Tanıdık birinin vesilesiyle yarın beni görmeye gelecekler ama ben bir anda soğudum, gelmesinler desem ayıp olur mu sizce?
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
18Cevap
Daha ortada bişey yokken neyden soğudun daha görmeden
Sıkıntı etme gelsin sonra olmadı istemiyorum dersin. Görücü gittikten sonra haber gönderiyorsun ya işte o aşamada.
Ama kaç kere böyle oldu karşı taraf üzüldü hep. Bununda öyle olmasını istemiyorum
Seni çok iyi anlıyorum benim de böyle huyum var tam sevgililik flört aşamasına geliriz bir anca tüm hislerim uça gider sana hislerim bitti diyemediğim için de en ufak şeyi bahane eder bitiririm. Sende bu kaçıncı oldu demişsin belki de hazır değilsindir evliliğe belki beklemen gerekiyordur zaten karşına kaderindeki insan çıktılında sen yok desen de olur evet deden de olur soğumazsın etmezsin
Yok ayıp olmasın diye evlen bir de 😂
Bence rahat bırakmalısın kendini gelseler de seni alıp gidecek halleri yok karar sana ait her zaman en kötü tanışmış olursunuz
Önden haber yolla gelmesinler istemiyorum de, bari umutlanmasın.
Fotoğrafa aldanma belki canlı daha çok hoşuna gider
Oda mantıklı
Kaç yaşındasın peki
Niye bu zamana kadar evlenmeyi bekledin
Nasibin ne olduğunu bilirmisin
Bilirim bende 32 yaşındayım bu yaştan sonra seçici oluyor insan olmuşken iyisi olsun güzeli olsun diye diye bu hallere kaldık
Demekki nasip değilmiş bunun nedeni niyesi yok
Evet orası öyle kaç yaşındasın peki
34 yaşındayım
Nerde yaşıyorsun peki
Sana uzak olduğuma emin ol
Nerdesin ki
Ne yapacaksın senmi geleceksin görücüye 😂
İlk geleni beğenmezsen ben gelirim
Bu ilk gelen değil di ve geldi gitti beğenmedim Allah affetsin 🤷
Hayırlısı olsun diyelim
Nerde yaşıyorsun merak ettim
Doğu'da yaşıyorum açık şehir adı vermesem
Kapalı mısın peki ve ne is yapıyorsun
Kardeşim hakkında hayırlısı olsun öyle düşünme bu saate sonra gelmesin olmaz Bi gör tanış analiz et
Dediğin gibi olmuyor işte utanıyoruz
Durduk yere birden soğuma gelmez kimseye. Eğer gerçekten böyle oluyorsa sıkıntı sendedir. Diğer türlüyse zaten bir sebebi vardır.
İlk fotoğrafta gördüğümde beğenmistim ikinci fotoğrafi gördüğüm de soğudum
Hah bak nedeni varmış, bunu gayet anlaşılır bulurum ve kesinlikle sana hak veririm şu an. Çünkü gerçekten fotoğraftan görünce bile bir çekiyor insanı ve görüşmek isteyebiliyorsun. Bu yüzden anlıyorum seni.
Yani durum bundan ibaret... sonra evde kaldin diyorlar
Ben de bu durumu yaşadım, 37 yaşındayım. Annem bazen laf atıyor, fotoğraf gösterilip görüşmeyi istemediğim kişiler oldu. Ya diyorum, fotoğrafı gördüm hiç içime sinmedi, beni çekmedi. İsteksiz isteksiz nasıl görüşeyim. Tamam yani canlı görmek farklı olabilir, kabul ediyorum ama insan fotodan görünce bi beğenir, hoşmuş der yani. Bu olmayınca nasıl olsun.
Hoslanmadan olmaz mumkun değil
Evet
Offf aynısı benimde başımda var kafayı yiyicem istemiyorum
seni soğutan nedir..
Bunun önce bir tane fotoğrafını gönderdiler beğendim sonra yine fotoğraf istedim iki adet daha gönderdiler boydan gördüm soğudum
kısa mıydı sosyal medya diye bir şey var
Sosyal medya kullanmıyor
kaç yaşında bu hiç inandırıcı gelmedi
39 yaşında
Banada pek inandırıcı gelmedi
araştırsaydın.. boydan neden beğenmedin kısamı
Boyu kısa değil ya nasıl anlatsam ilk gördüğüm fotoğrafi ile son gördüğüm fotoğrafi arasında fark vardı.. ilkinde etkilendim ikincisinde soğudum
Valla durum vahim o halde istersen bir yüzleş
Biraz önce de birisi görücüye gidicem yarın diyordu ikinizde burada mısınız yoksa 😂
Bilmem ki o kim 😂
Gizli sormuş o da bilmiyorum
Ben yeni sordum
O da yarım saat olmuştur sanırım
Yokbe oda başka biridir
Yani olabilir
Nerede yaşıyorsun
Gelsinler ama normal rutin ev halinle çık. Emin ol sogurlar.
Öylede olmaz ama ayıp olur
Ayıp olsun sonuç olarak kayınvaliden olmayacak. Sende ne emmeye geliyon ne gömmeye.
kahvesine sıç adjdjjffhhfjfkjdkkd
Tuzlu kahve gorucu usulumu kaldi yahu
Neden ayıp olsun
İsinirsin zamanla evlenmgiysin
Görüşürsün ama olumsuz yanıt verirsin
evlen be abla. boş ver
kötü davran
hayır hayır direk kaç evden bence
Ayıp olur
Neden soğudunn ama
Bunun önce bir tane fotoğrafını gönderdiler beğendim sonra yine fotoğraf istedim iki adet daha gönderdiler boydan gördüm soğudum
Himm yüzü ile tam vucud görseli hitap etmedi
Ya ilk fotoğrafta çok farklı geldi sonrası soğuttu... evde kaldım kalıcam hala birini beğenmenin derdindeyim ne yapacağımi bilmiyorum
Yaş kaçta bu düşünceye girdin
Bence karşılıklı gör tanış sonra istemessen haber gönderirsin
Görmekten zarar gelmez diyorsun
Yani geç kaldım düşüncesi var ozamn görmen gerekiyo karşıdan yargılama kimseyi çokta inceleme derim kimler kimlerle evli herkes birbiriyle uyumlu degil anneni banani düşün 100% uyumlu birini bulamassin
Keşke sadece kalbim biraz ısınsa, geri kalan hiçbir şeyde o kadar uyum aramıyorum.
Öyle deme aranıyor sen gör karsilikli otur derim
Yaş 29 mu
Yaş 34
Evlenmek yuva kurmak istiyorsan coccuk sahibi olmak istiyorsan ne istiyrsun karşı taraf kaç yaşında
Karşı taraf 39 yaşında
Evlenmek istiyorum tabiki fakat hiç öyle kalbimin mutmain olabileceği biri bugüne kadar çıkmadı
Çok irdeliyorsun yapma okadarr
Ne yapayım gözümün hoş görmediğini gönlüm de hoş görmüyor ve emin ol bu benim elimde değil
Ama gonlunun genç hissetmesi yanindakinin yaşça büyük olduğunda engelmi hissetmenene
Anlamadim
son gün ayıp
Babam ishal oldu de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence hiç ayıp olmaz tatlım, sonuçta bu senin hayatın ve kalbinin sesini dinlemek en doğal hakkın 💖 İçine sinmeyen bir yola sırf başkaları kırılmasın diye girmek sana ileride daha çok zarar verir.
Ailendeki en anlayışlı kişiyle konuşup hazır hissetmediğini, bu buluşmanın seni strese soktuğunu tatlıca anlatabilirsin ✨ Araya vesile olan kişiye de nazikçe teşekkür edilip durum anlatılırsa kimse kırılmaz. Kalbinden geçmeyen bir şeye evet demek zorunda değilsin 💅
Peki seni bir anda böyle soğutan şey tam olarak ne oldu, hislerine güveniyor musun 🥺☕
Ya güzelim ask eviliginmevligi hikaye bence mantık de gitsin bir yenege çıkın zorla zaten olmaz bir gör canlı ondan sonra karar ver aklın varsa şartları yatsa mantık de