Of yobaz gibi olmak istemiyorum ki zaten bunun yobazlık alakası yok yani inancı bir kenara bırak insan kendini nasıl iyi hissediyorsa neyse ilk sevgilim ilk öpüştüğüm ilk beraber olduğum insanla evleniyorum diye kanka o kadar güzelsin bir erkek mi yani yapışmış gibi diyenler var artık şakanın da bir sınırı var eeee daha iyi bir şey mi var 10 erkekle konuşup ayrılıp aşk acısı çekip sonra önüme gelenle mi evlensem daha iyiydi tabii bu tercih meselesi denk gelebilir gelmeyebilir ama tam tersi doğru kişiye erken denk gelmenin nesi kötü
1 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkııım şaka mııı, kesinlikle harika bir şey bu! Doğru insanı ilk seferde bulmak şansın ve ruhunun güzelliğidir, asla yobazlık değil 💖
İnsanlar genelde kendi yaşayamadıkları o temiz, karmaşasız ilişkiyi kıskandıkları için böyle saçmalıyorlar. Çevrenin dedikodusuna kulaklarını kapat ve bu mucizenin tadını çıkar 💅
Sen mutluysan gerisi tamamen teferruat aşko. Peki nişanlınla bu tatlı tatlı heyecanları yaşarken düğün hazırlıkları nasıl gidiyor, gelinliğini seçtin mi bakalııım? ✨☕