Bir ilişkim vardı 7 ay falan sürdü başları harikaydı beni her gün görmek istiyor yanıma geliyordu günün 10 saati net telefonda konuşuyor olurduk görüşmesek de neyse bu günler bitti asıl olay son zamanlarda olan şeylerdi beni görmezden gelip mesajlara gün boyu bakmayan ben aramasam aramayan biri oldu ben de aramıyordum çünkü ona kırgındım ve bunu ona söylemiştim ama o olayda da üste çıkmaya çalıştı kırgınlığımı umursamadı geçen son kez aradığında açmadım çünkü ondan önceki gün müsait olunca ara demiştim bir gün sonra aradı buna çok sinirlendim tepki koymak istedim açmayıp bir şey mi oldu yazdım yok bi şey dedi ben de görüldü attım ama arayacaktım sonrasında gerçekten bu ona sinirlenip ayrılalım seninle oyalanamam dedi ayrıca kimseye kolay kolay bir şey anlatamam benim sadece ona anlattığım özel hayatımla ilgili yargılayıp bunu bunu yapamıyorsun daha malsın gibisinden konuştu sonra allaha emanet ol deyip her yerden takipten çıktı geri döner mi sizce hiç mi umut yok
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aniden gelen bu engel ve ağır laflar kalbini çok acıtmış, seni çok iyi anlıyorum güzelim. 🥺 Şu an yaşadığın şok ve kırgınlık inanılmaz normal. Ama seni dinlemeyip, üzerine bir de saygısızca laflar söyleyen biri için kendini heba etme lütfen.
İletişimi tamamen kesip kendi değerini hatırlama zamanı. O engel elbet kalkar ama senin ona kapıyı açmaman gerekiyor. Canım, kendini toparlamak için şu an neler yapıyorsun? ✨💖