Kuzenimden hoslanıyorum, benden büyük ve sevgilisi var, siz olsanız ne yapardınız?

Yargılayacak olan yazmasın.
Arkadaşlar sanırım kuzenimden hoşlanıyorum, çok güzel bir kız, 2026 yazının 1 haftasında beraberdik bizim villaya geldi. O hafta benim için o kadar unutulmazdı ki anlatamam. Beraber gezdik, eğlendik, denize girdik, güldük falan, sabah akşam eğlendik, beraber kahvaltı hazırladık yaptık. Bana karşı da ilgili gibiydi. Biliyorum kuzenim ama o kadar güzel o kadar cilveli ki. Aramızda yaş farkı var ve o benden 4 yaş büyük, ayrıca onun 3 senelik sevgilisi var ama bana karşı da boş değil gibi ne yapacağım bilemiyorum. Aynı memlekette yaşıyoruz fakat çok eskiden sık sık görüşmediğimiz-görüşemediğimiz için ne yapsam bir yere mi davet etsem bilemiyorum. Dualarımda, her namazdan sonra onun için Allah'a yalvarıyorum.
Sevdiklerinden nefret ettiklerine her şeyi ezberledim.

Sizce akışına mı bırakayım
yoksa ekstra çabalamalı mıyım.
Bir de;
Stranger Things'i çok seviyor ve üniversiteden yeni mezun oldu ve hediye almak istiyorum. Hediyeyi nasıl vereyim, ne demeliyim
Güncellemeler
1 gü
Canlar normalde bu tür olaylara karşı olan biriyimdir fakat ne oldu bilmiyorum. Eğer onu unutabilmek içinde fikirleriniz var ise söyleyin
Kuzenimden hoslanıyorum, benden büyük ve sevgilisi var, siz olsanız ne yapardınız?