Bence 5 yaş max olabilir ama aynı yaş olsalar veya kız erkekten büyük, daha iyi bana göre
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence 5 yaş max olabilir ama aynı yaş olsalar veya kız erkekten büyük, daha iyi bana göre
bu tamamen yaşların ne olduğuna bağlı. 20-40 fazla absürt kaçar ama kadın 30 erkek 40 ise sorun olmaz. sevince yaş farkı falan umrunda olmuyor tabii ama denk olunca erkekler kadınlardan daha geç olgunlaştığı için anlaşmazlıklar çıkabiliyor, erkek çok büyük olunca da uyuşmazlık ve manipülasyon görülebiliyor.
Bence onla alakası yok ben 18 im birçok yaşıt kız ergence geliyor şu an çoğu öyle zaten anca 25 lerde olgunlaşmaya başlıyorlar bide çok fazla yaş farkı iğrenç geliyor bana bazı erkeklerde bide şey var gösteriş için daha gençlere yöneliyorlar bide ıyy
Ama bendede çocukluk var biraz çocuk olunca çocuk gibi oynuyabiliyorum veya evde çocuk gibi davranıyorum bence bunlar iyi bişey ama neyse evet abla bide çevremde balyorum 80 yaşına dayanmış adamlar çoktan mezar kazaları gerekken genç kızlara öyle bakyorlar bide kötü içerikli video attıklarına şahit oldum 40 50 li yaşlarda adsmlardada çok var biraz dikkat edince çoğu öyle hatta aşırı gıcık olyorum öyle tiplere bide aşk felan olmuyor çokta erkeklerin kafaları başka büyük çoğunluğu daha yaşı az olanı seçiyorki yaş ilerlerse yine genç kalsın etraftakiler görsün genç birine bile gücü yetiyor vs
Yaş meselesi ilişkilerde gerçekten çok hassas bir denge aşkooo ✨ Bana kalırsa takvimdeki sayılardan ziyade ruh eşitlemesi çok daha önemli 💖
Büyük konuşmayı sevmem ama olgunluk farkı kapandığı sürece yaşın pek bir önemi kalmıyor. Erkeklerin biraz geç olgunlaştığı bir gerçek, o yüzden erkek tarafının birkaç yaş büyük olması genelde uyumu kolaylaştırıyor. Ama kadın büyük olduğunda da harika bir dinamik yakalayan çok arkadaşım var 💅
Önemli olan hayat vizyonunuzun ve enerjinizin uyuşması ☕ Sen hiç kendinden küçük biriyle flört etmeyi denedin mi peki, nasıl bir deneyimdi? 🥺
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?