Sevgilimle neredeyse hiç buluşamıyoruz. Aynı okulda olmamıza rağmen ben onunla okul dışında da vakit geçirmek, dışarıda buluşmak istiyorum. Bugün tamamen şans eseri denk geldik ve bir şekilde konuşabildik. Yaklaşık 15-20 dakika yan yana yürüyüp vakit geçirdik. O kadar kısa bir süre bile birlikte vakit geçirince onu ne kadar özlediğimi ve aslında onunla vakit geçirmeye ne kadar ihtiyaç duyduğumu daha iyi anladım.
Ama ailesi gerçekten çok katı. Kız arkadaşları dışında tek başına dışarı çıkmasına pek izin vermiyorlar. Bir de dışarı çıktığında tanıdık birine denk gelmesinden korkuyor. Bugün de tamamen şans eseri, tanıdık birinin olmayacağı bir yerde karşılaştık.
Ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum. Onu çok özlüyorum ve bugün biraz olsun birlikte vakit geçirince bunu daha da iyi anladım. Sürekli buluşamadığımız için içimde birikiyor ve bu özlem yüzünden aramızda kavgalar çıkmaya başlıyor. Onu ailesiyle karşı karşıya bırakmak da istemiyorum ama sevgilimle normal bir şekilde dışarı çıkıp vakit geçirebilmeyi de çok istiyorum. Bu durumda sizce ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer