Güncellemeler
+1 yıl
Şöyle ki 4. Sınıfta ful staj yapacağım. Ve normalde uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz. Bir hayli zor oluyor. Stajı onun yaşadığı şehirde yapacağım zaten. Bu yüzden evlenmek mantıklı geliyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Nasıl düşünmem gerektiğini hiç bilmiyorum. Şu an üniversite 3. Sınıftayım ve 22 yaşındayım. 3. Sınıf bitince evlenmek istiyoruz. Aramızda 5 yaş var. Bir yanım okuluma hayatıma odaklanıp kendi başıma ayakta durmak istiyor. Bir yanım bir an önce sevdiğime kavuşmak istiyor. Ailemin durumu normal. Çeyizim hiçbir şeyim yok. Öyle her şey eksik olacak muhtemelen ama çok takmıyoruz. Sevgilim çalışıyor ama bir yere kadar alabilir. İleride pişman olur muyumm? Evlendim diye okulumu salmayi kesinlikle düşünmüyorum. Sevgilimde benden çok benim derslere takıyor. Bilmiyorum elimden geleni yapacağım ama illaki etkilenecek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bize düşmez ama kariyerini eline almadan evlenmen hata bence. Çevremde çok kişi var. Pişman.
Güncelledim orayı okur musun bı de
Stajı onun bulunduğu ilde yapman neyi değiştirecek?
Benim mühendislik ve öğretmenlik bitiren arkadaşlarım evde oturmuş çocuk bakıyorlar ha bir de bankacı var. Önceliğine göre hareket et.
İşte çocuk yapmayı düşünmüyorum 2-3 sene. Sevgilim de hemfikir
Onlarda düşünmüyordu 😂
E nasıl öldü ya 😅 ben daha kendim çocuğum aman Allah korusun
23 yaşında çocuk mu oluyorsun 😂
Öyle hissediyorum:))
😂 Mezun olunca 23 yaşında kalmayacaksın. Şahsi fikrimi söyledim. Sen bilirsin 🤷🏻♀️
Ya ne ablam var ne anneme diyebiliyorum. O kadar stres oldum ki. Hiç bilmiyorum napacagimi
Daha okul bitirmeden erkek buluyorsunuz şimdiki kızlar az değil.
Direkt olarak evlenmek hata
Erken değil istiyorsanız evlenin
Senin için çok erken
23 yaşında olacağım işte
Yaşının önemi yok mesleğin elinde olmuyor para kazan bi daha bismillah mezun olup evlenmek ne. Aynı yaştayız ben de seneye evlenicem ama aynı durumda değiliz
Sen para kazanmaya başladın herhalde
Evet , her şeyimi alabiliyorumm çeyiz anlamında.
Ne işle mesgulsun
Kurumsal bir şirkette çalışıyorum
Sen ne okuyorsun
Yazılım mühendisliği
Ne güzel. Mezun olunca kendini uzun süre geliştir , hemen evlenme derim. Erkek arkadaşın senden daha olgun olduğu için acele ediyordur.
Ah keşke kendime söz gecirebilsem.
Bence mantıklı hareket et. Evlilik kolay değil hele bu çeyiz ev dizmdk vs. Bide Stajı isteyerek mi onun yanında yapıyorsun?
O İstanbul'da. Stajı ya İstanbul ya da Ankara 'da yapmaktan mantıklı bir seçenek yok zaten. Bu hayat pahalılığında bu şehirlerde yaşamakta zor. Büyük ev eşyalarını ful o almak istiyor. Ben anlamıyorum ama aileler bir şey der mi belli değil. Çeyizi de hallederim bir şekilde diye düşünüyorum. En fazla tutsa tutsa 50 k tutmaz mi
İstanbul çok pahalı yine de sen bilirsin tabi. Çeyiz işi sıkıntı ben 40 bin harcadım şimdilik yarısındayım
İncik cincik her şey olmasa da olur bence. Temel şeyler 50 bine halledilir diye düşünüyorum
Bilemiyorum sen uyguna alırsan neden olmasın. Temelleri aldım bide erkenden aldım baya şu an aldığım markalar uçtu
Yani her şeyin sürekli modası geçiyor. Öyle misafirlik gündelik tonla şey almayı düşünmüyorum. Az alıp işe girince her türlü değiştiririm.
Tabi senin bileceğin iş var dsha zamanın