Sizce sosyal medyada rezil etmeli miyim?

Gerçi onu mu rezil etmiş olurum kendimi mi rezil etmiş olurum bilmiyorum. Başlık "sosyal medyada rezil olmalı mıyız?" Olsa daha uygun olurdu galiba.. 😆
Şimdi buraya kadar okumaya zahmet edeniniz varsa neler oluyor diye düşünmeye başlamışsınızdır...
Sevgilimin annesine hediye gönderecektim. Aynı e-ticaret sitesinde çalışıyoruz. Onun profilini açtım adresini almak için... Bir de ne göreyim, bir buket çiçek almış daha önce kullandığım bir kıza. Kıskanmakla da haklı olduğum ortaya çıktı. Sonra bu kıvırmaya başladı, doğum günü de bilmem ne, herkes almış da, kız herkesten hediye bekliyormuş da, hediye almadın diye mesaj atmış da falan filan... Daha önce de ekipten kimlerle samımı arkadaşsın diye sorduğumda bu kızın ismini söylememişti bana. Yani açıkça gizlemeye çalıştığı bir şeyler olduğu ortada..
Sonuç olarak bana bir kutu çikolata sipariş etmiş, bilmiyorum sanıyor. Kıza aldığı çiçeği de iptal etmiş ama başka yerden aldığına adım gibi eminim. Kıza akşam mesaj atmış iş yazışmaları yaptığımız yerden, whatsappa bakar mısın diye.. Ne yazdın whatsappa diyorum, hediye almayacağımı yazdım diyor, ne kadar acil cevap alması gereken bir konu değil mi? Bana kalırsa külliyen yalan.. whatsapp yazışmalarını göndermiyor. Etik değilmiş, iyice saçmaladı yani anlayacağınız.
Bana aldığı hediye bugün gelecekmiş, 1 kutu çikolata, çikolatayla yalanlarını affedecegimi sanıyor. Bu kadar mı basit ya? Yuzsuzluge bak. Sizce gelince yalanlarını da kutulamış göndermişsin teşekkürler diye Instagram storyde paylaşsam, komple rezil olsak diyorum. Aynı yerde çalışıyoruz, bir sürü ortak arkadaşımız var.. Bu arada Serdar Ortaç şarkıları ilaç gibi geldi, storye belki de Asrın Hatası şarkısını paylaşırım diyorum. Sizce rezil olmalı mıyız böyle? 😆
Merak eden varsa en son bana sakın ola ki yazma dedim, izin günümü mahvedemeyeceksin yazdım. Seni seviyorum falan yazmış..
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce sosyal medyada rezil etmeli miyim?