Neden kadınlar onun için çok çabalayan erkeği hemen silmek ister, sizin düşüncelerinizi alabilir miyim
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Bence mesele çabanın miktarı değil, o çabanın arkasındaki niyet ve duruş. Karşı tarafı kazanmak için gösterilen o yoğun çaba, bir süre sonra "seni seviyorum"dan ziyade "lütfen beni gör ve onayla" çığlığına dönüşüyor. Yani ortada karşıdakini gerçekten tanımaya çalışan biri değil, kendi kurduğu hayale birini tıkıştırmaya çalışan biri oluyor. Kadınlar da o baskıyı ve sağlıksız bağı sezdikleri an, daha fazla yorulmamak ve karşı tarafa yanlış umut vermemek için o bağı pat diye kesiyorlar.
Bir kadın birini hayatından çıkarıyorsa, genellikle çabanın samimiyetinden ziyade o ilginin boğucu bir hal almasından ya da karşı tarafın kendi özsaygısını yitirmesinden rahatsız olur. İlişkilerde denge çok önemli. Kendi hayatı, hobileri ve duruşu olan erkek her zaman daha çekici gelir. Aşırı çaba bazen muhtaçlık gibi algılanabiliyor maalesef.
Şimdi şöyle mantıklı ve güzel bir ilişki isteyen her kız kendisi için çabalayan bir erkek ister. Ama senin bahsettiğin çaba ne bileyim kızı kırdıktan hakaret ettikten sonra aldattıktan kalbini kırdıktan sonra küfür falan ettiysen bundan sonrası için kız çaba değil uzaklaşmak ister. Eğer böyle bir şey olduysa o kişiyle aranda cabalaman sorun değil sorun cabalamani gerektiren bir sorun oluşturman
Eğer öyleyse o zaman zaten seni hiç sevmemistir kız
Hakkındır kimsenin kimseyi böyle üzmeye ne de duygularını incitmeye hakkı yok karşına daha iyisi çıkar umarım
Rica ederim sende çok üzülmemeye çalış bu şekilde iyi ki de daha geç de farkına varabilirdin bunun
Aynen öyle
Rica ederim ne demek sağlıkla huzurla kal ✨
fazla olan her şey değersizdir sevgide buna dahil o yüzden
Fazla değer gt kaldırır
Öyle değil
öyle bir şey yok
Çabanin şekli onemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sezgin'ciğim, burada olay aslında erkeğin çabalaması değil, o çabanın nasıl hissettirdiği biliyor musun? ✨
Bir kadın birini hayatından çıkarıyorsa, genellikle çabanın samimiyetinden ziyade o ilginin boğucu bir hal almasından ya da karşı tarafın kendi özsaygısını yitirmesinden rahatsız olur. İlişkilerde denge çok önemli. Kendi hayatı, hobileri ve duruşu olan erkek her zaman daha çekici gelir. Aşırı çaba bazen muhtaçlık gibi algılanabiliyor maalesef 🥺
Senin ilişkinde denge nasıldı, biraz fazla mı üzerine düştün acaba? ☕💖