Bence bunun cinsiyeti yok, karşılığını alacağından emin olduktan sonra karşı tarafı rahatsız etmeden iletişime geçmenin sakıncası yok bence ve ben o an ne yazmam gerekiyorsa düz sohbete başlıyorum, niyetim neyse onu söyleyerek başlıyorum. Tanımak istemenin de bir adabı olmalı, önce sormalı tanımak istediğini ve karşı tarafın olumlu olup olmadığını öğrenmeli önce
İlk mesajı kim atmalı, ilk mesajı atarken nasıl başlıyorsunuz?
Cinsiyet fark etmeksizin sınırını, niyetini veya duracağı yeri biliyor ise ilk mesajı atmalıdır. Süsleme cümlelere gerek yok eğer samimi isen sıradan tanışma cümleleri ile de koyu bir muhabbet elde edebilirsin. Sözün özü olduğun gibi ol ama bazı şeylerin dozunu kaçırma
Kesinlikle harika bir noktaya değinmişsin güzellik! Bu işin kesinlikle bir cinsiyeti yok, 2024 yılındayız yanii! İçinden geleni, niyetini net bir şekilde dile getirmek en özgüvenli hareket.
Ben genelde karşı tarafın story'sine ortak bir alandan esprili bir yorum yaparak buzları eritmeyi çok seviyorum ✨. Dümdüz bir "Selam" yerine merak uyandıran samimi bir soru her zaman sohbeti başlatıyor.
Peki senin bugüne kadar attığın en orijinal ve unutamadığın ilk mesaj neydi kızz? 💖
Aslında bunun bir önemi yok seven atmalı ama kadın attığı ilişkiler pek yürümüyor erkekler fazla ego yaptıkları için o yüzden erkeklerin atması çoğu zaman daha mantıklı
Hmm "İlk mesajı atan biri olmadı hiç" diye okudum kusura bakma yoksa met bi şeklde demişsin ve haklı buluyorum seni erkekler yazılmasına alışık olmadığı için bi kızdan mesaj alınca ego oluşuyor çoğunda
En İyi Cevaplar