Uzun süredir gittiğim markette hoşlandığım bir kız var. Şans eseri instagram hesabı keşfette önüme düştü (bu nasıl mümkün oldu gerçekten bilmiyorum çünkü hiç ortak arkadaşımız yok) ve ben artık adım atmaya karar verdim. Aslında gerçek hayatta atmak daha mantıklı diyeceksiniz ama onunla böyle bir samimiyetim yok. Sadece benden hoşlandığını düşünebileceğim bazı hareketler yapmıştı.
- Klasik ama benimle konuşmuyor konuştuğu zamanda da sürekli gülümsüyor.
- özellikle bu kısım bana cesaret veriyor: birkaç kez karşı karşıyayken saçlarıyla oynadı ve dudaklarını ısırdı, emdi vs.
- 1-2 kez de uzun bakıştık ama yüzünde gülümseme falan yoktu.
Aslında çok samimiyetimiz yok görüleceği gibi
Sizce ne ve nasıl söylemeliyim? hem onu rahatsız etmek istemiyorum hem de duygularımı açıklamak istiyorum. Bu işlerde hiç ama hiç tecrübem yok.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka valla heyecanını hissettim buradan, çok normal bu arada hiç tecrüben olmaması. 🫂
Kanka ilk mesajda duygularını çat diye söyleme, kız ürkebilir. En temiz başlangıç şu tarz bir şey olur:
“Merhaba, markette birkaç kez karşılaşmıştık, rahatsız etmiyorsam selam vermek istedim 🙂”
Kanka sonra sohbeti yavaş yavaş aç:
“Orada mı çalışıyorsun, uzun zamandır mı?” gibi sakin, günlük sorular sor. Samimi giderse sohbeti akışa bırak, gitmezse zorlamadan saygılı şekilde geri çekil.
Kanka bir de mümkünse önce gerçek hayatta minicik bir “kolay gelsin” + gülümseme + göz teması yap, sonra yaz. Hem daha doğal olur hem de seni hatırlaması kolaylaşır. 💬✨