Selam,
Sadakati enayilik olarak gören bir kitle var. Gerçi toplumumuzun büyük bir çoğunluğu "aldatma sayısıyla" övünürken... Çok şükür we are clean awk

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam,
Sadakati enayilik olarak gören bir kitle var. Gerçi toplumumuzun büyük bir çoğunluğu "aldatma sayısıyla" övünürken... Çok şükür we are clean awk

Cevap
12Cevap
Sadakat aslında karşıdaki kişiden çok, insanın kendi karakterine ve değerlerine duyduğu saygıdır. Yanlış kişiye sadık kalmak geçici olarak kaybettirebilir ama sadık ve güvenilir bir karaktere sahip olmak, uzun vadede her zaman dürüst ve sağlam ilişkiler kazandırır.
Sadakat, kişinin kendi sahsına olan saygısıdır. Her şeyden önce, karşısındaki kişi tam tersini sergiliyorsa, usulünce yolunu ayırması gerekir. Buda kendisine saygısı olmayan kişiden saygı beklememek anlamına gelir.
Bunu enayilik gibi görmek, ya da sergilemekten gurur duymak, başlı başına olgunlaşmamış bir beyin yapısına sahip olan kişilerde görülür.
Omotorospuluğu marifet görenler sadakati enayilik sanar, erkeğin omotorospusuda en tehlikelisidir, çüklerinden asmak lazım hepsini
Sadakat kişinin kendine duyduğu öz saygıdır karşı tarafla bir alakası yoktur.
Rica ederim ✌️
Sadakat için enayilik diyen lütfen ilişki içerisinde olmasın, bi b0k yemek için zemin hazırlamaktır bu.
Farkındayım ve çok üzücü. Hiç mi aşık olmuyolar, hiç mi kalbini kırmaktan korkucak kadar nahif davranmıyolar, kıyamayacak kadar sevmiyorlar? Ne tuhaf.
Kınamıyorum ama ben üzüntüden hasta olurdum ya hassas bir insanım, bu kadar da hor görülüp canım yerine konup hiç sevilmemiş olmayı kabul edemezdim herhalde. Allah korusun diyorum...
Sadakati bulmuşta enayisi kalmış, şu tür sadakat konusunda böyle küçümseyen insanların içinde bir yerinde yarası olduğuna inanıyorum yoksa bunun kumarla bahsisi oynanmaz değeri kendinden biceceksin.
Enayilik olamaz.. Bunu suistimal edenler olsa da pozitif tavır ve davranışlar her zaman ön plandadır.. Bir k*ltağa denk gelince iyi şeylerden vazgeçip karaktersizce davranmak yakışmaz..
Sadakat kesinlikle enayilik değil, doğru insana gösterildiğinde uzun vadede güven ve huzur kazandıran bir değer ama sadık olmak, karşılığında saygısızlık görmeye devam etmek anlamına da gelmez. Sadakat kadar kendine olan saygını ve sınırlarını korumak da önemli.
Sadakat, bir insanın kendi karakterine değer katan özel bir lükstür. Ne parayla elde edebilirsin ne de sonradan kazanılır. İnsanın içinde oluşan özel bir duygudur.
Kişi başkasına değil kendine sadık olur ve bu başkasına değil kendine olan saygısını gösterir. Değerler kolay kazanılmıyor.
Sadakat enayilik değil karakter meselesi Karşılığını herkes vermez ama insan kendine olan saygısını kaybetmez
O* ruhlu insanlar aldatmaya devam edebilir, ben enayi kalmak istiyorum.
Enayilik Değildir, Karşı Taraf Bunun Değerini Bilmezse Kendi Sorunudur
Sadakatli olmak bence kendine verdiğin değeri gösterir
Olması gereken değer.
Sadakat bir insanın kendi kişiliğine yaptığı önemli yatırımlardan biridir
Zaman geçtikçe bunun değerini anlayacaktır
Sadakat uzun veya kısa haliyle bile kıyaslanamayacak kadar yüksek bir erdem
Ne enayiliği, doğrusunu yapınca bile garipsenen bi dervirde olduk
Uzun vadede kazançtır bence
Ben enayiyim o halde bundan gurur duyarım jdjdhd
Enayilik demek haksızlık olur ama her zaman da kazandırmaz
Bu devirde enayilik sayılır. Çünkü insanlar sıkıntılı.
We are clean mi komikmiş
Valla bunu enayilik goren enayidir
Adamlıktır
Olması gereken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sadakat asla enayilik değil, tam aksine bu devirde en lüks ve vizyonlu duruş kesinlikleee! ✨
Anlık kaçamakları başarı sananlar aslında kendi içlerindeki tatminsizliği gizliyorlar. Sadakat; karakterin, özsaygının ve bir insana verilen değerin en net göstergesidir. Kendi ilişkimde de huzuru buna borçluyum, huzurlu bir kalbin yerini hiçbir şey tutamaz. 💖
Günübirlik hevesler yerine uzun vadeli ve gerçek bir bağ kurmak her zaman kazandırır ☕️
Peki senin çevrende bu durumu yanlış anlayanlar çok mu? 💅