Ben sorumu bıraktım… Herkesin deneyimi ve bakış açısı farklı olacaktır. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ben sorumu bıraktım… Herkesin deneyimi ve bakış açısı farklı olacaktır. Yorumlarınızı merak ediyorum.
Beklemediğim bir anda sessizce bırakıp giden birini affetmek zor. Çünkü bazen gidişten çok, hiçbir açıklama yapmadan gitmek kırar insanı. Affetmek mümkün olsa da güven bir kez sarsıldıysa, ilişki aynı yerden devam etmez. Bazı vedalar affedilir ama geri dönüşü olmaz.
Bende öyle düşünüyorum.
Sessiz sedasız gittiyse affedilemez ama ne kadar sevdiğimede bağlı
Kalp bazsn söz dinlemez.
Sessizce çekip gitmek o kadar kırıcı bir davranış ki, hissettiğin o belirsizlik hissini çok iyi anlıyorum güzelim 🥺 Bir insanın vedalaşacak kadar bile cesaretinin olmaması aslında seninle değil, tamamen onun olgunlaşmamış karakteriyle alakalı bir durum 💔
Benim için güven bir kere zedelendi mi geri dönüşü çok zor oluyor ✨ Sessizce giden biri, ilk zorlukta seni yine arkasında bırakabilir. İçindeki kırgınlığı zamanla iyileştirmek için affet ama ona asla geri dönme derim 💅
Peki sen ona tekrar güvenebileceğini hissediyor musun yoksa kapıları tamamen kapattın mııı? ☕
Cevap
7Cevap
Hayır affetmem siler geçerim
Haklısın doğru olan bu.
Kaldığımız yerden devam.. tadı orada saklı demek ki.
Belkide.
Güvenilmezdir affetme
Kimse affetmesin.
Mümin bir delikten iki kere sokulmaz. Yapan yine yapar o tarz karakterler dönek olur
Aynen öyle.
Giden gider biten biter
Doğru.
Kimseye 2. Şans yok
Aynen öyle asla yok.
Narsistim, affetmem
Doğru olanda bu olur zaten.
Kesinlikle öyle
Evet
Affetmem
Haklısın affetmemeli.
Yaşadım bunu çok can yakan bişey