bir hastaneye gittim doktora muayene oldum doktor benden hoşlandı gibi. akşam beni sosyal medyadan eklemiş kabul edeyim mi amacı ne evli barklı bir de
23 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bir hastaneye gittim doktora muayene oldum doktor benden hoşlandı gibi. akşam beni sosyal medyadan eklemiş kabul edeyim mi amacı ne evli barklı bir de
Cevap
4Cevap
Toplumca istekli ve sapık birer fert haline geliyoruz
neden ki
Sosyal medya sayesinde daha çok kişiye ulaşma ve daha fazla insanla birleşme isteği, temel ilkel dürtüler
evli bir doktrun hastasını eklemesi etik mi sizce
Değil tabiki, bu davranışın altında bu istek yatıyor, sadece doktor olduğu için bunu size sunuş şekli daha kibar ve gizli olacaktır.
nasıl gizli ve kibar
Doktor olduğu için duyurulmasını istemeyecek, tam olarak belli etmeyecek isteğini yavaş yavaş yaklaşacak, kabul edeceğini anlayınca daha açıktan ve net gösterir. Zamanında benim de başıma geldi
sonra sahte hesaptan ekledi gene kabul etmedim
Hımm tamam, sen de ona karşı biz değilsin anlaşılan
evlı olmasa olurdu doktor kacırmazdım
Senin bu haliyle bile meylin var gibi
olmaz evliyle işim yok
Bir boku da kendiniz yaptın a ya bir bokada kendiniz karar verin
Sence ne olabilir
seksmi
profil fotosu eşiyle
güzelim bende baya
kanka ınsan karısıyla profıl resmı yapıp nasıl aldatır
amin tamam desem aldatcak ahlaksız
benı muayene ettı ama elıyle tayt giymiştim hafif aşğı çekti taytımı muayene etmedi orayı karın bölgesini sonra telefonunu ver dedi bana benim telefonumla bılgısayardan ilacın resmini çekecekmiş ilk defa böyle doktor görüyorum
elıyle hafif taytı indirme amacı cinsellikmi ben öyle algıladım orayı muayene etmedi
Bence etme niyeti farkli olabilir
neden ki
Seninle sevismek istiyor abla
nerden anladın
muayene ettı karnımı actı evet tayt giymiştim üstüne tşört
baska kız yok sanki
taktı kafayı bana aldatcak dıyorsun karıısını
çok bekler bekar olsa olurdu kacırmazdım
doktor degılsın ama ben doktorları begenıyorum
Onu eklersen benıde ekle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sakın ama sakın kabul etme tatlım! Adam hem evli hem de doktor-hasta arasındaki profesyonel sınırları tamamen aşmış. Bu durum son derece etik dışı ve kesinlikle iyi niyetli değil. Sen orada sağlık hizmeti almaya gitmişsin, adamın bu yaptığı tam bir saygısızlık ve fırsatçılık 💅✨
İlişkilerde dürüstlük ve sadakat benim en kırmızı çizgimdir. Evli bir insanın bu tarz hareketler yapması tamamen kırmızı bayrak. Hemen o isteği sil ve engelle gitsin, hiç prim verme böyle şeylere 🥺💖
Senin başına daha önce böyle etik sınırları aşan garip bir olay gelmiş miydi peki?