Size kuzeniniz böyle yapsa ne yapardınız?

Biz kuzenimle çok iyi anlaşan kişiydik diğerlerinden daha fazla iyidik yani beraber büyüdük nerdeyse herşeyi beraber yapardık gezerdik ederdik filan maddi manevi hep destek oldum ona yanında oldum herzaman sonra bu ne zaman sevgili yapsa işte konusmayı keser benimle sonra değişik hallere girerdi bende sinirlenirdim bunun içinde hep kavgalarımız oldu çoğu kez küs kaldığımız oldu ama hep barısirdik şimdi işte o üniversitesinde birisiyle flört etmeye başlamış benim haberim yoktu bana birisi istek gönderdi bende kabul ettim kuzenimle resimlerimizi görünce sen onu tanıyormusun iste ben de konuşuyorum onunla da bana ayarlasana dedi bende ben karışmam git kendisine şöyle dedim sonra işte bana yavsadı şerefsiz bende küfür ettim engelledim gitmiş kuzenime senin kuzenin seni bana kotuluyor bana da küfürler ediyor demiş kuzenimde bana sormadan bu ne diyor diye gidip bana beddular yazmıs engellemiş beni aradım acmıyor annesini aradım konuşmak istemiyorum diye bagırıyor beni dinlemedi bile heryerden engelledi zaten son zamanlarda da değişikti sürekli agresif yani bende kime inanmak istiyorsanız ona inanın dedim yengem de tutmuş anneme kızımın kısmetine niye mani oluyor demiş ne mani olması ya ne diyor bunlar biz konusmadık sonra işte aradan altı ay geçti bu başka birisiyle sevgili olmuş sevgilisini de özel bir numara arayıp sevgilin seni aldatıyo demişler bende bilmiş kuzenim herhalde tutmuş benim numaramı vermiş sevgilisine beni aradı birisi o senmisin ben işte onun sevgilisiyim diye kuzenimin adını söyledi dondum kaldım ne alaka numaramı nerden buldunuz dedim söylemedi tabi ki de kuzenim vermiştir yani annesine söyledim bende ne hakla numaramı vermiş diye ben vermedim aratmadım diyormuş ee beni arayan benim. adımı biliyor numaramı biliyor kuzenimin adını biliyor yani hala

Size kuzeniniz böyle yapsa ne yapardınız?