınlaş falan
04 Yorumla
Soran+1 yılo yakınlaşmaya izin vermiyor işte.
Soran+1 yılÇevremdekiler güzel bulur tabi güzellik göreceli bir kavram o nasıl görüyor bilemem.
vaktını boşa harcana. yenı bırıne sans ver bence.. bekar , yeşil-mavi gözlü , kısmen yakışıklı , Ankara da yasayan , aslan burcu... vs biri olabılırmı... sendeki şanşı kaç olur? =)
04 Yorumla
Soran+1 yılBursada olsa tanıma şansı verirdim:) önyargılı değilim. Ama aklı başkasında olanı sen de yanında istenümessin , bence de etik olmazzaten.
Soran+1 yılBenim aklım başkasındayken olmaz.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınları kullanmanın peşinde diyosun adamın niyetini bildiğin halde bu ısrar niye? neyin peşindesin?
13 Yorumla- +1 yıl
Bunu anlatmaya çalıştım..
Soran+1 yılSeviyorum.
Cevap sahibi+1 yılsevgi böyle bişi değil yaa. sevgi anlayışınız çok değişikmiş...
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=hcAEzRwF1W4
18'inci Saniyeden Sonrasını İzle İbret Al..00 Yorumlaabazanlıktan değil o abazalıktan. kullanıyorsunuz bari doğru kullanın.
08 Yorumla
Soran+1 yılAyyy buydu derdim
Soran+1 yılAbaza ırktır bu arada
Soran+1 yılöfffff sen çok akıllısın maşallah. ukala sensin, senden Türkçe öğrenecek değilim.
Soran+1 yılsen kendine bak.
Soran+1 yılyorum yapma o zaman sen kendine hayatına bak, sanaaü kalmadı beni yargılamak.
+1 yılKadınca bir soru kutlarım
Kafanın içindeki boşluğu beyin denilen organla doldurarak işe başlayabilirsin
Sakadatçılarda satılıyor012 Yorumla
Soran+1 yılsen de profesörsün maşallah
- +1 yıl
Estağfurullah
Eğer paran yoksa kurbanı bekle hediye ederim taze taze
Soran+1 yılParam var şükür, işim gücüm de var. Allah olmayanlara da nasip etsin.
- +1 yıl
O zaman sakadatçıya teşrif edebilirsin
- +1 yıl
Bir kilo al fazla beyin göz çıkarmaz
Soran+1 yılöfffff sen git oraya. Ben aptal olsam beni işyerinde kimse barındırmaz.
- +1 yıl
Bir işveren kadınları ucuz olduğu için çalıştırır
Senin maaşın 1000 liraysa aynı işi erkeğe 2000 lira verir sigorta primi filan işverene maaliyeti senin 1400 erkeğin ise 2500 olur
Yani aptal olduğun için çalıştırır - +1 yıl
Yukarıda ki soruya gelince
O vatandaş eşini çok sevmiş ayrılmış
Artık o saatten sonra dünyanın en mükemmel kızı da olsa bakmaz sevemez
Şimdi söyle aptal mısın değil misin
Soran+1 yılIs veren beni ucuza calistirmiyor, beni tanimadan nasil boyle yorumlar yapiyorsun anlamiyorum. o kadar sacma ki, sanki hic bir bosanan erkek bir daha evlenmez diye kural var. seviyene inmeyecegim.
- +1 yıl
Boşanmış erkek olduğuma göre tecrübeyle sabit
Aynı işi bir erkek yapsa senin iki katın maaş ister bal gibi ucuza çalışıyorsun
Soran+1 yılSen benim ne is yaptigimi ve benim konumumda calisan diger erkek elemanlarin ne kadar maas aldigini nereden biliyorsun. O kadar salakca ki yorumlarin, farkina varman dilegiyle amsalak herif. Sizin gibi amsalak ibnelerin ceremesini cekiyoruz biz. cekiyoruz
- +1 yıl
Bu tüm sektörlerde böyledir değişmez
Devlet memurları hariç
Sende bu kafayla bırak memur olmayı bir cacık olmazsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam ruhen yorgun herhalde gününü gün edecek özgür biri artık
02 Yorumla
Soran+1 yılzaten özgür adam, arkadaş bile değiliz.
Cevap sahibi+1 yılUğraşma bırak yazarak olmaz bende aynı işyerinde falan sandım
+1 yılbu adamda seni çeken ne ve istediğin tam olarak nedir?
021 Yorumla
Soran+1 yılSeviyorum, hayatımın erkeği olsun istiyorum.
- +1 yıl
evlenmek mi amaç?
Soran+1 yılEvlenelim de evlenelim diye başının etini yemek değil, ama en azından başta arkadaş sonra sevgili olmak.
Soran+1 yılBirbirimizi tanımaya çalışmak, ondan sonrada akışına bırakmak. olursa olur.
- +1 yıl
Bir gün kahve içmeye çalış
seninle sevişeceğini sansın ama sakın sevişme
Soran+1 yılkahve içmeye gelse keşke:))
- +1 yıl
peki sen neden onla evlenmek istiyorsun nedne o?
Soran+1 yılSeviyorum kardeşim, sevginin nedeni olmaz ki. İnsan da sevdiğiyle beraber olmak istiyor.
- +1 yıl
Kaçan kovalanır mantığı sanırım.
oşanmayla ya da başka bir şeyle alakası yok bunun bence
sen çok üzerine gidersen kaçar.
Ona çok iyi olduğunu ama bunu kaçırdığını hissettir
Soran+1 yılok. deneyeceğim
- +1 yıl
sonuçtan haberdar et bizi
Soran+1 yılSeni haberdar ederim de, aptalca yorum yapanları hayır.
Soran+1 yılSanki boşanan insan bir daha evlenmeyecek diye bir kural var. Ne saçma sapan yorumlar yapıyorlar.
- +1 yıl
diğer yorumlara hiç bakmadım
ama ikinci kez evlenen erkekler iknci evliliklerinde karılarını daha çok utlu eder bence
Soran+1 yılEvlenirlerse tabi
- +1 yıl
senin amacın evlenmek değil mi?
Soran+1 yılEvet, ama tabiki önce adamla sevgili olmam lazım.
- +1 yıl
evet haklısın umarım sneinki hırs ve elde edemeden kaynaklana bir şey dğeil
gerçek sevgidir.
Soran+1 yılAma karşı taraf bunu anlamamakta ısrarcı, umarım dediğin gibi olur, iyi niyetli dileklerin için teşekkürler.
- +1 yıl
mutluluklar
Soran+1 yılTesekkir ederim
+1 yılSenin kadar çaresiz insan görmedim. adam seni bir zikse rahatlıcan ama nerde
02 Yorumla
Soran+1 yılne diyosun sen be.
Soran+1 yılVersem adam çoktan... neyse laf anlatamıcam sana.
Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı. Abaza olan bir erkeğe yaklaşmak, pimi çekilmiş bombaya yanaşmak gibidir, gerisini sen anla
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne gerek var yine kafa siktirmeye. die düşünüyor raaat ol ve ekmek çıkmaz sana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldarbe yemiş kadınlardan sogumuş iş attıgın halde karşılık vermiyorsa rahat bırak adamı
01 Yorumla
Soran+1 yılİş atmak ne demek, sadece konuşmaya çabaladım adamla.
+1 yılgel ben sana ilginin kitabını yazıyım ne dersin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılYok ablacım ben sana büyük gelirim.
- +1 yıl
aşkın yaşı olmaz demiş atalarımız :D
+1 yılver ona ask ver sevgı var ver ıste bıselerr :D
05 Yorumla
Soran+1 yılfırsat verse olacak da görüşmek istemiyor ki.
- +1 yıl
ne dolanıyon ya gotunde adam begenmıyo senı demekkı :D
Soran+1 yılterbiyeni korusaydın keşke, adam beni sadece seks için istiyor tamam, ben de o... olmadığım için konuşmuyoruz.
- +1 yıl
ee tamam bunu bılıyosun hala neden ısrar edıyosun kı
Soran+1 yılSevdiğim için.
Aşk İlişkileri konusunda 12,7b cevap paylaştı. dıkat etmek lazım ama sana !!!
01 Yorumla
Soran+1 yılNeyime dikkat edeceksin.
senin gibi bir kezoyu ne yapsın addam
13 Yorumla
Soran+1 yılSen beni tanıyor musun hayır, sensin kezban tamam.
Soran+1 yılmanyak, sen kaldın sanırım belli
Adam taktik oynuyor çak :D çak o bana yeter :D
07 Yorumla
Soran+1 yılBen ne sordum sen ne anladın, evet oynuyor ben de diyorum ki bu adamla nasıl iletişim kuarabilirim.
Soran+1 yılNe musallatı yaa, kim musallat olmuş, sanki bizimle beraberdin, gibi konuşuyorsun
Soran+1 yılNe diyorsun yaa
sende ayrı bir abaza sın ya :)
05 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var. Sevgiyle abazalığı karıştırma bence. Abazalık farklı bir durum.
Soran+1 yılBoşanmış erkeğin tekrar evlenme ihtimali yok mu kardşim, dünya da sadece ben mi boşanmış erkekle evlenmek istiyorum, saçmlıyorsunuz iyice
Soran+1 yılBu erkek adam olur diye bekliyorum.
Bence sen kaşınıyosun
07 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var.
Soran+1 yılSanki boşanan adamlar bir daha hiç evlenmiyor. Öyle yorumlar yapıyorsunuz ki, şaşıyorum.
Soran+1 yılAdam değişir diye ümit ediyorum:(
Soran+1 yılTanımaya fırsat vermiyor ki güvensin bana
+1 yılDur bosalip pardon bosanip gelim
01 Yorumla
Soran+1 yılİster boşan ister boşal bana ne be
+1 yılyine mi sen ?
010 Yorumla
Soran+1 yılYine mi sen ne
- +1 yıl
daha önce de sormuştun sanki bu soruyu.
Soran+1 yılBaşkası sorduysa bilemem ben ilk defa sordum.
- +1 yıl
Adam haklı ben olsam ben de istemem sevgili ve ciddi ilişki serbest ilişki yaşayacaksan yaşa yaşamayacaksan bırak herifin yakasını.
Soran+1 yıladamı da beni de tanıyorsun sanki, tanımadan ne kadar da net yorumlar yapıyorsunuz.
- +1 yıl
tanımaya gerek yok arkadaşım olay belli kendini kandırmaya uğraşma senin niyetinde belli herifi nikah masasına oturtmak. bizim oralarda bir laf var "dirgen yiyen sıpa bir daha basar mı yaşa ? " o herif uzunca bir süre evliliği bırak klasik ilişki bile yaşamaz abazalıktan ölür ama o oyuna gelmez.
Soran+1 yılBirini tanımaya çalışmak oyun mu sence?
- +1 yıl
birini neden tanımak istersin ?
Soran+1 yılSen kendi adına bunun cevabını ver bence.
- +1 yıl
valla cevap belli onunla sevgili olmak ve evlenmek istiyorsun ama o bunu istemiyor o sadece arkadaşlık ve seks dayalı bir ilişki istiyor fazlasını değil.
çok kolay kaparsın
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBen boşanmış biri değilim, adam boşanmış.
Soran+1 yılKadın boşanmalarda daha güçlü yazdığın için dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılYattiniz mi hic?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır ona kalsa anal diyor, ben bakireyim çünkü, başına kalmamı istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılUzak dur. Buyuk ihtimal seninle yatip sepetleyecektir seni
Soran+1 yılUzağım zaten ama seviyorum.
Sabir
07 Yorumla
Soranne kadar sabır, sabır taşına döndüm, adamla arkadaş bile değilim:(Sadece facemde ekli.
Soran+1 yılTakıntı yapmadım ki seviyorum, sevmek takıntı değil bence.
Soran+1 yılSen de hem sabır diyorsun hem de niye takıntı yatın ki diyorsun bir karar ver istersen:)
Soran+1 yılNasıl davranayım peki?
Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı. İlla veren yani :)
01 Yorumla
Devamını Gör(11)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış erkeği tavlama yöntemleri nelerdir? Özellikle de boşanmış erkeklerden yorum bekliyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler