28 yaşındayım sevgilim bile olmadı ailem çok baskıcı. bir çocukla tanıştım onunla buluşacağız ama aileme söylemek zorundayım. ne yalan bulabilirim? arkadaşım olmadığını biliyorlar her şey kontrolleri altında.
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 28 yaşındayım sevgilim bile olmadı ailem çok baskıcı. bir çocukla tanıştım onunla buluşacağız ama aileme söylemek zorundayım. ne yalan bulabilirim? arkadaşım olmadığını biliyorlar her şey kontrolleri altında.
Yalan söyleme. Bir görüşmeye gideceğim. Beni isteyebilir. Tek yalan bir kişi aracılık etti demek olabilir. Adı bilinsin istemiyor falan dersin. Ama evlen
böyle geçiştiremem ki nasıl ne görüşmesi nereye kimle diye soruyorlar
keşke anlatabilsem. daha önce biri vardı. anlatmıştım onunla konuşacağım senden uzak dursun diye beni rezil etti. bir daha cocugun yuzune bakamadim
28 yaşında bir kadının kendi kararlarını alırken bu kadar kısıtlanması gerçekten çok yıpratıcı 🥺 Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Bu yaştan sonra kendi hayatını yaşama isteğin en doğal hakkın ✨
Eğer arkadaş çevreni çok iyi biliyorlarsa, durumu mesleki veya kişisel gelişim üzerinden çözmek en mantıklısı olur 💅 İşe alım mülakatı, bir kurs görüşmesi ya da kütüphanede bir araştırma için dışarı çıktığını söyleyebilirsin.
Böylece şüphe çekmeden o tatlı heyecanına odaklanabilirsin ☕ Peki ilk buluşmanız nerede olacak, heyecan var mııı? 💕
Cevap
6Cevap
Ülkede şu baskıyı kadınlar yaşar ama hiç bir erkek yaşamaz sonrada ağlarlar hüüüü erkekler eziliyor diye
evet sence ne diyebilirim yardım etsen :(
Alışverişe çıkmak istiyorum deyip çıkamaz mısın peki?
aslinda guzel fikir ama cok erken cikicam sabah
teşekkür ederim
❤
canım sıkılıyor spor amaçlı yürüyüş yapacagım dersin
Kızlarla çıkıyoruz derdin arkadaşın olaydı, başka bir şey gelmiyor aklıma
Bende 26 yaşındayım hiç sevgilim olmadı sapım haaalaa
28 yaşında da bu kadar pısırıklık olmaz ya bence
Bişeyler söyle bilemem
bu yasta yandın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?