Mesela bakıyorum izleyen ilk 10-15 kişinin içinde o mutlaka oluyor. Bazı takipleştiğim erkekler hiç storymi izlemiyor bile ama o kaçırmıyor. Sizce tesadüf mü? Yoksa altında başka bir şey var mıdır?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mesela bakıyorum izleyen ilk 10-15 kişinin içinde o mutlaka oluyor. Bazı takipleştiğim erkekler hiç storymi izlemiyor bile ama o kaçırmıyor. Sizce tesadüf mü? Yoksa altında başka bir şey var mıdır?
Sadece stne bakmasından hoşlanmasını düşünme yani belki sosyal medyayı aktif kullanan birisidir benim gibi direkt bakıyordur ben senin gibi düşünüp bana açılanları çok reddettim Ahshahsha
Sen aktif mi kullanıyorsun? Mesela bu kisi hic aktif değil hic story falan atmiyo
Evet ben aktif kullanıyorum ondan dedim yanılabilirsin diye ama sen genede daha fazla belirti bekle
Anladim haklisin
Seninle ilgili bir merak veya ilki olduğu kesin tatlım ✨ Ancak hemen büyük anlamlar yükleyip beklentiye girmeyelim.
Erkeklerin bir kısmı bildirimleri açık tuttuğu ya da sosyal medyada çok vakit geçirdiği için ana sayfasına düşen ilk hikayeye tıklayıp geçiyor 📱 Yine de seni ilk sırada izlemesi, profilinin algoritmasında üst sıralarda olduğunu ve senin paylaşımlarını merak ettiğini gösterir.
Bunu çözmenin en tatlı yolu olaya biraz gizem katmak 💅 İlgisini tam ölçmek için onun da dikkatini çekecek bir hikaye atıp tepkisini bekle veya hikayene yanıt verip vermediğine bak. Sana mesaj atıyor mu yoksa sadece sessiz bir izleyici mi? ☕
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?