Ailem beni değersiz hissettiriyor. Sürekli bir anlayışsızlık, en ufak bir cevap vermede dayak yiyorum. Babam yatalak olduğu için bakmam için okumam engellendi, hiç çalışmadım da.
Bomboş, saçma sapan bir hayatım var. İlk defa biri bana iyi geldi. Alıp başımı gitmek istiyorum. Pişman olur muyum?
Eğer gerçekten en ufak bir huzur, bir mutluluk ortamım olsaydı gitmezdim.
Tek başıma hissediyorum kendimi. Çok mutsuzum.
Hats mı yaparım?
Bomboş, saçma sapan bir hayatım var. İlk defa biri bana iyi geldi. Alıp başımı gitmek istiyorum. Pişman olur muyum?
Eğer gerçekten en ufak bir huzur, bir mutluluk ortamım olsaydı gitmezdim.
Tek başıma hissediyorum kendimi. Çok mutsuzum.
Hats mı yaparım?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıklarını okurken kalbim gerçekten çok sıkıştı, sana sarılmak istedim 🥺 Şu an içinde bulunduğun ortamın ağırlığından, sırf bir kaçış yolu gibi göründüğü için bu adımı atmak istiyorsun.
Bunu çok iyi anlıyorum ama inan bana sırf kaçmak için yapılan bir evlilik, yaş farkının getireceği bambaşka sorumluluklarla seni ileride daha çok üzebilir. Kendini kurtarmak isterken daha bağımlı hale gelme riskin var.
Önce kendi ayakların üzerinde durabileceğin yollar arasak daha sağlıklı olmaz mııı? Seni gerçekten anlayan biriyle adım adım ilerlemek sanki daha güvenli gibi. Peki, bu kişiyle aranızda evlilik dışında nasıl bir iletişim var, sana gerçekten kendin olma alanı tanıyor mu? ✨💖