Siz içiyorsunuz ama mesela sevgiliniz içmiyor, sağlık veya dini inancı yüzünden.
20 sa
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
dini inancından içmeyen kdının içen adamla ne işi olur?
Bir çok kadin taniyorım eşleri içen kendileri içmiyor
caiz değil
Alkol ve sigara kullanmıyorum ama alkolü ağzıyla içen kadın erkek kimseye lafım yok saygı duyarım. Bazıları iki bira içip sarhoş ayağına yatıp millete sataşıyor ya en kızdığım nokta odur.
Alkol kullanmakla alkolik olmak arasinda cok fark var.
Arada bir alkol tuketmeyi seven birisi, esinin de ona eslik etmesinden buyuk keyif alacaktir.
Dini inanci sebebiyle alkol icmeyen bir insanin, alkol tuketen bir insanla sevgili olmasi mantikli degil.
Ben zaman zaman kullanıyorum. İçmezse içmesin neden isteyeyim içmesini
İçmiyorum ve içeni de tercih etmem içsem de içmeyeni tercih ederim.
peki tercihin içsen bile neden içmeyeni seçmek olur Şu an içmediğin için mi?
Hayır çok içen arkadaşım oldu kız arkadaşlarım arasında da hatta bağımlılar bile oldu farklı şeyler kullananlar. Alkol vs şeyleri kullanan kız kitlenin çevresi de kendisi de aşırı pislik oluyor. 50 tane adamla alkolün peşinde kimlerle düşüp kalktığı belli olmayan. Her gün başka birinin koynunda uyanan bir tipin nasıl elini tutup belki ciddiye binerse ailemin karşısına çıkartabilirim ki?
Hmm çok haklisin bende karşıyım kendim de içmediğim için ama sevgim adam içiyor ve rahatsız oluyorum. Çok abartmasada dünyalar farklı geliyor bazen o mesela benim içmememi çok seviyor hata ona bastada dedim belki kendin gibisi daha iyi senin için ama oda tam tersi benim ile gurur duyduğunu ve aradığı kadinin da öyle içen olmadiğini söyledi. Demeki senin gördüklerini oda görmüş ise öyle ortamlarda hiç olmadığım için bilmiyorum Maalesef o yüzden fikrim yok.
Boyunda Zülfikar gördüm oda Alevi galiba Alevilerde çok yaygın olan bir şey içmek.. tabi ön yargili olmak istemem asla
Fakat işte atladığın bir detay var ben o insanları terk ettim şu an hiç biri hayatımda değil ve iletişim halinde değilim. Farklı dünyaların insanlarıydık çünkü senin de dediğin gibi. Yanlış bir tercih yapmışsın gibi geldi bana. Seni beğenmesi aşırı normal çok düzgünsün ama işte bir ilişki de uyum da çok önemli onun da sana göre olması lazım. Bilmem anlatabiliyor muyum?
Hz. Ali'nin Zülfikar Kılıcı şeklinde bir kolye üzerinde de Arapça “Lâ fetâ illâ Ali, lâ seyfe illâ Zülfikâr” yazıyor. Kapalıysan bilirsin diye böyle dedim konuya hakimsindir diye :D Evet ve buna hayır diyemem Aleviler içiyor. Fakat içmek var içmek var. İçmiyorum dedim düzenli kullanım bağımlılık yok hiç içmedim içemem değil. Ve dediğim gibi var yani ailecek bile içeriz biz dışarı gidip kadın erkek anne baba ayırt etmeksizin. Ama sakince az miktarda ya da evimizde ve bunun genelde olgunluğunu taşıyıp her gün yapmayız. ya da sapkınlık veya dediğim ortamlar gibi falan asla.
Evet doğru Anladim ne demek istediğini. Haklisin da bu konuda Onunla şimdiye kadar beni zorlayacak bir şey yaşamadım tam tersi bir yere bir şey içmeye gitsek bana extra alkolsüz içecek söyler bir keresinde onun içeceğinde Jin vardi bende bilmiyordum aldım elime denemek için hemen elimden çekmişti onda alkol var sakin içme demişti bunu yaparkene çok hızlı bir şekilde endişeli gözüküyordu kendisi barmenlik de yapmişti zamanında.
Jinnn sdakjadskj Cin o Cin de dasjkdas Fazla abartmış ya barmenlik bende yaptım da biraz fazla kasmış yanında diye ve fazla diken üstündeymiş hoş gelmedi ya. Şov gibi çünkü. Allah bilir kaç kızla kaç kişiyle oralarda yiyişti etti. Sana gelince ay aman ay şöyle böyle. Anladın? Fazla şovmenlik adsjkdsa
Aliden büyük yiğit Zülfikardan keskin kılıç yoktur. Peygamber efendimizin sözü evet bilirim. Aile gelenekseli galiba o zaman 😄 insanları yargılamam her koyun kendi bacağında asılacaktır. Bir çok kez söyledim birakmak istediğini söylemişti ama sanmıyorum belkide ilişkiyi gözden yine geçirmem lazım.
Cin jin hahaha ne biliyim ben köylüyüm biraz bu konuda. Olabilir belkide diken üstündeydi.
Alevi evleri aşırı korkutucu ama min 1 tane kılıç garanti vardır bizde her evde hatta bir ara bizde her odada Zülfikar vardı. Süs falan değil ha bildiğim kılıç asdjkdas Hırsız girmişti bir kere bize 3-4 kişi kılıçlarlı çekip ailecek kovalamıştık gelen polisler şok olmuştu hangi tarikattansınız bu ne lan diyordu qewjkqwekjqewkjewq
Alkol kullanan kadını hayatıma almam çünkü bende kullanmıyorum
Yaşlandıkça çirkinleşip sağlıksız bir insan olmak istemiyorsan içme içenede yol ver gitsin
Çok nadir tüketilmeli ama gidipte içmesi için baskı yapamam
Dvet kesinlikle ister :)
içirip seni s ccektir
herseyi erkek kadin diye ayirmayi birakin artik
Fark etmez
Kendi kullanıyırsa evet
Yaşın ciddn kac?
Cesaret icin gerekli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen kişisel sınırlara ve karşılıklı saygıya dayanıyor✨ Sevgilimle Kordon'da gün batımını izlerken kahve içmek de en az bir kadeh bir şey yudumlamak kadar keyifli ☕ İçki kullanmayan biriyle olmak asla bir engel değil. İletişim güçlü olduktan sonra masadaki bardağın içinde ne olduğunun hiçbir önemi yok 💖 Saygı duymak ilişkinin en tatlı olayı zaten 💅
Peki senin bu konudaki düşüncen ne, sen masada uyuma önem verir misin? 🥺